Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(Puikute @ 2008 01 10, 20:55)
Nuo siu metu pradzios pradejau naudoti Chanel Precision Hydratation Linija turiu valoma pieneli, tonika ir seruma veidui (kuri naudoju vietoje kremo) Tai neesu turejusi geresniu priemoniu 4u.gif  naudojusi esu ir Dior, Lancome, Clinique ir dar daug visokiausiu zymiu kremu bet sis man tinka labiausiai esu labai juo patenkinta thumbup.gif

Siaip beveik visi serumai yra naudojami ne vieni. Serumas prasiskverbia giliai i oda nepalikdamas nieko virsutiniame odos sluoksnyje, todel reik kazka naudot papildomai. As zinau vieninteli seruma Guerlain, kuris gali buti naudojamas vienas. Kaip suprantu tu naudoji si seruma - user posted image
As turiu jo meginuka. Man idomu, ar jis gali buti naudojamas vienas g.gif Kristianos ir Chanel svetainese labai neaiskiai parasyta g.gif Kristianos konsultantemis nepasitikiu, nes sugebejo pasakyti, kad ir Guerlain serumo vieno tept negalima, nors taip nera.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 10, 21:42)
Siaip beveik visi serumai yra naudojami ne vieni. Serumas prasiskverbia giliai i oda nepalikdamas nieko virsutiniame odos sluoksnyje, todel reik kazka naudot papildomai. As zinau vieninteli seruma Guerlain, kuris gali buti naudojamas vienas.  Kaip suprantu tu naudoji si seruma - user posted image
  As turiu jo meginuka. Man idomu, ar jis gali buti naudojamas vienas  g.gif  Kristianos ir Chanel svetainese labai neaiskiai parasyta  g.gif Kristianos konsultantemis nepasitikiu, nes sugebejo pasakyti, kad ir Guerlain serumo vieno tept negalima, nors taip nera.

as naudoju si seruma. ji naudoju ne viena. juo pasitepu, palaukiu kol susigers, ant virsaus tepu hydramax + kremuka, efektas superinis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Katyte1977 @ 2008 01 11, 12:01)
as naudoju si seruma. ji naudoju ne viena. juo pasitepu, palaukiu kol susigers, ant virsaus tepu hydramax + kremuka, efektas superinis  thumbup.gif

beje, taip naudoti man rekomendavo kosmetologe, taciau dabar ji porkau vienoje duty free pardeje, tai ten paklausiau konsultantes, tai ji pasake, kad galima tepti ant virsaus krema, o galima ir netepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 10, 14:42)
Siaip beveik visi serumai yra naudojami ne vieni. Serumas prasiskverbia giliai i oda nepalikdamas nieko virsutiniame odos sluoksnyje, todel reik kazka naudot papildomai. As zinau vieninteli seruma Guerlain, kuris gali buti naudojamas vienas.  Kaip suprantu tu naudoji si seruma - user posted image
  As turiu jo meginuka. Man idomu, ar jis gali buti naudojamas vienas  g.gif  Kristianos ir Chanel svetainese labai neaiskiai parasyta  g.gif Kristianos konsultantemis nepasitikiu, nes sugebejo pasakyti, kad ir Guerlain serumo vieno tept negalima, nors taip nera.

Jo naudoju ji. Zinau kad ji reikia naudoti su kremu , nors veido oda pas mane sausa bet kai uzsitepu serumo ir dar + kremo ji kazkokia riebaluota gaunasi. Nuejau i kosmetologini ir pasakiau savo situacija , ji patare kad vien seruma naudoti nes tipo mano odai nuo jo uztenka visko ko reikia. Ir mest krema lauk na ka tai atidaviau savo draugei ir tiek .

QUOTE(Katyte1977 @ 2008 01 11, 05:03)
as naudoju si seruma. ji naudoju ne viena. juo pasitepu, palaukiu kol susigers, ant virsaus tepu hydramax + kremuka, efektas superinis  thumbup.gif
Papildyta:

beje, taip naudoti man rekomendavo kosmetologe, taciau dabar ji porkau vienoje duty free pardeje, tai ten paklausiau konsultantes, tai ji pasake, kad galima tepti ant virsaus krema, o galima ir netepti  g.gif

Na va matai pardose bent jau tos konsultantes stengiasi ikisti daug ka ko tau nereikia, be saunu kad tu normalia sutikai 4u.gif . As turejau pirkti viska tik vat po kosmetologes vizito suzinojau kad ne viskas reikalinga ir kaip sakoma pora simtuku LT likau minuse smile.gif Na bet nors drauge apsidziauge dovana
Atsakyti
[quote=Bitute32,2008 01 08, 09:46]
Merginos, noriu pirkti Chanel skaistalus veidukui
ir neapsisprendziu kuriuos pirkti

Kaip jie kazin su kokybe? g.gif

Ar Irreelle Blush

user posted image

esu turejusi siuos tik 80nr tea rose wub.gif dieviski wub.gif labai lengvai tepasi bei pasiskirsto ilgai issilaiko turi siek tiek blizgesio tai skruostukai gaiviai atrodo... zodziu jauciu vel juos pirksiu tik si kart kazko labiau persikinio atspalvio noriu... smile.gif
Atsakyti
[quote=Ramintėlė 23,2008 01 11, 22:26]
[quote=Bitute32,2008 01 08, 09:46]
Merginos, noriu pirkti Chanel skaistalus veidukui
ir neapsisprendziu kuriuos pirkti

