aš atradau savo priemonę nagams stiprint - Umnaja emal (Smart enamel). nors nemėgstu kitiem rekomenduot ir siūlyt, nes kiekvienam turi būti savas vaistas, jei man padėjo dar nereiškia, kad tai jau stebuklinga:)
paskutiniu metu labai negeri mano nagai buvo, sluoksniavosi, vos spėja galiukas koks užaugt iš karto nulūžta, vos tik prie ko nors prisiliečiu nagai atrodo gabaliukais atskyla.
tai manikiūristė rekomendavo pabandyt šitą Umnaja emal. per pora savaičių ataugo nagai, kiek jau buvo įtrūkinėję tiek, bet daugiau jau nebeskilinėjo ir nebelūžinėjo. tai jau tada blogus galus nukirpau ir dabar atsiauginau jau visiškai sveikus ir tpfu tpfu nerealiai stiprius (skamba kaip reklama

)
ten jų irgi yra kelių rūšių - stiprinantys tai - ploniems, besisluoksniuojantiems, apsaugantis nuo cheminių medžiagų, ir dar kažkoks, po to šiaip pagrindas prieš lakuojant, dar kažkokie. aš tai naudojau besisluoksniuojantiems, nu ir rezultatas labai maloniai džiugina

mama ir draugė išbandė ploniems, tai irgi abi labai patenkintos. tai va toks mano atradimas

dar pamiršau pasakyt, kad ir kaina nesikandžioja 13-14 Lt, perku kioskuose, kur rusiška ir visokia pan. kosmetika pardavinėja