Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

QUOTE(Nonka @ 2008 02 19, 11:47)
O sakykit kur jūs perkate Mavala nagų priežiūros priemones?  ax.gif

As pirkau braskese ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 02 18, 18:07)
Va iš visų priemonių tai tas Nail Shield ir tiko man labiausiai. Tarkim ir Naul Tekas fainas, bet, kad man jis ir Orly nail defense ir Smart Enamel nusilupdavo tiesiog nuo nago antrą naudojimo dieną doh.gif:  O šitas tai išlaiko kartais ir kokią savaitę beveik...

As turiu laka kuriuo kasdien reikejo nagus perlakuoti nes ar pasenes ar kas ir nusilupdavo greit. Tai su mavala tas lakas penkias dienas atlaiko biggrin.gif
Atsakyti
matau, kad snekat apie mavala ir orly. gal biski ne i nagu stiprinimo tema, bet noriu paklausti. gal esat bandziusios nagu lako dziovikli..? ziurejau ir orly, ir mavala turi tiek tepama, tiek purskiama. gal kuri bande kuria nors firma ir galetu patart..? ka nors pakomentuot... ax.gif
Atsakyti
Nemėginau nė vieno iš išvardintų firmų, tik Avon,bet ne kažin ką tepagreitindavo džiūvimą, jeigu nagas būdavo nulakuotas keliais sluoksniais, tai pakietindavo viršutinį kažkiek ax.gif smile.gif
Atsakyti
ka jus manote apie stiprikli nailtek'a?
Atsakyti
Nusipirkau Mavala aliejuką nagams.
Ar kas naudojo? g.gif
Man tik kvapas jo ne labai patinka (rožių aliejumi kvepia, feee).
Bet galnaudos bus, nes nagai žiauriai sluoksniuojasi. Dar vitaminų nusipirkau, tai bandysiu stiprintis ir iš vidaus, ir iš išorės.
Beje Sarmoje dabar Mavala priemonems 20 proc. nuolaida. thumbup.gif Aliejukas kainavo 33 Lt, sumokėjau 27 Lt. thumbup.gif
Atsakyti
Man nepadejo jokie lako pavidalo stiprikliai ar geriami vitaminai. Vienintele priemone - 2 kartus per diena tepamas bet koks nagu odeliu maitinamasis kremas. Jau visokius isbandziau, visi gerai veikia. Esme, kad nagas neluzinetu, tai kad jis butu pakankamai sudrekintas - ta kremukas ir padaro. Be to, odeles geri atrodo thumbup.gif Turejau ir Avon ir Sally Hansen ir kt. kremukus, esmes nekeicia, svarbu reguliariai tepti. Tai nesiojuos su savim rankinuke visada
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 02 21, 23:38)
Man nepadejo jokie lako pavidalo stiprikliai ar geriami vitaminai. Vienintele priemone - 2 kartus per diena tepamas bet koks nagu odeliu maitinamasis kremas...

Man nepadeda verysad.gif
Kai tepu rankas kremu visada ir nagučius masažuoju, bet nieko gero, gal kremai netinkami g.gif
Dabar bandysiu aliejuką, gal išgelbės. biggrin.gif
Atsakyti
na taip, man geriausias Lumene nagų aliejukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 02 21, 15:40)
Nemėginau nė vieno iš išvardintų firmų, tik Avon,bet ne kažin ką tepagreitindavo džiūvimą, jeigu nagas būdavo nulakuotas keliais sluoksniais, tai pakietindavo viršutinį kažkiek ax.gif  smile.gif

turiu ir as ji, tikras s.... doh.gif rankos tik pasidaro lipnios doh.gif man manikiurininke purksdavo orly, tai tikrai greiciau isdziudavo thumbup.gif
Atsakyti
Na mano nagučiai auga greitai bet labai lūžta doh.gif . Išbandžiau turbūt visas priemones kokias tik radau, bet viskas veltui verysad.gif Vienintelė priemonė bent jau man - geliniai nagai thumbup.gif Pamiršau kas tai nutrupėjęs nagas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš visai nesenai išbandžiau avono lą ką su kaktusu, tai visai padėjo man tikrai kitesni nagai pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2008 03 02, 19:56)
O aš visai nesenai išbandžiau avono lą ką su kaktusu, tai visai padėjo man tikrai kitesni nagai pasidarė.

As taip pat ta nusipirkau thumbup.gif Tai man iskart pasijaute, kad jie tvirtesni su siuo laku..

O bet taciau nepirkit NIVEA strong and pastel... jei ryte nusilakavai, tai vakare jau turi valytis, nes lupasi siaubingai doh.gif Veltui pinigai ismesti verysad.gif
Atsakyti