Kaip jie kazin su kokybe? g.gif

Ar Irreelle Blush

user posted image

esu turejusi siuos tik 80nr tea rose wub.gif dieviski wub.gif labai lengvai tepasi bei pasiskirsto ilgai issilaiko turi siek tiek blizgesio tai skruostukai gaiviai atrodo... zodziu jauciu vel juos pirksiu tik si kart kazko labiau persikinio atspalvio noriu... smile.gif
[/quote]
Man butent sita skaistalu atspalvi rekomendavo bigsmile.gif Tikrai gaiviai ant odos atrodo, tik dar neapsisprenziu kol kas,ar pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2008 01 11, 13:03)
as naudoju si seruma. ji naudoju ne viena. juo pasitepu, palaukiu kol susigers, ant virsaus tepu hydramax  kremuka, efektas superinis  thumbup.gif
Papildyta:

beje, taip naudoti man rekomendavo kosmetologe, taciau dabar ji porkau vienoje duty free pardeje, tai ten paklausiau konsultantes, tai ji pasake, kad galima tepti ant virsaus krema, o galima ir netepti  g.gif

Kuri hydramax + naudoji? As esu turejus HYDRAMAX+ MOISTURE BOOST CREAM, bet tai buvo vasara ir mano odai jis pasirode per riebus. Dabar naudoju Chanel Initiale paakiams ir bandau Initiale veidui, bet man atrodo, kad man hydramax labiau patiko g.gif

QUOTE(Puikute @ 2008 01 11, 18:08)
Jo naudoju ji. Zinau kad ji reikia naudoti su kremu , nors veido oda pas mane sausa bet kai uzsitepu serumo ir dar + kremo ji kazkokia riebaluota gaunasi. Nuejau i kosmetologini ir pasakiau savo situacija , ji patare kad vien seruma naudoti nes tipo mano odai nuo jo uztenka visko ko reikia. Ir mest krema lauk na ka tai atidaviau savo draugei ir tiek .
Na va matai pardose bent jau tos konsultantes stengiasi ikisti daug ka ko tau nereikia, be saunu kad tu normalia sutikai 4u.gif . As turejau pirkti viska tik vat po kosmetologes vizito suzinojau kad ne viskas reikalinga ir kaip sakoma pora simtuku LT likau minuse smile.gif Na bet nors drauge apsidziauge dovana

Reik naudoti pagal poreiki biggrin.gif O gal visdelto hydramaxo reikejo silpnesnio g.gif fluido ar gelio? Nors jei nera poreikio, tai nera reikalo naudot smile.gif
Badziau drekinanti sveitikli, tai visai patiko. Gal kas naudojat?
Kadangi mano oda jautri, tai man vienintelis minusas siu priemoniu yra kvapas. Man to serumo labai stiprus kvapas ir visu Chanel kaukiu schmoll.gif Bet poveikis akivaizdus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 11, 20:00)
Kuri hydramax + naudoji? As esu turejus HYDRAMAX+ MOISTURE BOOST CREAM, bet tai buvo vasara ir mano odai jis pasirode per riebus.  Dabar naudoju  Chanel Initiale paakiams ir bandau Initiale veidui, bet man atrodo, kad man hydramax labiau patiko  g.gif
Reik naudoti pagal poreiki  biggrin.gif O gal visdelto hydramaxo reikejo silpnesnio  g.gif fluido ar gelio? Nors jei nera poreikio, tai nera reikalo naudot  smile.gif
Badziau drekinanti sveitikli, tai visai patiko. Gal kas naudojat?
Kadangi mano oda jautri, tai man vienintelis minusas siu priemoniu yra kvapas. Man to serumo labai stiprus kvapas ir visu Chanel kaukiu  schmoll.gif Bet poveikis akivaizdus  bigsmile.gif

Na serumas turi tikrai sitpresni kvapa bet man jis tai labai kvepia, na bet pienelis makiazui nuvalyti ir tonikas veidui jokio kvapo neturi schmoll.gif
As naudojau krema HYDRAMAX+moisture boost cream kuris man netiko.
Norejau paklaust ar jus bandete chanel hydramax+teinte, man dave megintuveli kai pirkau viska: cia kremas + pudra tai taip gerai dengia viska ir prie to pacio SPF 15 thumbup.gif
Atsakyti
Eslauda, taip, as naudoju hydramax + seruma ir hydramax + boost cream, man sis derinys thumbup.gif o akims taip pat pradejau naudoti initiale, kol kas patinka thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turite kabuki tipo Chanel sepeteli veidui? wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 14, 12:36)
Gal kas turite kabuki tipo Chanel sepeteli veidui?  wub.gif

user posted image

Nea. neturiu, bet fainutis atrodo, geras turetu buti, o kur ju ya pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 14, 11:36)
Gal kas turite kabuki tipo Chanel sepeteli veidui?  wub.gif

user posted image

As turiu sita wub.gif jau 3 metus naudoju o nei vienas serelis neiskrito. pats nerealiausias sepetelis koki turejau... thumbup.gif
Atsakyti
Tai tik gaila kad nerandu jo pirkti, kazkada lyg buvo
Kristianoje uzkliuves, bet daugiau nemaciau verysad.gif
Atsakyti