Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

Sveikos mielos mamytes:) mirksiukas.gif
Siuo metu esu uk,ir turiu jums pasiulyma,nes turiu galimybe pirkti sia kosmetika pigiau:)jei noretumete,galeciau jums reikiamas priemones ar kosmetika atvezti i lietuva,taciau gruodzio menesi.rasykite man i el pasta pilna pavadinima ir turi ir kieki,ir kaina kuria galetumete moketi.as jums atrasysiu...Laukiu tik tvirtai apsisprendusiu mamyciu,kurios tikrai zino ko nori:)...keirute@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keirute @ 2008 10 19, 14:39)
Sveikos mielos mamytes:) mirksiukas.gif
Siuo metu esu uk,ir turiu jums pasiulyma,nes turiu galimybe pirkti sia kosmetika pigiau:)jei noretumete,galeciau jums reikiamas priemones ar kosmetika atvezti i lietuva,taciau gruodzio menesi.rasykite man i el pasta pilna pavadinima ir turi ir kieki,ir kaina kuria galetumete moketi.as jums atrasysiu...Laukiu tik tvirtai apsisprendusiu mamyciu,kurios tikrai zino ko nori:)...keirute@gmail.com  4u.gif

Aga, ir Estee Lauder, ir Chanel, ir La Prairie, Kanebo, ir Clinique, ir Dior kosmetika galite pigiau nusipirkti... Hm, kazkaip aferizmu kvepia. g.gif
Atsakyti
labas. noreciau isbandyti chanel produkcija.kaip tik baigias egipto zeme,todel reikia kompaktines pudrytes.ka galetume pasiulyti? smile.gif
Atsakyti
user posted image

skubiai reikia kainos! gal kuri zinot kiek tiksliai sitie chanel laikai kainuoja LT kristianose, douglasuose?

Atsakyti
QUOTE(andre:) @ 2008 10 20, 16:27)
user posted image

skubiai reikia kainos! gal kuri zinot kiek tiksliai sitie chanel laikai kainuoja LT kristianose, douglasuose?

Šitie lakai po 75 Lt
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 10 20, 16:55)
Šitie lakai po 75 Lt 

O LE po 89 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 20, 18:37)
O LE po 89 lt smile.gif

Gal jau isbandete pati naujasia chanel tusa? ax.gif noreciau atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2008 10 23, 19:53)
Gal jau isbandete pati naujasia chanel tusa?  ax.gif  noreciau atsiliepimu

As naudoju Exceptionnel De Chanel tusa (parsiveziau is Milano)-siaip reikia kruopstumo su tuo guminiu sepeteliu ax.gif .Geras, bet stebuklo nepastebejau smile.gif
Atsakyti
Na labai jau idomus sepetelis... smile.gif tikrai reikia kruopstumo dazant su juo smile.gif Bet siaip tusas geras, nebyra 4u.gif
Atsakyti
Labai dekui uz atsiliepimus 4u.gif jauciu jis panasusi i chanel inimitable tusa, tas juk taip pat su guminiu sepeteliu g.gif kiek pastebejau, chanel pudros, seseliais, kremai l.geri, bet tusai ne itin, stebuklu nepadao. todel dazniausiai tusa perku kitos firmos: guerlain, lancome, YSL...
Atsakyti
ne,i Chanel innimitable sis naujasis visai nepanasus schmoll.gif .Innimitable sepetelis iprastas, tik guminis,o sis-is atskiru juosteliu:plasmasine juostele-2 smulkios juosteles iprastu sereliu, tada vel gumine juostele-2iprastu plaukeliu juosteles...Na gal ka nors suprasite lotuliukas.gif .Sis Chanel man kazkuo panasus i Lancomo Fatale. O chanelio Innimitable man labiau patiko-purios, atskirtos blakstienos wub.gif (panasus efektas i HR Lash Queen Feline Blacks) ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2008 10 24, 17:57)
ne,i Chanel innimitable sis naujasis visai nepanasus schmoll.gif .Innimitable sepetelis iprastas, tik guminis,o sis-is atskiru juosteliu:plasmasine juostele-2 smulkios juosteles iprastu sereliu, tada vel gumine juostele-2iprastu plaukeliu juosteles...Na gal ka nors suprasite lotuliukas.gif .Sis Chanel man kazkuo panasus i Lancomo Fatale. O chanelio Innimitable man labiau patiko-purios, atskirtos blakstienos wub.gif (panasus efektas i HR Lash Queen Feline Blacks) ax.gif .

dabar supratau. jei jis panasus i lancomo fatale, tai man fatale labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti