Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(Laura_online @ 2008 02 12, 02:39)
800 gydytojai mokejom ir ne kiek nesigailiu...jei jau atejo tokie laikai kad uz pinigus galima nusipirkti demesi, prieziura ir sypsena tai bent per gimdyma as ta turejau ...

cia uz cezari tiek mokejai?
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2008 02 11, 19:05)
Jau klausiau, bet atsakymo negavau- kiek kainuoja "uzsakytas" cezaris? Kiek reikia duoti gydytojai? Netikiu, kad neikas nezino.... Juk tiek daug cia gudruciu, kai paskaitai  ax.gif  tongue.gif
Laukiu aiskaus atsakymo  4u.gif

netikiu, kad nezinot ir negirdejot niekas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 12, 10:06)
Gydytojui mokejome 200 Lt, anesteziologei - 100 lt, akuserei - 100 Lt. Anesteziologe paeme pinigus tik po proceduros atlikimo. Iki to neeme, sake, kad procedura nemokama, be to buna, kad nepavyksta. Akuserei vyras dave pries vaiko gimima, kai ji pilde begale dokumentu. O gydytojui - po gimimo. Visi puikiai dirbo, graziai ir maloniai elgesi, bendravo, nors ir nebuvo  gave pinigu. Jeigu gydytojas su akusere butu buve pikti ir nemalonus, tikrai butume nedave.

Va čia man patiko : aiškiai, rišliai, suprantamai ir protingai viskas paskirstyta. Ir sumos ne kosminės. Suprantu, kad 50 gal ir per mažai, bet kai užplėšiama 1000 ar daugiau blink.gif . ( kad būt parašymas į temą, mes po visko ( cezario) davėm 300 Lt ).

QUOTE(brashke77 @ 2008 02 12, 17:51)

netikiu, kad nezinot ir negirdejot niekas  unsure.gif

O Tu soskės paklausk. Ji cezarį pirkos. mirksiukas.gif . Ir garsiai apie tai diskutavo.
Atsakyti
mokejau 500 daktarei ( susitarus kad dalyvaus ) akuserei 100 ir anesteziologui 50
Atsakyti
neplanuotas cezaris..gydytoja 700lt, anesteziologe 200lt ir akusere 200lt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ericuty @ 2008 01 29, 20:01)
As kazkaip nenoreciau tiket kad jei vaziuoji nesitarus tai jau tikrai pas sarlatana pakliusi  g.gif ar tie kurie dirba be ''kysio'' ar atsidekojimo pinigais visi sarlatanai?  doh.gif  as tada isvis nenoriu gimdyt  blink.gif  ka daryt?  g.gif  rolleyes.gif

Gal ir ne šarlatanai, bet jei nori gimdyti pas konkretų gydytoja ir su juo susitari, žmogus atlekia vidury nakties, ar tiesiog ne savo darbo metu, tai jis čia altruizmą demonstruoja? Nemanau, kad mokestis už tai yra kyšis schmoll.gif

QUOTE(lilia @ 2008 01 30, 08:35)
Gydytojai 600,00 Lt, aukšerei 100,00 Lt, anesteziologas neėmė wink.gif

Kur gimdei? ax.gif

QUOTE(eglitea @ 2008 02 12, 11:58)
kakaip man atrodo kad jus daugokai mokat tiem gydytojam... per pastaruosius kelis menesius pasigimde gal 5 mano drauges ir tikrai ne viena tiek daug nedave... nors gal tai priklauso nuo pacio zmogaus ir jo galimybiu, kiek jis nori tiek jis duoda.

