Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

QUOTE(lapute33 @ 2008 12 12, 22:05)
O man NailTekas visai netiko, panaudojus po kurio laiko pradejo sluoksniuotis net tie nagai kurie niekada nesisluoksniavo  verysad.gif  pradejau stiprinti nagucius is vidaus  thumbup.gif

Man irgi Nailtekas absoliuciai nepadejo,man atrodo dar blogiau buvo nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 08 27, 22:18)
Va mano nagučiai  nail.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Labai grazus. Cia tos frenchi priemones taip padejo, ar tiesiog nagai is saves stiproki? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 12 gruodžio 2008 - 23:14
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 12, 23:17)

Gal tiesiog per trumpai panaudojot? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole007 @ 2008 12 13, 12:13)
Gal tiesiog per trumpai panaudojot? g.gif  unsure.gif

o tai neuztenka kad visa buteliuka sunaudojau ir nagai luzinejo bei sluoksniavosi kaip nzn kas? ir nailtekas man nusilupdavo po pusdienio

o dabar naudoju Delia uz 4lt vietoj bespalvio lako - stiprikli ir jis nors laikosi kokias 3-4d. ir maziau trupa luzta! aisku nagai mano is save prasti, nu bet kad taip visai nepadetu ir net kenktu...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 13, 13:24)
o tai neuztenka kad visa buteliuka sunaudojau ir nagai luzinejo bei sluoksniavosi kaip nzn kas? ir nailtekas man nusilupdavo po pusdienio

o dabar naudoju Delia uz 4lt vietoj bespalvio lako - stiprikli ir jis nors laikosi kokias 3-4d. ir maziau trupa luzta! aisku nagai mano is save prasti, nu bet kad taip visai nepadetu ir net kenktu...

Turbūt tiesiog netiko.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 12, 22:17)

del nailtek as irgi sutinku blogesnio dalyko nesu turejus ir greit nusilupa, zodziu nesusipratimas kazkoks.

Papildyta:
dabar antra buteliuka nusipirkau opi envy nail for sensitive and peeling nail, tai sitas tikrai man geras, padeda tikrai kazkiek bent jau, nes mano nagai sloksniuodavos ir luzinedavo, o dabar kai sita opi naudoju tai jauciu skirtuma, net darbe klause ka naudoju, kad nagai ilgi.
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 13, 22:36)
del nailtek as irgi sutinku blogesnio dalyko nesu turejus ir greit nusilupa, zodziu nesusipratimas kazkoks.

Papildyta:
dabar antra buteliuka nusipirkau opi envy nail for sensitive and peeling nail, tai sitas tikrai man geras, padeda tikrai kazkiek bent jau, nes mano nagai sloksniuodavos ir luzinedavo, o dabar kai sita opi naudoju tai jauciu skirtuma, net darbe klause ka naudoju, kad nagai ilgi.

Man tai labiau nei NailTekas padejo Frenchi smart enamel bigsmile.gif aisku dar naudoju vitaminus visokius cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 14 gruodžio 2008 - 15:02
man nailtekas irgi visiskai nieko nepadejo schmoll.gif vos kur stuktelnu naga iskart nuskildavo doh.gif dabar is avono nusipirkau laka su kaktusais jauciasi, kad nagai tikrai sutvirtejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klara @ 2008 12 10, 19:27)
pabandykit Microcell 2000,maciau droge buvo pirkt,tik kad jis nepigus,bet kai tik ji pradejau tept,baigesi naguciu luzinejimas

Rekomenduoju ir as. Jau antra karta pirkau. kiek droge kainuoja? as ne Lt pirkau, tai apie 12 euru buvo. Bet nagai blizga kaip netikri, auga geriau, visos naudojusios drauges irgi buvo patenkintos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatacka5 @ 2008 12 14, 18:51)
man nailtekas irgi visiskai nieko nepadejo  schmoll.gif  vos kur stuktelnu naga iskart nuskildavo  doh.gif  dabar is avono nusipirkau laka su kaktusais jauciasi, kad nagai tikrai sutvirtejo  mirksiukas.gif

Skaiciau, kad yra nemazai pasirode musuose "padielku" Nail- tec'u. ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 12 15, 11:03)
Skaiciau, kad yra nemazai pasirode musuose "padielku" Nail- tec'u. ax.gif  g.gif

Nagavitos puslapyje parodyta kaip atskirti tikrą nuo originalo:
http://www.nagavita....s_id=19&lang=lt

Tiek, kad nežinau, ar dar neištobulėjo falsifikuotojai labiau g.gif Nes neseniai nusipirkau lyg ir patikimoj parduotuvėj NailTek, bet kad jau suabejojau ar čia tikrai originalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 12 15, 11:03)
Skaiciau, kad yra nemazai pasirode musuose "padielku" Nail- tec'u. ax.gif  g.gif

Galiu pasakyti tik tiek, kad tai nebutinai "padielka", tiesiog skiriasi pakuote priklausomai nuo to kur jis pagamintas ir kokioms valstybems skirta. Taip kad manau cia tik konkurencija, Nagavita tiesiog bijo kad ja nukonkuruos pigesnes prekes is USA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 15 gruodžio 2008 - 12:31