Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

Nusispirkau Chanel Extra Cils akių tušą thumbup.gif Prieš tai turėjau Cils a Cils, irgi thumbup.gif
Atsakyti
chanel lupu blizgesys man labai nepatinka(dabar naudoju)-tolygiai ant lupu nepasiskirsto,labai negraziai atrodo-net is drauges pastaba gavau(klause,kodel taip prastai lupas pasidaziau),bet turiu chanel kremine pudra-ji nuostabiai tinka.bet daugiau chanel nebepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(audrone1 @ 2008 12 12, 00:26)
chanel lupu blizgesys man labai nepatinka(dabar naudoju)-tolygiai ant lupu nepasiskirsto,labai negraziai atrodo-net is drauges pastaba gavau(klause,kodel taip prastai lupas pasidaziau),bet turiu chanel kremine pudra-ji nuostabiai tinka.bet daugiau chanel nebepirksiu.

Is kokios kolekcijos tas blizgesys?

As turiu viena, perlamutrini persekines-auksines spalvos toks, man tai good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokiTana: 12 gruodžio 2008 - 00:13
man ir chanel blizgesiai vieni geriausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 12 12, 10:05)
man ir chanel blizgesiai vieni geriausiu  ax.gif

drinks_cheers.gif ypac user posted image aqualumiere 68nr. candy glow ypac ziemai toks svelnutis, riebokas wub.gif
vasara nepakeicima si spalvyte user posted image 25nr. volage
Atsakyti
noriu pagirt piestuka akims la crayon khol smile.gif
labai minkstas,graziai dengiasi ir puikiai laiko wub.gif
turiu ambre spalva (ruda)
Atsakyti
Atsiliepimai apie Hydramax +active kremuka ir Lotion Confort: kol kas bandziau dar tik du kartus, tai kazko labai negaliu pasakyti. Mano odytei labai tiko, losjonas gerai pasalino likusi makiaza, labai svelniai nuvale, oda igavo sveiko spindesio. Kremukas siek tiek sunkesnis, kaip tik saltajam sezonui. Mano oda misri, bet ryte atsikelus oda neblizgejo, kas kartais pasitaiko su kitais kremais rolleyes.gif Na kol kas patenkinta siomis priemonemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrone1 @ 2008 12 11, 22:26)

Niu keista cia su tuo blizgiuku g.gif As turiu dabar 2 ir dar anksciau turejau, bet visi labai faini. Tekstura gera ir laikosi gerai. Labai jais patenkinta. O gal koks pasenes pas tave, arba neoriginalus ax.gif . Nes kiek girdejau tai tik geri atsilepimai apie juos.
Atsakyti
Aš ir turiu blizgį iš aqualumiere serijos, nu man tai ledas wub.gif Labai geras blizgis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 12 21, 16:11)
Niu keista cia su tuo blizgiuku  g.gif As turiu dabar 2 ir dar anksciau turejau, bet visi labai faini. Tekstura gera ir laikosi gerai. Labai jais patenkinta. O gal koks pasenes pas tave, arba neoriginalus  ax.gif . Nes kiek girdejau tai tik geri atsilepimai apie juos.

man tai nieko keisto,gi negali visiems tas pats daiktas tikti
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 12 21, 20:52)
man tai nieko keisto,gi negali visiems tas pats daiktas tikti

Sutinku, jai kalba eina apie lipnuma ar skoni ar tarkim kvapa. O cia ejo kalba apie tai kad jis neligiai skirstosi ant lupu ir lupos atrodo netvarkingos. Nors kiek zmoniu tiek nuomoniu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 12, 17:24)
drinks_cheers.gif ypac user posted image aqualumiere 68nr. candy glow ypac ziemai toks svelnutis, riebokas wub.gif
vasara nepakeicima si spalvyte user posted image 25nr. volage

As turiu ta 2, tik kitos spalvos, tai superinis tikrai wub.gif
Atsakyti