Manrods, sumos ir nuo miestų skiriasi ax.gif
Atsakyti
Kadangi gimdymas man jau ant nosies, tai pinigeliai suruosti ir paskirstyti : gydytojai 700, akuserei - 100, anrstozologui - 100. Ir del tokio svento reikalo man negaila ne lituko mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitau ir stebiuosi, kaip tokias sumas duoda gydytojams??? blink.gif As suprantu, kad cia kiekvienos moters, busimos mamos reikalas, bet brangiosios mamytes, ar ne per daug??? 600, 800, 1000 lt??? Nejaugi, tu pinigeliu negaila? Geriau leliukui kazka uz juos nupirkti.
Argi pinigai daro gimdyma sklandesni? Tik uz tokius pinigus gydytojos geriau priima, o kitom gimdyma blogiau priims?
As ruosiuosi gimdyt nesusitarus, atvyksiu i ligonine tuo metu, kai prasides gimdymas. Zinoma, atsidekosiu po gimdymo taip pat pinigeliais, bet ne tokiom sumom. Juk dazniausiai, jei gimdymas sklandus, akusere priima gimdyma, gydytojas beveik nedalyvauja. O vat didziausia dalis skiriama gydytojui.
Manau, uz tokias sumas jums neskirs VIP gimdymo palatos su paauksuota gimdymo lova. Salygos visom vienodos. Tik kad mes pacios ir pripratinom gydytojas imti tuos pinigelius, tikedamos, kad taip bus geriau. Bet kas uztikrintas nuo nesklandaus gimdymo???
Mano pussesere pagimde negyva vaikeli, o gydytojai jau buvo is anksto sumoketa ir pinigeliu nieks atgal negrazina.
Negi man kazkas atsuks nugara, paliks nukraujuoti, jei duosiu 200, o ne 1000 lt? Jos taip pat gauna alga...
Mano manymu, graziu zestu butu gydytojai atsidekoti geliu puokste, saldainiais, "buteliuku" (gero konjako ar pan.) na ir 100 lt i "vokeli ideti".
Na ir "padekoti" akuserei, kuri atlieka didesne funkcija.

Zinoma, jei turit tiek atliekamu pinigu - jusu valia rinktis. Bet as renkuosi ta puse, kad ne nuo pinigu kiekio priklauso gimdymas!
Atsakyti
O as manau, kad gydytojus nuo tu butekiuku, saldainiu ir geliu jau vemt vercia.Ir pati nemegstu kada man dovanas buteliukais nesa. Taip, kad cia as nesutinku.
Atsakyti
manes kita treciadieni laukia planinis cezaris, gydytojui ruosiuosi duoti 800 ir anesteziologui 100-150 dar nezinau... tik va man mintis kyla kada man ta anesteziologa pagaut...gal kuriai is jusu dare planini cezari, gal jis anksciau ateina ar kaip cia buna smile.gif
Atsakyti
man išvis klausimas iškilo smile.gif o kaip yra su tomis,kurios tikrai negali net keliu 100 lt sukrapštyti? Ir ar yra kažkoks mokestis į ligonių kasą už gimdymą?
Pati vasara ruošiuosi gimdyt 4u.gif nestuke.gif ir net nebežinau, kokie mokesčiai manęs laukia blush2.gif šiaip žadu pasiklausti savo ginekologės Kazlauskienės ir tartis galbūt dėl gimdymo priėmimo,tik bijau,kad nebūtų taip,kad bet kuris daktaras jei paklausi,kiek kainuos,tai pagal nuotaiką ir sumą pasako,o jei pasakys virš 1000 lt,o tiek nereiktų jei pas budinčia gimdyčiau... blush2.gif Kažkaip galvoju,kad visgi patys išsiauklėjam gydytojus,kad paskui jie dirba nebe tik uz atlyginimus,bet ir už papildomus pinigus darbo metu, o juk tam mažam stebuklui gimus taip pat reikia labai daug,noris kad viską kas geriausia turėtų thumbup.gif
Atsakyti
To ESTRELLA

" Mano manymu, graziu zestu butu gydytojai atsidekoti geliu puokste, saldainiais, "buteliuku" (gero konjako ar pan.) na ir 100 lt i "vokeli ideti".
Na ir "padekoti" akuserei, kuri atlieka didesne funkcija."

turiu drauge medike, tai jos namuose net suo tu saldainiu nevalgo, apie bara jau nekalbu, prikista visokiu " geru konjaku" tik ir ziuri kam koki buteli prakisti, geliu puokste visada miela ir gera gauti, o del 100 litu na, gal sanitarei duok...( ji beja, manys, kad jos funkcija kur kas svarbesne ir uz gydytojos, ir uz akuseres...), svarbu ne funkcija, o atsakomybe, jei kas ne taip, tai visi sprendimai ( ir atsakomybe uz juos) priklauso tik nuo gydytojo..., as tai bijociau duoti 100 litu, kazakaip labai izeidu atrodo... verysad.gif
Atsakyti
nieko nemokejau, niekam blink.gif uz mane gi jos nepagimdys lotuliukas.gif geliu gavo ir akusere ir gydytoja, patenkintos nerealiai buvo " tipo senai geliu negavom" lotuliukas.gif ir plius nuosirdus " aciu" joms.
Atsakyti