Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

Šiaip, asmeniškai mano vaikai nesiskundė taip smarkiai valgykla, kaip jūs rašote. Kai kartais jiems kas nepatinka, jiems pakeičia, bet šiaip maistas geras toje mokykloje. Žinoma pritariu dėl automato problemos, man tai kelia nerimą, bet gal laikui bėgant jis išnyks.
Atsakyti
Laba diena,

Mano sūnus lanko trečią klasę šioje mokykloje. Tai kol kas tikrai didelių priekaištų neturiu - mokytoja patinka, greit išspendžiamos įvairios probleminės situacijos, dabar įėjimas su spec. kortelėmės, kad padidina vaikų saugumą...
Dėl maisto, tai pirmoje klasėse ir mano vaikas nieko nevalgė ten, na dabar valgo ir sako, kad skanu, tiesa, kartais skundžiasi, kad vėsus maistas būna...
Žiūrėsim kaip situacija keisis, kai pradėsim eit į penktą klasę...
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Norime leisit savo pupa i sia mokykla (1 klase), ar galite daugiau papasakoti apie ja, mokyklos puslapy maciau renkamos 1a ir 1e klases, gal galite pasakyti ar yra skirtumas a, e, ka galite papasakoti apie mokytojas Edita Rūkšienaitė-Naruniene Lina Lazauskaite. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Ir aš labai norėčiau pasidomėti šia mokykla, kadangi ji yra išrinktųjų sąrašuose. Šiemet renka 1a ir 1e klases. Kaži kokie šansai pakliūti ir vieną ar į kitą. Gal kas turi kokiu atsiliepimų apie pradinukų mokytojas? Liną Lazauakitę ir Editą Rūkšienaitę-Narunienę??

Iš anksto dėkoju už suteiktą informaciją 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės.

Na, nuomonę apie šią mokyklą aš jau išsakiau ankstesniame pasisakyme, tai nesikarosiu smile.gif
O dėl A ir E klasių, tai bent jau dabar A klasė yra anglų, o E(emilio)- prancūzų. Aš kadangi norėjau, kad sūnus mokintųsi pirmą užsienio kalbą anglų, tai rinkausi A klasę, nors buvom prisirašę kitoje.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Apie pačią mokyklą pilnas forumas-paskaitykite. Kils konkrečių klausimų-visada atsakysime smile.gif
Dėl mokytojų-m. Editos nepažįstu, o m. LIna-superinė thumbup.gif Ji yra viena iš dviejų prailgintos mokytojų-labai šauni, rūpestinga, energinga mokytoja. Kaip klasės auklėtoja-nežinau, bet kaip prailgintoje grupėje-super thumbup.gif
Ir išvis apie prailgintas grupes kitose mokyklose esu visko girdėjusi, o čia pas m. Liną ir pas m. Laimą-viskas sutyguota, super. Labai džiaugiuosi, kad mums pasisekė taip šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
Maniškė dabar ketvirtokė pas Liną Lazauskaitę, tai pati nuostabiausia mokytoja kokią teko sutikti wub.gif . Vaikai ją labai myli. Mokymo procese parenkamos vaikams įvairios įdomios užduotys, gabesniems parūpina papildomų darbelių. Mokytoja prigalvoja visokių įdomybių, kad vaikai būtų labiau motyvuoti mokytis. Aktyvi popamokinė veikla, daugybė įdomių ekskursijų, daug gražių renginių vaikams ir jų tėveliams. thumbup.gif

Su mokytoja Edita teko tik vienoje dienos stovykloje bendrauti. Tai vaikai tikrai su ja turiningai leido laiką ax.gif
Atsakyti
Rytoj mokykloje atvių durų diena.
Atsakyti
QUOTE(rimante2 @ 2013 03 20, 22:52)
Su mokytoja Edita teko tik vienoje dienos stovykloje bendrauti. Tai vaikai tikrai su ja turiningai leido laiką ax.gif

Atsiprašau, supainiojau Editą su Diana, kuri prieš metus dirbo su dabartiniais ketvirtokais. Edita tik šiemet grįžo iš motinystės atostogų. Tai visgi su Edita neteko asmeniškai bendrauti ax.gif

O atvirų durų diena kaip visada gražiai suorganizuota, labai spalvingas, pavasariškas ir skambus koncertukas buvo thumbup.gif, įdomūs darbeliai parodėlėse smile.gif
Mano busimoji penktokė dabar neapsisprendžia kokią klasę pasirinkti - muzikinę ar matematinę g.gif Aš ją kaip gabią tiksliesiems labiau į matematinę norėčiau leisti, o ji labai susidraugavusi su choro kolektyvu ir nori į muzikinę ax.gif
Atsakyti
Buvom ir mes šaindien atvirų durų dienoje. Viskas kaip ir patiko, tik dabar neramu. Maniau, kad šioje mokykloje bus renkamos atskiros penktos klasės vaikų, ateinančių iš kitų mokyklų. Jeigu tokių klasių nebus, vadinasi, vaikas ateis į daugiau mažiau jau susofrmavusį kolektyvą g.gif Neramu dėl savo jautruolio...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 03 23, 17:18)
Buvom ir mes šaindien atvirų durų dienoje. Viskas kaip ir patiko, tik dabar neramu. Maniau, kad šioje mokykloje bus renkamos atskiros penktos klasės vaikų, ateinančių iš kitų mokyklų. Jeigu tokių klasių nebus, vadinasi, vaikas ateis į daugiau mažiau jau susofrmavusį kolektyvą g.gif  Neramu dėl savo jautruolio...

Mūsiškio penktoko klasėje nebuvo nė vieno vaiko, anksčiau besimokiusio šioje mokykloje.
Atsakyti
Kad pradinės klasės būna 2, o penktų jau 5 berods, tad niekaip nebus visose "susiformavęs" kolektyvas smile.gif
Atsakyti