Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

QUOTE(Shokoladine @ 2007 02 02, 14:31)
sveikos 4u.gif
ar yra dar pirkti vaistinese Platinum priemoniu nagams, gal zinot?
pastaruoju metu nematau, o mano paskutinis jau baiginejasi unsure.gif

o ka is ju naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 02 02, 13:51)
o ka is ju naudoji?

dabar naudoju "gel s kalcijem dlia nogtej"
o siaip esu isbandzius gal 4 priemones is sios linijos, geriausias man buvo toks melsvas stipriklis mirksiukas.gif
ar matei kur pirkti? po nauju metu kazkaip niekur nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladine @ 2007 02 02, 15:41)
dabar naudoju "gel s kalcijem dlia nogtej"
o siaip esu isbandzius gal 4 priemones is sios linijos, geriausias man buvo toks melsvas stipriklis mirksiukas.gif
ar matei kur pirkti? po nauju metu kazkaip niekur nematau g.gif

o as naudoju skatinancia augima 4u.gif bet pirkau gal koki birzeli pernai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 02 02, 09:13)
kainavo apie 42 lt,bet kada sumasciau ji nusipirkti ir nuvaziavau i vitrina (vcup) jo nusipirkti tai pasake kad jau jais neprekiauja verysad.gif

sad.gif o kaip aš jo noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 02 06, 13:40)
sad.gif o kaip aš jo noriu ax.gif

ir as noriu 4u.gif galima pabandyti pavaziuotii vcup gal atsirado,bet tikrai nemanau.gal kitur kur reikia paieskoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!!
Stai mano skelbimukas, tikrai nuo to sustiprejo nagai! Tik anksciau tas komplektas kainavo 68 Lt...

Nagu prieziuros priemone
Atsakyti
Merginos, ar naudojat kokias priemones nagams balinti? g.gif

Atsakyti
O man atvežė iš Rusijos dovanu kažkokį mezokokteilį nagams. Parašyta, kad atjaunina, stiprina, atstato, skatina augimą. Lužiniejantiems ir sluoksniuojantiems nagams.
Bandysiu. thumbup.gif Gal ir mano nagai bus gražus ir ilgi. ax.gif
Atsakyti
geriausiai gelbėja Moller žuvies taukai, ir nereikia jokių brangių priemonių. man dabar nagai nenulūžtų po jokio boulingo :]
Atsakyti
Nusipirkau Frenchi nagų stipriklį.Parašyta, kad tepti reikia po 2-3 sluoksnius kiekvieną dieną. g.gif
Kaip Jus naudojate? Nuimate seną sluoksnį, ar tepate ant viršaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 11 04, 22:01)
Nusipirkau Frenchi nagų stipriklį.Parašyta, kad tepti reikia po 2-3 sluoksnius kiekvieną dieną.  g.gif
Kaip Jus naudojate? Nuimate seną sluoksnį, ar tepate ant viršaus?  4u.gif

as tepiu sluoksni frenchi,sluoksnis lako ir vel sluoksni frenchi.man puikiai laiko ir nagai auga thumbup.gif kuri frenchi pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 05, 11:51)
as tepiu sluoksni frenchi,sluoksnis lako ir vel sluoksni frenchi.man puikiai laiko ir nagai auga thumbup.gif kuri frenchi pirkai?

Dabar tai nagai trumpučiai verysad.gif spalvoto lako kol kas nenaudosiu.
A pirkau 1 numeriuką. Mokėjau 12,90.
Ant buteliuko parašyta, kad lakuoti reikia kiekvieną dieną. Gal ant viršaus tada lakuosiu. g.gif
Atsakyti