Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

QUOTE(Darsute @ 2014 03 05, 14:28)
Sveiki. Mums priklausytų pagal gyvenamą vietą šita mokykla ir jau rudenį turėtume eit į 5 kl. Bet daug visokių negerų dalykų prisiskaičius, tai vis dar abejoju ar verta čia eit. Gal galit lankantys šią mokyklą papasakot ar keičiasi mokykla į gerą pusę, ar ne tokia didelė mokytojų kaita? Dar noriu paklausti tų, kurių vaikai eina į tiksliųjų mokslų klasę. Kažkas sakė, kad tiksliukus moko geriausi mokytojai, neva tai atrinkti paty pačiausi į tas 2 spec.klases. Ar tai tiesa?

Nieko blogo apie mokyklą pasakyti negalėčiau. Po išgirtos pradinės, kurioje nebuvo nieko labai gero, ši mokykla man kaip tik labiau patiko. Pasikeitė dailės ir istorijos mokytojai, nesakyčiau, kad į bloga. Na, ir vienai mokytojai dekretinės atostogos gresia. O šiaip mokytojais skųstis tikrai neturim pagrindo, galėtų tik sūnus labiau mokytis smile.gif.
Atsakyti
Na gal nuomone pasikeis isgirdus mano istorija.. Buvau atleista, nes neatejau i rengini, i kuri turejau ateiti, kadangi buvau isvaziavusi i artimuju laidotuves................Vat todel nesistebekit kodel cia mokytoju kaita didele...
Atsakyti
Mes tai kol kas nepajautėm jokios mokytojų kaitos - pradinėse tai visos tos pačios mokytojos dirba (kiek žinau tik viena į dekretą išėjo), o penktokei per metus nė viena mokytoja nepasikeitė ir visomis esame patenkinti. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2014 03 25, 17:42)
Na gal nuomone pasikeis isgirdus mano istorija.. Buvau atleista, nes neatejau i rengini, i kuri turejau ateiti, kadangi buvau isvaziavusi i artimuju laidotuves................Vat todel nesistebekit kodel cia mokytoju kaita didele...

Na jau, kokia žiauri valdžia bebūtų, kaip ji teisiškai jus galėjo atleisti nesuprantu. Juk jums pageidaujant turėjo būti suteiktos 3 neapmokamų atostogų dienos. Gal iš anksto nepranešėt ir nesusitarėt?
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2012 05 17, 21:49)
Mano vaikas šiemet baigia ketvirtą klasę pas šią mokytoją. Tikrai negaliu pasakyti nieko bloga smile.gif
Klasė nebuvo iš lengvųjų, nes joje buvo beveik vien berniukai smile.gif , bet mokytoja šauniai susitvarkė. Pirmūnų klasėje kiek mažiau nei paralelinėje, tačiau manau, kad kai klasėje tik dvi mergaitės - tai gana natūralu smile.gif
.....

Kaip įmanoma taip suformuoti klasę swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Taram_Pampam @ 2014 04 29, 13:25)

Paprastai...Sunus eina i darzeli: grupeje dvi mergaites...Pries tai lankem rusu grupe kitame darzelyje, tai ju rusu grupeje buvo mergaiciu daugiau negu berniuku, o lietuviu - buvo vos trys mergaites. Tai kad...Jeigu ateina i mokykla daugiau berniuku, taip ir gaunasi. O jeigu dar tevai surase kalbu pageidavimus, tai man atrodo normalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taram_Pampam @ 2014 04 29, 15:25)

Tais metais viena klasė buvo muzikinė, kita paprasta. Taigi muzikinėje - dauguma buvo mergaitės, o kitoje beveik vien berniukai wink.gif
Atsakyti
Ar pastebėjote, kad 5-ktose klasėse visai kitaip žiūrima į atėjusius iš kt mokyklų? Nurašo juos, duoda silpnesnius mokytojus ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Taram_Pampam @ 2014 05 05, 14:56)
Ar pastebėjote, kad 5-ktose klasėse visai kitaip žiūrima į atėjusius iš kt mokyklų? Nurašo juos, duoda silpnesnius mokytojus ir pan.?

iš kur tokie pastebėjimai? g.gif

aktualu, nes jei neįstojam į Čiurlionio menų mokyklą, iš Filaretų pradinės pereiti belieka tik į Vileišį g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2014 05 05, 15:52)
iš kur tokie pastebėjimai? g.gif

aktualu, nes jei neįstojam į Čiurlionio menų mokyklą, iš Filaretų pradinės pereiti belieka tik į Vileišį g.gif

Na, būna gi visaip... Teiraujuos tieisog, kokia situacija čia.

O rusų mokytoja tik viena? Nes rašėte, kad silpna..ar visos siplnos?
Atsakyti
QUOTE(Taram_Pampam @ 2014 05 05, 13:56)

Visi vaikai gali stoti į matematinę ir muzikinę klases, šioje mokykloje yra tik dvi pradinukų klasės, kurių vaikai dabar irgi išskaidomi po įvairias klases. Taigi nemanau, kad atėję naujai (kurių yra dauguma) yra skriaudžiami wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimante2 @ 2014 05 13, 07:23)
Visi vaikai gali stoti į matematinę ir muzikinę klases, šioje mokykloje yra tik dvi pradinukų klasės, kurių vaikai dabar irgi išskaidomi po įvairias klases. Taigi nemanau, kad atėję naujai (kurių yra dauguma) yra skriaudžiami wink.gif

Šiemet trys - jų tinklapyje parašyta.
Viena mama anksčiau rašė, kad atėjus į 5 klasę, joje nebuvo nė vieno vaiko, kuris mokėsi Vileišyje pradinėse.
Tai ketverius metus vaikas mokosi sustiprintos matematikos, ir jei nori 5 klasėj mokytis to paties, laiko matem. testą. Su muzika - tas pats? O jei niekur netinka pgl testo rezultatus, priskiriamas į kt klasę? Jei pradinukai vileišiukai išformuojami 5 klasėse, tada nematau prasmės ieškoti galimybių ateiti čia į 1 klasę (mes iš kt raj.). g.gif
Atsakyti
o gal kas ką žino apie integruotas vokiečių kalba dvikalbystės pamokas? g.gif randu jų puslapyje, kad yra toks dalykas, o kas tai, nepaaiškinta g.gif čia vyresniems nei penktokai ar jau nuo penktos klasės prasideda? g.gif
Atsakyti