Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

QUOTE(ne mama @ 2009 01 13, 17:46)
o kaip jis ant nago atrodo? buteliuke tai toks rusvas, ar uztepus lygiai atrodo, ar butina tept spalvota laka kad ji paslept?

Aš jį lakuoju vieną, bet kartais ant jo užlakuoju kokią nors spalvytę. Nors jis turi šilko daleles, tačiau pasidengia lygiai ir lakuojant naują spalvoto lako sluoksnį tikrai nebūna nelygumų. O spalvytė tokia rusva šiek tiek, bet tikrai labai neišsiryškina, tad bent jau man tikrai gražu ir nelakavus jokio spalvoto lako ant jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2009 01 13, 16:19)
Sveikos.o gal kurios naudojot Nail Vital MICRO CELL 2000 nagu stiprikli?Nusipirkau besisluoksniuojantiems nagams pas manikiurininke,lauksiu rezultatu g.gif

man jis super thumbup.gif tik kad kasdien reikia tept unsure.gif bet iskenciau ir tikrai nagai zymiai tvirtesni lotuliukas.gif
Atsakyti
Štai kaip atrodo Orly Armor ant nagučių 4u.gif
user posted image
Ir vos matomos šilko dalelės ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 01 13, 12:56)
Man kaip tik Nail Tek tiek nepadėjo, kiek Orly Armor  thumbup.gif  su šilko dalelėmis.

lialytia, o kuom tau butent padejo? per kiek laiko? as nusipirkau, bet kitos firmos. yra 2 buteliukai vienas baltas su silko dalelemis, o kitas rudas. o kai abu uztepu tie plaukeliai vis matosi. gal ka netaip darau? gal per storai tepu ar ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 02 03, 22:12)
lialytia, o kuom tau butent padejo? per kiek laiko? as nusipirkau, bet kitos firmos. yra 2 buteliukai vienas baltas su silko dalelemis, o kitas rudas. o kai abu uztepu tie plaukeliai vis matosi. gal ka netaip darau? gal per storai tepu ar ka?  g.gif

Man užlakavus pats nagas toks tvirtesnis, kietesnis, nes anksčiau tai patį galiuką atrodo galėdavai lankstyti. Aš lakuoju 1, kartais 2 sluoksnius. Beje, tos šilko dalelės vistiek šiek tiek matosi, bet man visai gražu, o jei kam nepatinka, manau užlakuoja spalvotą nagų laką, nes ant Orly Armor tepasi labai lygiai kai lakuoji spalvytę ir tų šilko dalelių nesijaučia ir nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 02 03, 21:19)
Man užlakavus pats nagas toks tvirtesnis, kietesnis, nes anksčiau tai patį galiuką atrodo galėdavai lankstyti. Aš lakuoju 1, kartais 2 sluoksnius. Beje, tos šilko dalelės vistiek šiek tiek matosi, bet man visai gražu, o jei kam nepatinka, manau užlakuoja spalvotą nagų laką, nes ant Orly Armor tepasi labai lygiai kai lakuoji spalvytę ir tų šilko dalelių nesijaučia ir nesimato  mirksiukas.gif

o tai kazi kam tas antras sviesiai rudos spalvos buteliukas? g.gif gal lakas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 02 03, 22:23)
o tai kazi kam tas antras sviesiai rudos spalvos buteliukas? g.gif  gal lakas unsure.gif

Gal galite įmesti foto kaip atrodo tie 2 lakai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 02 03, 21:33)
Gal galite įmesti foto kaip atrodo tie 2 lakai?  mirksiukas.gif

rytoj butinai nufotkinsiu ax.gif
Atsakyti
user posted image

vat stai toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 02 04, 11:00)
user posted image

vat stai toks  4u.gif

Pirmą kart tokį matau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 02 04, 10:53)
Pirmą kart tokį matau...  g.gif

bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
nieko nera geriau uz nail tek 2 tongue.gif tongue.gif laikaus prie savo nuomones, nes iki tol, kol ji atradau, turejau baisius nagus, o dabar wub.gif

ce mergaite uz 15 lt ji siule, o as vakar uz 32 nusipirkau jau doh.gif o ar jis sukieteja, jei yra nepradaromas? nes paimciau abudu, jei tik nesukietetu 4u.gif g.gif
Atsakyti