Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

Jau kokie 8 metai turime rainbow, bet plovimo iranga iki siol neispakuota...
gal kad kilimu neturiu... o baldus isvalyti kvieciu profesionalus.
Tiesa kas man patinka tai patalynes valymas - karta per menesi i plastikini maisa ikisu visa patalyme, ikisu siurblio zarnos gala uzrisu ir ijungiu, taip laikau kokias 30 min. patalyne susitraukia i mazyti gumuleli, visos dulkes, erkes ir pan istraukiamos mirksiukas.gif
Dar geras galykas yra giluminis siurbimas. Prie siurblio jungiasi tokia zarna su "dauzekliu" tai su juo visus ciuzinius, minkstus kampus issiurbiu, super dalykelis. Kiek jis issiurbia gali pamatyti vandens katiliuke (kur dulkes subega).
Manau sis siurblys namu salygoms idealus, tik kad brangokas...Bet juk mes nesame tokie turtingi, kad pirktume pigius daiktus ar ne?
Atsakyti
na gal kas gali man paaiškinti kaip veikia tie plaunantys siurbliai g.gif Aš tai įsivaizduoju taip-yra kažkoks antgalis pro kurį purški vandenį su plovimo skysčiu taip kaip su tuo purkštuku kur gėlytes purkšti, po to imi į rankas šepetį ir išsijuosus trini(mačiau kaip plovė minkštus baldus tongue.gif ), po to vėl imi siurblį su kitu antgaliu ir siurbi likusį vandenį ax.gif Bet visai neaišku kaip plaunat grindis-pirma purškiat po to siurbiat blush2.gif
Atsakyti
veikia nesudetingai, kai išsiaiškini. Jei sausai siurbi, tai ipili tik 2 litrus vandens i patį katilą ir visos dulkės šiukšlės sutraukiamos į vandenį. Traukia tikrai geriau nei paprasti siurbliai. Jei šlapiai valai. Tai prisijungia šlangutė įsideda kibirėlis su vandeniu ir valikliu. Per šlangutę purški kiek nori vandenėlio su rankenėle ir tuo pat metu jis traukia tą šlapią vietą. Valosi neblogai. svarbiausia, kad nebūna po to labai šlapia. Darbo aišku reikia ideti, juk tai ne robotas.
Atsakyti
na matyt reikia pačiai pabandyt, kad suprastum g.gif Deja parduotuvėse tai neįmanoma verysad.gif
Atsakyti
Nepatingejau perskaiciau visus atsiliepimus apie dulkiu siurblius ir nusipirkau Thomas prestige 20s aquafilter . Ploviau grindis ir valiau sausu valymu thumbup.gif esu labai patenkinta thumbup.gif net nenoriu pagalvoti daugiau apie plovima sepeciu lotuliukas.gif ar siurbima paprastu siurbliu .As Tik uz siurbli su vandens filtru thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 09 18, 10:08-->
QUOTE(asta smile.gif @ 2007 09 18, 10:08)
Nepatingejau perskaiciau visus atsiliepimus apie dulkiu siurblius ir nusipirkau Thomas prestige 20s aquafilter . Ploviau grindis ir valiau sausu valymu  thumbup.gif  esu labai patenkinta  thumbup.gif  net nenoriu pagalvoti daugiau apie plovima sepeciu  lotuliukas.gif  ar siurbima paprastu siurbliu .As Tik uz siurbli su vandens filtru  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

paaiskinkit man nesuprantanciai, tai jus ir parketines grindis plaunate? kazkaip nesu bandziusi...
Papildyta:
cia vieno buitines technikos kritiko pasisakymai:

Siurbliai.
Didelis mitas apie vandens filtrą ir siurbimo galią. Neapsirikite pirkdami siurblį su vandens filtru. Normali tokio tipo filtravimo sistema egzistuoja tik „Rainbow“ siurbliuose. Visi kiti siurbliai turi supaprastintą vandens filtro variantą. Juose filtravimo lygis yra tikrai ne aukštesnis, nei įprasto popierinio dulkių siurblio maišelio. Pats siurblys tampa didelis, nepatogus, nepaslankus. Po kiekvieno pasinaudojimo reikia išpilti nešvarų vandenį, po to praplauti rezervuarą ir tada jį gerai išsausinti, nes priešingu atveju atsiras nemalonus kvapas, be to orui pereinant per vandenį sumažėja siurblio traukiamoji jėga. Tokia naudojimo procedūra paverčia siurblį mažu vaiku, kurį reikia prižiūrėti. Vienintelis vandens filtro privalumas, kad oras išeinantis iš siurblio yra gaivus, kažkiek drėkinanatis patalpą.

Kitas mitas - įsiurbimo galia. Parduotuvėje, tiesioginio bandymo metu nustatyta, kad visų siurblių, nepriklausomai nuo gamintojų nurodomų siurbimo galių, įsiurbimo jėga yra labai panaši, lyginant tokio pačio elektrinio galingumo siurblius. Netgi bandant didesnio galingumo siurblius, jie nedaug ką pranokdavo silpnesnius. Gerus rezultatus savo klasėje parodė tik „Siemens“ ir „Miele“ siurbliai.
Atsakyti
[/QUOTE]mano vaikino tevai turi ta thomas..siurbli.plauna tai super.kokia kaina to rainbow?[QUOTE]
Atsakyti
Del parketo nezinau kaip jis plauna, pas mus plyteles ir kilimine danga.Isplove super thumbup.gif . O del kritikos tai galiu pasakyti , kad viskas yra kritikuojama be isimties ir savas produktas pateikiamas kaip geriausias(arba uz kuri sumoketi pinigai) mirksiukas.gif . Nematau jokios problemos isplauti dulkiu siurbli po naudojimosi jeigu jis to vertas biggrin.gif nes savo darba atlieka labai gerai.Juk pasinaudoje bulviu tarkavimo masina ja taip pat po to reik valyti. biggrin.gif Turejau dulkiu siurbli su maiseliais tikrai daugiau nenoriu uostyti dulkiu kvapo po siurbliavimo. Va taip. Kaip sakoma nepabandes negali zinot, as nebuvau bandziusi siurblio su vandens filtru , bet kai pabandziau ne uz ka nepirkciau kitokio. O del firmos tai kiekvienam rinktis tai kas jam patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta :): 24 rugsėjo 2007 - 11:17
QUOTE(Kisinka @ 2007 09 20, 21:12)
mano vaikino tevai turi ta thomas..siurbli.plauna tai super.kokia kaina to rainbow?

kaip tik nesenai buvau Klaipedoje parodoje, tai sake rainbow siuo metu kainuoja ~7000Lt
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau cia geru visokiu dalyku apie siurblius, bet vis dar nesupratau, kuris siurblys tinkamiausias medinems grindims ir plytelems plauti. Cia rase, kad neverta siurblio pirkti tik del grindu valymo, nes neisvalo geriau nei skuduras, bet man jau tai nusibodo keliais su skurliu po buta ropot... blush2.gif tongue.gif Gal kas pasidalins ispudziais apie siurblius atliekancius gerai butent sia funkcija...
Atsakyti
kaip jau sakiau turiu plaunama thomas prestige 20s siurbli, plyteles pas mus juodos blizgios, tai apie skudura net nenoriu pagalvoti.Joks skuduras neisplaus taip kaip siurblys , atsakau uz savo zodzius,nes dabar jau plaunu tik siurbliu thumbup.gif o del mediniu grindu tai skaiciau instrukcijoj, kad reik ziureti i medienos instrukcijas.
Atsakyti