Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dedate vaikui į mokyklą ?

Nieko smile.gif Maistą perka mokyklos valgykloje.
Atsakyti
Nieko nededu. Papusryčiauja ir žygiuoja mokytis smile.gif Grįžus papietauja. Duodu pinigų, bet retai ką perka: eilės, mažai laiko normaliai valgyt.
Atsakyti
Obuolys, atsigert.
Atsakyti
As dedu kiekviena diena braskiu, nes jas is vaisiulabiausiai megsta. O rimtesnio visada sumustiniai, tai su duoniukais, tai su bandele, tai su dziuveseliais. Ir priedo viena is siu variantu: kiausinis, kiausinienes keksiukai su desrelem (orkaiteje keksiuku sijoneliuose kepam omleta su tuo ka megsta), karsti sumustiniai, blynukai su bananais, blynukai mazi su desreliu griezineliais, picu ritineliai (kaip cinamonines bandeles susuktos, tik viduj suris, kumpis, padazas), kotletukai+agurkas, "traskus" vistienos gabaliukai (a la mcdonaldas), karbonatas juostelem. Na ir zinoma buteliukas vandens smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas valgykloje nevalgo, tai tenka kasdien ka nors ideti. Dazniausiai buna karsti sumustiniai, vistienos kepsneliai su krakmolu, cirviniai blynai pertepti nutela, bandeles su desrelem, sausainiai, vafliukai, obuolys ir arbata atsigerti.
Atsakyti
QUOTE(Hellionn @ 2015 08 09, 22:47)
As dedu kiekviena diena braskiu, nes jas is vaisiulabiausiai megsta.


Čia tikriausiai ne LT? braškių sezonas juk trumpokas.

Niekuomet nedėjau jokių užkandžių, pietauja mokykloje.
Atsakyti
Nieko, pavalgo mokykloje. Vandens irgi mokykloje yra.
Atsakyti
Mokykloje visi tėveliai gavome rekomendacinį bukletėlį vaikučiams įdėti skirtingo maistelio kiekvieną dieną, pvz. pirmadieniais - vaisiai, antradieniais - pieno produktai, trečiadieniais - grūdiniai, ir t.t. Maniškis visiškai nevalgiukas, prašydavo pradžioje dėti tik sūrelius, kuriuos ne visus suvalgydavo per dieną, nors mokykloje ir maitinimas yra, kurio, be abejonės, nevalgo. Bet po šių programėlių, per kelis mėnesius išmoko valgyti riešutus ir dabar jau mėgsta paderinti su džiovintomis spanguolėmis, įvairesnius vaisius ragauja, jau nėra taip liūdnai smile.gif.
Atsakyti