Įkraunama...
Įkraunama...

Lunatizmas

QUOTE(saniux @ 2009 07 21, 00:37)
Ai,dar prisiminiau,kai pati buvau subludijus,siaip pasneku irgi per miegus.Karta brolis pasakojo,kad miegu miegu,staiga iskeliau viena koja i virsu,peda sukioju ir sakau ,'' va,matai? Kaledos!!!''. lotuliukas.gif

oj ciudas negaliu biggrin.gif diedas miega, o as kad prunksciu i pagalva asars net teka biggrin.gif

nu siaip vaikysteje as ir pati pavarydavau smile.gif Budavo klykiu kai skerziama, nes sapnuojasi, kad ant manes kazkokie rastai krenta, arba pagalve po pazastim pasikisus isejt kur susigalvoju smile.gif

drauge mano maladiec viena, atsibudo ryte ant vonios krasto smile.gif nu jis gi toks plonas, o ji su visom pagalvem, antklodem ten isitaisius biggrin.gif tai sako pabudau, susivokiau ir kai dejaus i vonia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2009 07 20, 23:22)
drauge mano maladiec viena, atsibudo ryte ant vonios krasto smile.gif nu jis gi toks plonas, o ji su visom pagalvem, antklodem ten isitaisius biggrin.gif tai sako pabudau, susivokiau ir kai dejaus i vonia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mirsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tik viena karta vaikystej uzlunatikavau, bet taip "riebiai" biggrin.gif Buvau kaime, atsimenu ejau nakti i "tulika"(toks kibiras koridoriui stovedavo) ir daugiau nieko nepamenu.. doh.gif Teta pasakojo, kad pabudo nuo triuksmo-as apsiavus viena kaliosa bandziau duris atidaryt i lauka (jos uzrakintos nakciai buvo) lotuliukas.gif Kai paklause kur susiruosiau, sakiau, kad einu namo i Kauna-ir verkiau, dauziau duris dar kuri laika, paskui pagulde mane i lova ir uzmigau. Ryte nieko neprisiminiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif , net ašaros bėga nuo juoko lotuliukas.gif

Mes kai naktį kalbame kuris, tai kitas visada palaikome pokalbį, nemandagu nesikalbėti biggrin.gif , tik jei ką baisaus sapnuojame - vienas kitą žadiname, neleidžiame kankintis. Aš dažnai juokiuosi, net ašaros bėga, atsibundu ir dar ilgai prunkščiu, juokas iš savęs tada ima bigsmile.gif

O čia iš mano lunatikavomo praktikos : darbe tiek nusivarydavau nuo kojų, kad atsigulus užmigdavau po minutės, ten ir pasilikdavau miegoti...
Na, rytas, tuoj 8 val. pagal mane, atsikėliau, apsirengiau, susijungiau visas šviesas, visus aparatus, darbui ir gynybai pasiruošusi pioneer.gif , durys jau atrakintos... Ir praeina šeimininkė į tualetą - ką tu čia darai, ji man blink.gif , aš - na, 8 - dirbu, o ji - gi 2 val. nakties , eik gulti tik. Ir šiaip viską prisimenu puikiai, juokais dar pykau, sakau noriu dirbti ir neleidžia biggrin.gif . Taip buvau dar ne kartą atidariusi darbovietę ax.gif (šeimininkai buvo jau sunerimę dėl mano darbo grafiko lotuliukas.gif ), bet viskas iš juodo pervargimo buvo. mečiau tą darbą, baigėsi ir tos nesąmonęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 24 liepos 2009 - 23:06
man yra teke sneketi per miegus. cia MB pasakojo, kad viena nakti as ji pazadinu ir klausiu ar jis nenoretu kiausinienes. jis pasimeta ir sako"kokios kiausinienes", o as sakau " su skaiciais" biggrin.gif sake tada mano akys tokios isproteje buvo biggrin.gif ir siaip, buna, jei prie televizoriaus uzsnustu tai, po to pusiau prabudus pradedu bambet ka nors ir atsibundu tik nuo MB juoko.
o siaip per telika maciau laida apie lunatikus tai ten pasakojo, kaip vyras lunatikuodamas nuzude savo uosvius. tiesiog atsikele, apsirenge, sedo i masina ir nuvaziavo pas juos ir subade mirtinai, o ryte nieko neprisimine. baisu, kai pagalvoji..
Atsakyti
Vaikystej lunatikuodavau, o dabar pasitaiko, kad naktimis kalbu ir staiga atsikelus, susivokiu,kad tauskiu per miegus biggrin.gif
Atsakyti
Mano brolis vaikysteje buvo lunatikas, dabar tai nebezinau ar lunatikuoja, bet prisimenu kai jis prie manes nakti priejo ir pradejo prasyti kad jam duociau RADIJATORIU mano akis va tokios blink.gif as jam sakau '' neturiu radijatoriaus '' , o jis man atkerta '' tau ka gaila radijatoriaus'' ir nuvare atgal i lova doh.gif. O kad jis nakti kalbedavo tai ne naujiena, bet viena karta truputi isigandau kai pradejo rekti ''as tave uzmusiu'' , nes is vakaro as ji buvau suerzinus tai taip nejaukiai jo tie zodziai nuskambejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 27 liepos 2009 - 17:27
Sveikos. Aš tai jau iš proto einu, nes lunatikuoju kiekvieną mielą naktį. Man 22, ir taip jau tęsiasi kokius 2-3 metus. Kiekvieną naktį keliuosi ir man tai labiau primena haliucinacijas, negu somnabulizmą. Nes sako, kad kai somnabulizmas, tai neatsimena ką daro naktį, o aš viską puikiai atsimenu, tieisog atrodo, kad matau kažkokius kitus žmones, daiktus, vietas, nors jų iš tikrųjų nėra, kaip haliucinacijas. nebeišmanau ką daryti, nes bandžiau visokius raminančius vaistukus ir pan (nieko rimto dar). Galbūt jūs ką nors žinote, ką galima būtų daryti? Gal kam nors buvo panašiai? Realiai kai kartą į metus pasitaiko, gal smagu, bet kai kasnakt, tai jau vargas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toska90: 27 balandžio 2012 - 23:10
Sveiki. Aš irgi lunatikė. Lunatikuoju dieną ir atmerktomis akimis. Ypač suaktyvėju pavasarį medžiams pražydus:)
Atsakyti
QUOTE(saniux @ 2009 07 21, 00:37)
Ai,dar prisiminiau,kai pati buvau subludijus,siaip pasneku irgi per miegus.Karta brolis pasakojo,kad miegu miegu,staiga iskeliau viena koja i virsu,peda sukioju ir sakau ,'' va,matai? Kaledos!!!''. lotuliukas.gif

Nu šakės lotuliukas.gif

Man jau nebepasitaiko naktim užblūdyt, apsiraminau smile.gif Tik kartais dar naktim atsibundu nuo savo juoko. Ir mažylė mūsų naktim užsikvatoja kartais, smagu biggrin.gif
Atsakyti
vaikysteje lunatikuodavau, o dabar tai ir tik kalbu per miegus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai maža buvau tai lunatikuodavau dažnokai, dabar tik pakalbu, pasijuokiu arba verkiu per miegus. biggrin.gif
Atsakyti