Siuo metu esu uk,ir turiu jums pasiulyma,nes turiu galimybe pirkti sia kosmetika pigiau:)jei noretumete,galeciau jums reikiamas priemones ar kosmetika atvezti i lietuva,taciau gruodzio menesi.rasykite man i el pasta pilna pavadinima ir turi ir kieki,ir kaina kuria galetumete moketi.as jums atrasysiu...Laukiu tik tvirtai apsisprendusiu mamyciu,kurios tikrai zino ko nori:)...keirute@gmail.com
Sveikos mielos mamytes:)
Siuo metu esu uk,ir turiu jums pasiulyma,nes turiu galimybe pirkti sia kosmetika pigiau:)jei noretumete,galeciau jums reikiamas priemones ar kosmetika atvezti i lietuva,taciau gruodzio menesi.rasykite man i el pasta pilna pavadinima ir turi ir kieki,ir kaina kuria galetumete moketi.as jums atrasysiu...Laukiu tik tvirtai apsisprendusiu mamyciu,kurios tikrai zino ko nori:)...keirute@gmail.com
QUOTE(keirute @ 2008 10 19, 14:39)
Sveikos mielos mamytes:)
Aga, ir Estee Lauder, ir Chanel, ir La Prairie, Kanebo, ir Clinique, ir Dior kosmetika galite pigiau nusipirkti... Hm, kazkaip aferizmu kvepia.
labas. noreciau isbandyti chanel produkcija.kaip tik baigias egipto zeme,todel reikia kompaktines pudrytes.ka galetume pasiulyti?
QUOTE(andre:) @ 2008 10 20, 16:27)
skubiai reikia kainos! gal kuri zinot kiek tiksliai sitie chanel laikai kainuoja LT kristianose, douglasuose?
Šitie lakai po 75 Lt
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 20, 18:37)
Gal jau isbandete pati naujasia chanel tusa?
QUOTE(Jorky @ 2008 10 23, 19:53)
As naudoju Exceptionnel De Chanel tusa (parsiveziau is Milano)-siaip reikia kruopstumo su tuo guminiu sepeteliu
Na labai jau idomus sepetelis...
tikrai reikia kruopstumo dazant su juo
Bet siaip tusas geras, nebyra
Labai dekui uz atsiliepimus
jauciu jis panasusi i chanel inimitable tusa, tas juk taip pat su guminiu sepeteliu
kiek pastebejau, chanel pudros, seseliais, kremai l.geri, bet tusai ne itin, stebuklu nepadao. todel dazniausiai tusa perku kitos firmos: guerlain, lancome, YSL...
ne,i Chanel innimitable sis naujasis visai nepanasus
.Innimitable sepetelis iprastas, tik guminis,o sis-is atskiru juosteliu:plasmasine juostele-2 smulkios juosteles iprastu sereliu, tada vel gumine juostele-2iprastu plaukeliu juosteles...Na gal ka nors suprasite
.Sis Chanel man kazkuo panasus i Lancomo Fatale. O chanelio Innimitable man labiau patiko-purios, atskirtos blakstienos
(panasus efektas i HR Lash Queen Feline Blacks)
.
QUOTE(rasmoskis @ 2008 10 24, 17:57)
ne,i Chanel innimitable sis naujasis visai nepanasus
.Innimitable sepetelis iprastas, tik guminis,o sis-is atskiru juosteliu:plasmasine juostele-2 smulkios juosteles iprastu sereliu, tada vel gumine juostele-2iprastu plaukeliu juosteles...Na gal ka nors suprasite
.Sis Chanel man kazkuo panasus i Lancomo Fatale. O chanelio Innimitable man labiau patiko-purios, atskirtos blakstienos
(panasus efektas i HR Lash Queen Feline Blacks)
.
dabar supratau. jei jis panasus i lancomo fatale, tai man fatale labai nepatiko