Įkraunama...
Įkraunama...

gastroezofaginis refliuksas

QUOTE(Giedre.vs @ 2011 05 10, 22:13)
verysad.gif Kažkaip nematau aš tų rezultatų. Ryt abi vedu pas lor, o mažąją pas gastroenterologą - įdomu, ką pasakys.

Lauksim žinių, ką naujo pasakys g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2011 05 11, 09:46)
Lauksim žinių, ką naujo pasakys  g.gif  4u.gif  4u.gif

Žinok nieko nepasakė- pratęsė vaistus dar 2 savaites gert kas antrą dieną. Po to sakė negrįšt prie ankstesnių valgymo įpročių. Ir jos nuomone mums yra alergija+gerl+infekcijos. Tokia puokštė sunkiai yra pagydoma. Užtai toks rezultatas. Toliau konsultuotis Santariškėse.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 05 11, 17:48)
Žinok nieko nepasakė- pratęsė vaistus dar 2 savaites gert kas antrą dieną. Po to sakė negrįšt prie ankstesnių valgymo įpročių. Ir jos nuomone mums yra alergija+gerl+infekcijos. Tokia puokštė sunkiai yra pagydoma. Užtai toks rezultatas. Toliau konsultuotis Santariškėse.

jo... tai kai gydyti nuo trijų ligų reikia, tai ką čia bepridursi... o dieta pas jus labai griežta? Mes kol gėrėm vaistus, tai griežtai, o dabar atsipalaidavom šiek tiek... Bet kad kol griežtai buvom, tai irgi tas pats... Naktį nustojom visiškai pienuką gert, tai naktys dabar ramesnės, matyt, tikrai pieno produktai GERL priešai...
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2011 05 11, 21:01)
jo... tai kai gydyti nuo trijų ligų reikia, tai ką čia bepridursi...  o dieta pas jus labai griežta? Mes kol gėrėm vaistus, tai griežtai, o dabar atsipalaidavom šiek tiek... Bet kad kol griežtai buvom, tai irgi tas pats... Naktį nustojom visiškai pienuką gert, tai naktys dabar ramesnės, matyt, tikrai pieno produktai GERL priešai...

Aš kolkas laikau griežtai. Bet mano Adrija užgirdo daktarės frazę : "Niu per gimtadienį galima gabalėlį šokolado"- tai eina ir vis šokolado klenčina. Ir saldainių nori- bet aš kolkas neduodu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 05 11, 21:41)
Aš kolkas laikau griežtai. Bet mano Adrija užgirdo daktarės frazę : "Niu per gimtadienį galima gabalėlį šokolado"- tai eina ir vis šokolado klenčina. Ir saldainių nori- bet aš kolkas neduodu. blush2.gif

kaip gaila tu musu vaikuciu nieko jiems negalima,nors maniske AD negali labai jau daug ko.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 05 12, 09:15)
kaip gaila tu musu vaikuciu nieko jiems negalima,nors maniske AD negali labai jau daug ko.

Gaila, bet neduodame norėdami gero blush2.gif O jus pomidorus duodat savo vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 05 12, 16:51)
Gaila, bet neduodame norėdami gero blush2.gif O jus pomidorus duodat savo vaikams?

na mes tai kolkas ne ,bet del to kad lietuvisku nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 05 12, 21:45)
na mes tai kolkas ne ,bet del to kad lietuvisku nera  blush2.gif

Man tai fantazija atšokus, kuo ją maitint blush2.gif
Papildyta:
Nuo virtų ir garintų patiekalų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 05 12, 21:45)
na mes tai kolkas ne ,bet del to kad lietuvisku nera  blush2.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2011 05 12, 21:48)
Man tai fantazija atšokus, kuo ją maitint blush2.gif
Papildyta:
Nuo virtų ir garintų patiekalų blink.gif

Mes irgi nevalgom, bet kai savi sunoks, tai turbūt, kad neišvengiamai paragausim... o dar visos uogos prasidės... doh.gif

Man dėl patiekalų įvairovės irgi tragedija.... dar pradžioj ką nors noras kildavo naujo primeistraut, o dabar tai jau nėra nei noro, nei minčių, nei tinkamų produktų..... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2011 05 16, 11:19)
Mes irgi nevalgom, bet kai savi sunoks, tai turbūt, kad neišvengiamai paragausim... o dar visos uogos prasidės...  doh.gif

Man dėl patiekalų įvairovės irgi tragedija.... dar pradžioj ką nors noras kildavo naujo primeistraut, o dabar tai jau nėra nei noro, nei minčių, nei tinkamų produktų..... doh.gif  doh.gif

Kaip jūsų vaikiukai gyvena? Ar kostit sloguojat? O gal visi jau sveiki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 05 16, 19:44)
Kaip jūsų vaikiukai gyvena? Ar kostit sloguojat? O gal visi jau sveiki? g.gif

Mes tai kaip visada, nei sveiki nei sergantys... Nosis gal vos vos dar bėga... šiek tiek ryte ir po pietu miegelio atsikosėja. Tik va didžioji laringitą turi, klausimas ar kas neprikibs ir mažajam, nes pas mus, deja, visada viskas persiduoda...

O kaip pas jus reikalai?
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2011 05 16, 21:11)
Mes tai kaip visada, nei sveiki nei sergantys... Nosis gal vos vos dar bėga... šiek tiek ryte ir po pietu miegelio atsikosėja. Tik va didžioji laringitą turi, klausimas ar kas neprikibs ir mažajam, nes pas mus, deja, visada viskas persiduoda...

O kaip pas jus reikalai?

Niu mums į daržiuką dar neleido. Nosis ir truputį bėga, bet viskas burnon tai kosti naktim, dieną mažai. O mano vyresnioji ir ką tik pūline angina persirgo. Tai jos ir mėgsta bacilom pasikeist. Tik va šiandien susimąsčiau, kad paskutinį kartą nepamenu kada mačiau savo vaiką nekosėjantį, o be slogos - tai iš viso g.gif blush2.gif Gavom siuntimą pas alergologus į Santariškes, dar pas Sakalinską reiktų. O su gastroenterologe kažkaip nieko gero nesukalbėjom. Kaip supratau dietos vis viena dar laikytis.
Atsakyti