Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

QUOTE(laurynaa @ 2006 10 26, 10:37)
vat as irgi mastau ar gerai plauti nat. medienos grindis  g.gif  bet taip noretusi plaunancio siurblio, o dar nesenai laida kazkokia rode,kur karcher ko tik nedaro  blink.gif  veidrodi valo, baldus valo......ach kaip noreciau  rolleyes.gif  tik niekaip nesuprantu,koks ten modelis buvo  g.gif sakau, gal verta i ta demonstracija nueiti, tik va,kad kaina nors apytiskle zinociau  doh.gif  nes jei epie 2 000 kainuoja, tai kazin ar verta ax.gif nes tik padusauciau ir psio  cool.gif

maciau, maciau, irgi labai uzsinorejau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2006 11 11, 00:05)
Plaunančių būna visokių. Kaina nuo maždaug 800 litų iki... Būna buitinių prietaisų parduotuvėse, bet ne visur viską gausi. Bet aš kai sumąsčiau pirkti su garu, tai siuntėmės internetu.

Tik nepigūs jie, nepigūs.
Šiaip plaunantys siurbliai skirti daugiausia kilimų plovimui. Jie paprastai tam ir specialų antgalį turi. Medinėms grindims jie nelabai gerai, gali tekti greičiau nei normaliai perlakuoti. unsure.gif  Ir šiaip, naudoję žmonės sako, kad su pačiu siurbliu daug terlionės: kol išrenki, kol perplauni, kol išdžiovini... Realiai su skuduru ir kibiru tiek pat laiko sugaištum, tik tiek, kad rankas reikėtų daugiau mirkyti.

Aš turiu siurblį su garo generatorium ir vandens filtru. Tai tas jau medinėms grindims visai netiktų, bet pas mus tokių ir nėra. Laminatui irgi nelabai sveika, naudoju kartais ir su garu, bet po pusmečio kai kurie sujungimai jau nebe idealiai lygūs. g.gif  Ant kilimų irgi ne ką geriau nei geras sausas siurblys - nes neturi tam pritaikyto antgalio. O vat plytelėms (pas mus jų daugiau nei pusė grindų ploto) - pats gerumėlis. Idealus daiktas virtuvei, manau, su plaunančiu tos riebalais ir sultim aptaškytos grindys taip greitai neatsiplautų. Ir sienas palei viryklę gerai atmirko. Tik vat kainelė jo g.gif  500 eurų. Nesu tikra, ar jis buvo vertas tų pinigų. unsure.gif

Kas dėl veidrodžių ir langų: reklamose galima pamatyti ką tik nori, o realybėje nėra nieko geriau už specialų purškalą langams+mikroplaušo šluostė. Nes po siurblio vis tiek lieka dryželių, kuriuos paskui reikia nušveisti. Tas mano garinis atseit labai jau idealus langų valymui, bet keliskart pabandžiau ir dabar naudoju tik gerai apaugusiems langams atmirkyti (pvz., retai valomas rūsio langelis ar vaikų langas po lipdukų).

Jei ne paslaptis koki turit ?
Atsakyti
QUOTE(Lara2 @ 2006 11 12, 18:31)
Jei ne paslaptis koki turit ?

