Sveikos, gal žinote gerą meistrę Vilniuje, kuri padarytų natūralaus nago padengimą geliu arba biogeliu?

O kas geriau stiprina nagus Nail Tek, Trend ar Sally Hansen?

QUOTE(hoyden @ 2010 07 22, 10:20)

Paskutinis mano bandymas - volshebnaja emal (cia rusiskai lotyniskomis raidemis
). Iki siol nieko geriau nebuvau radusi, o isbandziau tikrai labai daug priemoniu

man irgi buvo padejes Coral tvirtiklis (su alyviniu kamsteliu) is kurio nieko gero nesitikejau... bet turbut svarbiausia-mityba, kas ir lemia isorine kuno bukle

apie nagus nelabai ka ir nusimanau, bet noriu uzsiauginti truputi ilgesnius ir sveikesnius (nes dabar labai sluoksniuojasi, o nusisluosniave ir luzti ima). Siuo metu baigineju sunaudoti Nail System nail care priemones. Raso, kad galima naudoti kaip pagrinda nagu lakui, bet man tada nagu lakas koki 30min normaliai nedziusta. As isivaizduoju, kad tepant priemones ant svariu nagu (be nagu lako) jos turetu veikti geriau, bet man labiau patinka lakuoti ir tepti tas nail care priemones ant virsiaus, nes taip nagu lakas gan greitai isdziusta, nors ir daugiau sluoksniu uztepu. Ar is to mano tepliojimo kasdien bus nagam kazkokios naudos?

QUOTE(~Indre~ @ 2010 07 24, 10:59)
Man labai patiko Sally Hansen tokia Nagų augimą skatinanti priemonė

Mano ploniems ir lūžinėjantiems bei besisluoksniuojantiems nagams buvo puikus dalykas
Tik jau seniai Sally Hansen priemonių niekur nematau pirkti. Gal kas nors žinot kur Kaune jų galėtų būti?

Mano ploniems ir lūžinėjantiems bei besisluoksniuojantiems nagams buvo puikus dalykas

Tik jau seniai Sally Hansen priemonių niekur nematau pirkti. Gal kas nors žinot kur Kaune jų galėtų būti?
galvojau ką pirkti sally hansen ar nail tek. ir ieškojau sally hansen parduotuvėse, niekur neradau. tai sarmoje paklausiau ir sakė niekur neberasiu, nes firma bankrutavo ir nieko nebeturi.

hmm as taip pat rengiausi isbandyti Sally hansen priemones
nes is aprasymu man sudomino diamond strengh priemone, bet ka jau padarysi
beje noriu pasigirti, kad 2 sav is eiles vartojus Nail System priemone Nagu kietintojas 3:1 nagai tikrai atrodo geriau - jauciasi, kad nagai kiek sutvirtejo

beje noriu pasigirti, kad 2 sav is eiles vartojus Nail System priemone Nagu kietintojas 3:1 nagai tikrai atrodo geriau - jauciasi, kad nagai kiek sutvirtejo

QUOTE(an angel @ 2010 07 22, 09:29)
Sveikos, gal žinote gerą meistrę Vilniuje, kuri padarytų natūralaus nago padengimą geliu arba biogeliu? 

Na nežinau ką reiškia geras arba negeras padengimas

Ar visose kosmetikos parduotuvėse galima jo rast?(kažkaip niekada neatkreipiau dėmesio... gal kas žino..?

(pačiai dengė ateities g.šalia norfos esančiame grožio salone, vienas nagas 6lt

QUOTE(nebezinau:) @ 2010 07 26, 00:42)
Na nežinau ką reiškia geras arba negeras padengimas
nes tik vieną kartą vieną nagą teko dengti
ir pati susidomėjau- o gal yra kur to gelio pirkti?
nes atrodo visai nesunku pasidengti nagučius
Ar visose kosmetikos parduotuvėse galima jo rast?(kažkaip niekada neatkreipiau dėmesio... gal kas žino..?
)

Na geras padengimas, mano manymu, yra toks, kai gelis neatsisluoksniuoja nuo nago ir nelūžinėja ir nagučiai gerai bei tvarkingai atrodo. Aš dengiausi jau du kartus, tai pirmą kartą keli nagai atsisluoksniavo ir nulūžinėjo, o antrą kartą kita meistrė - labai nevykusiai man nagus apipavidalino, o be to, padengimas vėl suskilo net ant keturių nagų

O pačiai pasidengti, manau, nėra taip jau paprasta - visų pirma reikia žinoti, kaip tai teisingai padaryti, reikia turėti UV lempas ir galybę visokių priemonių...
aš naudoju OPI NAIL ENVY. Man tai jis super, geresnis už nailteką
bet ir brangesnis...

bet ir brangesnis...