Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

swejkutes 4u.gif turiu svejkus grazhius nagucius nors priesh metus jie buvo apgailetini.... verysad.gif baigiau juos namniot, naudoti augima skatinancias primones, ish oriflame neblogas geltonas aliejukas skatinantis augima, tepti kremukais kurie skatina augima ir naudoti gera nagu lako pagrinda viskas oki naguciai kaip dirbtiniai ilgi ir stiprus thumbup.gif
Atsakyti
net neatsakysiu kokie geresni vitaminai, bet krsas pilnas turi but(ta prasme visokiu), bet vaistinei gali patart.
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2006 12 13, 19:23)
swejkutes  4u.gif  turiu svejkus grazhius nagucius nors priesh metus jie buvo apgailetini.... verysad.gif  baigiau juos namniot, naudoti augima skatinancias primones, ish oriflame neblogas geltonas aliejukas skatinantis augima, tepti kremukais kurie skatina augima ir naudoti gera nagu lako pagrinda viskas oki naguciai kaip dirbtiniai ilgi ir stiprus  thumbup.gif

nu gi patark kurie cia kremukai skatina naugi augima?
Atsakyti
naudojau vitaminus Vitakur - cia kompleksas vitaminu bendrai moters savijautai, ten su nakvisos aliejumi, kuris sumazina priesmenstruacinius skausmus, tai nagai pas mane buvo ohoho bigsmile.gif nei luzinejo, nei trupejo ir buvo tvirti, bet reikia juos gerti geroka pusmeti, kad pajausti poveiki, bet kai nutraukiau ir perejau prie Prenatal tablets, mano nagai vel pasidare trapus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 12 14, 22:34)
naudojau vitaminus Vitakur - cia kompleksas vitaminu bendrai moters savijautai, ten su nakvisos aliejumi, kuris sumazina priesmenstruacinius skausmus,  tai nagai pas mane buvo ohoho  bigsmile.gif nei luzinejo, nei trupejo ir buvo tvirti, bet reikia juos gerti geroka pusmeti, kad pajausti poveiki, bet kai nutraukiau ir perejau prie Prenatal tablets, mano nagai vel pasidare trapus  verysad.gif

o kiek tie vitaminai kainuoja?
Atsakyti
aš atradau savo priemonę nagams stiprint - Umnaja emal (Smart enamel). nors nemėgstu kitiem rekomenduot ir siūlyt, nes kiekvienam turi būti savas vaistas, jei man padėjo dar nereiškia, kad tai jau stebuklinga:)
paskutiniu metu labai negeri mano nagai buvo, sluoksniavosi, vos spėja galiukas koks užaugt iš karto nulūžta, vos tik prie ko nors prisiliečiu nagai atrodo gabaliukais atskyla.
tai manikiūristė rekomendavo pabandyt šitą Umnaja emal. per pora savaičių ataugo nagai, kiek jau buvo įtrūkinėję tiek, bet daugiau jau nebeskilinėjo ir nebelūžinėjo. tai jau tada blogus galus nukirpau ir dabar atsiauginau jau visiškai sveikus ir tpfu tpfu nerealiai stiprius (skamba kaip reklama smile.gif )
ten jų irgi yra kelių rūšių - stiprinantys tai - ploniems, besisluoksniuojantiems, apsaugantis nuo cheminių medžiagų, ir dar kažkoks, po to šiaip pagrindas prieš lakuojant, dar kažkokie. aš tai naudojau besisluoksniuojantiems, nu ir rezultatas labai maloniai džiugina thumbup.gif mama ir draugė išbandė ploniems, tai irgi abi labai patenkintos. tai va toks mano atradimas smile.gif

dar pamiršau pasakyt, kad ir kaina nesikandžioja 13-14 Lt, perku kioskuose, kur rusiška ir visokia pan. kosmetika pardavinėja
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2006 12 15, 11:55)
aš atradau savo priemonę nagams stiprint - Umnaja emal (Smart enamel). nors nemėgstu kitiem rekomenduot ir siūlyt, nes kiekvienam turi būti savas vaistas, jei man padėjo dar nereiškia, kad tai jau stebuklinga:)
paskutiniu metu labai negeri mano nagai buvo, sluoksniavosi, vos spėja galiukas koks užaugt iš karto nulūžta, vos tik prie ko nors prisiliečiu nagai atrodo gabaliukais atskyla.
tai manikiūristė rekomendavo pabandyt šitą Umnaja emal. per pora savaičių ataugo nagai, kiek jau buvo įtrūkinėję tiek, bet daugiau jau nebeskilinėjo ir nebelūžinėjo. tai jau tada blogus galus nukirpau ir dabar atsiauginau jau visiškai sveikus ir tpfu tpfu nerealiai stiprius (skamba kaip reklama smile.gif )
ten jų irgi yra kelių rūšių - stiprinantys tai - ploniems, besisluoksniuojantiems, apsaugantis nuo cheminių medžiagų, ir dar kažkoks, po to šiaip pagrindas prieš lakuojant, dar kažkokie. aš tai naudojau besisluoksniuojantiems, nu ir rezultatas labai maloniai džiugina  thumbup.gif  mama ir draugė išbandė ploniems, tai irgi abi labai patenkintos. tai va toks mano atradimas smile.gif

dar pamiršau pasakyt, kad ir kaina nesikandžioja 13-14 Lt, perku kioskuose, kur rusiška ir visokia pan. kosmetika pardavinėja

sudominai mane 4u.gif o kur tookiu kosku vilniuje rasti?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 12 15, 11:58)
sudominai mane 4u.gif o kur tookiu kosku vilniuje rasti?

apskritai manau reikia ieškot ten, kur rusiška kosmetika pardavinėja
Atsakyti
O kur Vilniuje pardavinėja rusišką kosmetiką. Žinau tik vieną vieta: požeminė perėja tarp VCUP ir EUROPA. Gal dar kur yra?
Atsakyti

geriausia stiprinimo nagu priemone yra aliejus pakaitintas ir su juo po to patepti nagucius. cia ne tik nagam liuks, bet ir odelei aplink juos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 23, 02:16)
geriausia stiprinimo nagu priemone yra aliejus pakaitintas ir su juo po to patepti nagucius. cia ne tik nagam liuks, bet ir odelei aplink juos  thumbup.gif

Kokį aliejuką?
Atsakyti
Šiaip iš stiprinimo priemonių naudoju pakaitomis Nail tek II ir Sally Hansen stiprintoją tokiame žaliame buteliuke, tai mano manikiūristė sako,kad reikia plaaukti,kol nuaugs blogas nagas ir turėti kantrybės smile.gif dar turiu aliejuką iš Nail System, ir aliejuką iš Esi graži,kuris eina į pabaigą smile.gif
Atsakyti