Polti Lecoaspira, modelis berods 710 (o gal ir 700 g.gif )
Fainas daiktas, kai darai generalinį siurbimą: ir nusiurbi, ir reikiamose vietose garo pridedi - gaunasi kaip su skuduru. Kai reikia šiaip vieną kambarį ar vandenį nuo vonios grindų išsiurbti, garo nejungiu - tas boileris ilgokai kaista.
Siurbia ne itin galingai ir springsta nuo stambesnių daiktų (pvz., gilių iš po dukters lovos hihihi.gif ). Bet vandens filtras savo duoda: po mūsų seno siurblio reikėdavo pusdienio, kad dulkės nustotų nosį erzinti, o po šito - iš karto geras oras. Paskui tik bakelį su dulkių pliūre į unitazą išpylei (bakelis lengvai nusiima) - ir baigtas kriukis.
Yra ir Karcher Sv 1902 su panašiais parametrais. Neatsimenu, kodėl jo nepirkau - berods, buvo problemų dėl atsisiuntimo. g.gif
Atsakyti
Turiu aš tą stebuklingą siurblį, tik ne Rovusą, o Viteką, t. y. tos pačios firmos produktą tik kitu pavadinimu. Pirkau jį Elektromarkte. Nu jau toks š... neišpasakytas schmoll.gif Pas mane vieno kambario butas - tai jis jo net nesugeba gerai išvalyti, nors kilimų nėra. Užsikemša momentaliai. Galingumas jo menkas visiškai. Plastmasės korpusas susibraižo "akyse". Kai baigsim remontus, tikrai pirksiu naują, gerą siurblį. Ir tik su vandens filtru. Pati vandens filtro sistema man labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
O aš turiu Rovus. biggrin.gif Ir labai juo patenkinta. thumbup.gif Siurbia puikiai. Kilimų ir pas mane nera, tad kaip jis su kilimais "draugauja" negaliu pasakyti. Buvo užsikimšes vieną kartą, kai netyčia susiurbiau alaus kamštelį. Ištraukiau ir vėl kuo puikiausiai siurbia. Ir galingas - keturi režimai. Naudoju jau pora mėnesių - kol kas nesusibraižė. g.gif Kai už tokia kainą manau, kad geras siurblys. Vyras pažiūrėjęs sakė kad ir pakankamai tvarkingai padarytas. Va kiek pliusu. biggrin.gif bigsmile.gif
Net savo mamai ji rekomendavau, tik ji dabar jo pirkti negauna - deficitas. smile.gif
Atsakyti
Net savo mamai ji rekomendavau, tik ji dabar jo pirkti negauna - deficitas. smile.gif
[/quote]
Nu kaip faina, kad geru dalyku apie ji suzinojau, nes jau baigiu vyra prikalbinti, kad nupirktu... Ot galvoju, kalbinu kalbinu, zyziu zyziu, o galiausiai pasirodys, kad jis nieko vertas doh.gif Aciu zivilioke biggrin.gif
O kodel deficitas, juk jie net savo svetaineje ji reklamuoja ir uzsisakyt siulo, dabar dar ir automobilini siurbliuka ten kazkoki prideda...
Atsakyti
Draugai ji pirko, sake, kad galingumas menkas, gal grindim siurbt ir pakaktu, bet kilimams reiktu ieskot galingesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilioke @ 2006 11 13, 17:52)

Net savo mamai ji rekomendavau, tik ji dabar jo pirkti negauna - deficitas.  smile.gif

Kaip įdomu deficitas,o Kaune jų parduotuvei visą krūva sukrauta.
Atsakyti
Mano nuomone Rovus aqua power yra elementarus siurblys su vandens filtru. Parduotuvėse yra ir geresnių firmų siurblių su tokiu filtru.
Atsakyti
Man atrodo, kad perkant brangų daiktą, reikia nepagailėti pinigų, pataupyti papildomai ir nusipirkti GERĄ. Nes kai sulūžta 50 lt. kainavęs daiktas, tai padūsauji ir nusiperki kitą. Bet kai pradeda lūžinėti technika už 500 lt, tai jau labai ne kas...

Neišmanau apie Rovus nieko, bet prieš pirkdamos, nepatingėkit pasiieškoti pirkėjų atsiliepimų ir pasidomėti garantinijos trukme.
Atsakyti
nors namuose kilimų nedaug, bet jau taip atsibodo tas paprasatas siurblys su dulkėm ir oro filtrais, kurie pusę dulkių atgal išpučia... Pradėjau mąstyti apie Rainbow siurblį, kuris visas dulkes "nuleidžia' į vandenį ir nieko pro jokius filtrus nebepučia.
Norėčiau, kad pasidalintumėt nuomonėmis: ką manot apie tokį siurblį; ar jo kaina (apie 6 000 Lt) atitinka kokybę ir sveikatą bei mūsų triūsą? ar čia eilinis platintojų triukas?..
p.s. gal kas turit, būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus!
Atsakyti
Šiaip, manau, ir tie plaunami siurbliai dulkes į vandenį sutraukia, ir tikrai toli gražu tiek nekainuoja.
Atsakyti