Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

jei labai sausa odele HD krempudra gali netikti... ji daugiai tinka misriai, riebiai odai, bet aisku visada galit nueiti i douglas ir paprasykit kad jums ipiltu i indeli pasibandyti namuose smile.gif ir apskritai merginos, niekada nepirkit krempudru ju neisbandziusios, visada prasykit meginuku! bandykites namie ir jei tinka tada pirkit, nes kas tinka vienam, kitam visai negerai bus nors ir oda tokia pati gali buti, paskui gaunasi tik pinigu svaistymas..
Atsakyti
na mano oda yra misri, bet siek tiek pasausino oda, bet pradejau naudoti iwostin krema veidui taj dingo tie visi pasausejimaj..o pries taj naudojau garnier pigu kremuka..taj matyt nelabaj ir tiko mano odai tas kremas.. 4u.gif raudonuma tai pujkiai pasalino, suvienodino viso veido spalva ir labaj naturaliaj.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 01 29, 17:26)
nu jo ne veltuj bigsmile.gif  o yra bandziusiu 'all mat' baze?kokie atsiliepimai? blink.gif

ne velnio nelaiko matiskumo schmoll.gif
Atsakyti
gal kuri isbandet? kokie atsiliepimai? bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 02 11, 14:01)
gal kuri isbandet? kokie atsiliepimai? bigsmile.gif

Cia tas modeliazas antroj foto?
Man patinka, tik spalvos mano kitos ax.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys kur Klaipėdoje,kokioje Sarmoje yra ši kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2010 02 13, 00:00)
Gal kas pasakys kur Klaipėdoje,kokioje Sarmoje yra ši kosmetika?

Kosmada prekiauja make up forever mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 02 12, 23:40)
Kosmada prekiauja make up forever  mirksiukas.gif

neprekiauja kosmada,maisot pavadinimus - jie prekiauja make up factory.
Atsakyti
Norejau paklausti,o pas mus yra va sita pudra kur pirkti?gal matete kazkur? nes as tai ne g.gif user posted image

ir dar jei nesunku pasakykit kuo skiriasi pudros MAT VELVET nuo HD tos,ka?? kuri geresne ir pan.? dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 16 vasario 2010 - 09:03
Trendy_, as ja siunciausi is JAV, visa toki rinkinuka su ja kartu smile.gif
Atsakyti
ar bandet blizgius? g.gif ar ilgai issilaiko?
Atsakyti
[quote=Trendy_,2010 02 16, 10:57]
Norejau paklausti,o pas mus yra va sita pudra kur pirkti?gal matete kazkur? nes as tai ne g.gif user posted image

sveikos, šią pudrytę radau pirkti Sarmoje (Vilniuje, Gedimino 9). man ji žiauriai patinka, veido matikškumas išsilaiko visą dieną ir nesimato, kad veidas būtų miltuotas. brangoka (berods apie 110 Lt mokėjau), bet verta, nes labai mažai jos reikia smile.gif siūlau išbandyti.
Atsakyti