Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški vardai

QUOTE(Marinda @ 2005 06 01, 18:47)
dar grazu Ona. O dar graziau Ona Barbora. Tik nervuotu, jei vadintu Onute...  Dar man grazu Migla. bet bijau, kad po to tas vaikas toks neaiskus gali buti smile.gif Ir dar yra grazus latviski vardai. Paieskokit tos, kurios norit tikrai idomiu ir tuo paciu baltisku vardu. sekmes

O ka manot apie mergaites varda LYJA....man shis vardas labai lietuviskas, galbut shiek tiek keista ..kadangi veiksmazodis...bet skamba shvelniai..ir musu lietuvelej daznai lyja.........
Atsakyti
Mano mergaitės vardas..Medeinė ir jis man pats gražiausiai lietuviškas vardas, toks pat gražus ir Eglė, bet jis jau labai dažnas, o berniukui gražu Kovas, Perkūnas..
Atsakyti
visai nieko vardai - Minija, Nemunas
Medeine tai thumbup.gif thumbup.gif man labai patinka sis vardukas
Atsakyti
Dar visai neprastas vardas Milda. Ir kilmė jo visai nieko.
Atsakyti
Man graziausi Ugnes bei Ugniaus vardai. Ir pastebejau, jog daugelis kurie turi tuos vardus tikrai kaip ugneles: silti, sviesus zmones ir jeigu ko imasi, tai sugeba buti desimtyje vietu vienu metu smile.gif
O siaip tai visi lietuviski vardai labai grazus ir skambus:) Musu seimoj visi lietuviskais vardais - as pati Ausra, sesuo Giedre ir jeigu turetume broliuka tikrai zinau kad butu Saulius 4u.gif tai juokiames dabar is tevu, kad jie mums vardus matyt pagal savo specialybe parinko (agronomai), nes beveik visu ju grupioku vaiku vardai irgi tokie gamtiniai - lietuviski biggrin.gif
Dar grazus vardai Ainė, Žydrūnas, Migla, Rasa, Naglis, Gabija
Atsakyti
QUOTE(Lyjundra @ 2005 06 01, 20:32)
O ka manot apie mergaites varda LYJA....man shis vardas labai lietuviskas, galbut shiek tiek keista ..kadangi veiksmazodis...bet skamba shvelniai..ir musu lietuvelej daznai lyja.........

Man tikrai labai gražus šis vardas... Mano sūnaus klasėje yra mergaitė tokiu vardu. Tik vaikai pašiepdavo kartais, nors dabar, kiek žinau, jau visi apsiprato smile.gif

QUOTE(ausryte @ 2005 06 11, 08:23)
Man graziausi Ugnes bei Ugniaus vardai. Ir pastebejau, jog daugelis kurie turi tuos vardus tikrai kaip ugneles: silti, sviesus zmones ir jeigu ko imasi, tai sugeba buti desimtyje vietu vienu metu smile.gif

Ačiū biggrin.gif Labai gražiai apibūdinai ax.gif Nesinori girtis, bet vardas charakteriui tikrai turi reikšmės blush2.gif Tik šiek tiek gaila, kad buvę tikrai reti, dabar šie vardai jau labai išpopuliarėjo ir kai kam atrodo banalūs unsure.gif
Atsakyti
mes svarstome tik apie lietuviškus vardus. Mergaitei atrinkau du - Medeina ir Ringailė. Labai aptinka dar Gabija ir Austėja, bet pastaruoju metu labai daug mergaičių tokiais vardais atsirado smile.gif berniukui noriu duoti Gailius arba Matas, dar Gytis patinka, bet vyras prieštarauja.
Anyta tai siūlo duoti mergaitė Beatričė, nes jai labai gražu. bet man nepatinka, noriu gražaus lietuviško vardo.
Tiesa, man dar npapratsai gražus vardas Ūla wub.gif
Atsakyti
beatričė man labai gražus, bet vyrui nepatiko. Ūla ir puikus, dar rusnė, dar radvilė patinka, bet draugų. Matas gražus vardas
Mano panų tai ugnė ir audrė
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2005 06 12, 19:04)
mes svarstome tik apie lietuviškus vardus. Mergaitei atrinkau du - Medeina ir Ringailė. Labai aptinka dar Gabija ir Austėja, bet pastaruoju metu labai daug mergaičių tokiais vardais atsirado smile.gif  berniukui noriu duoti Gailius arba Matas, dar Gytis patinka, bet vyras prieštarauja.
Anyta tai siūlo duoti mergaitė Beatričė, nes jai labai gražu. bet man nepatinka, noriu gražaus lietuviško vardo.
Tiesa, man dar npapratsai gražus vardas Ūla wub.gif

Medeina (Medeinė) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai gražus vardas! Ringailė irgi gražus, retesnis. Matas, Gytis irgi thumbup.gif
Tiesa, Matas dabar jau labai dažnas... O kodėl vyrui Gytis nepatinka? Pažįstu labai šaunų vaikiną Gytį... nors mano vyrui labai nepatiko vardas Vykintas, o aš tuo metu taip jo norėjau unsure.gif Bet ir Audrius visai gražus mirksiukas.gif tik taip pat dažnas...
Atsakyti
Vardu Ūla svajoju kada nors savo dukrytę pavadinti wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyjundra @ 2005 06 01, 18:32)

O kodel tu manai, kad Lyja yra lietuviskas vardas?Tai vardo Leja atmaina:
Names that are related to LEAH:
LÉA f French
LEA f English
LEATRICE f English (Modern)
LEIA f English
LÍA f Galician
LIA f Italian
Leja reiskia:
LEAH
Usage: English, Jewish, Biblical
Pronounced: LEE-a [key]
Extra Info: Popularity, Related Names, Namesakes, Comments
Options: Contribute Information, Add to List
From the Hebrew name Le'ah which was probably derived from the Hebrew word la'ah meaning "weary". Alternatively it might mean "mistress" or "ruler" in Assyrian. In the Old Testament she was the first wife of Jacob and the mother of seven of his children.
Visa informacija paimta is http://www.behindthe...erms=leah&nmd=n

Atsakyti
Tiesa, neparasiau, kad man sie vardai irgi labai grazus! thumbup.gif
Atsakyti