[FONT=Courier][SIZE=14][ALIGN=left][SHADOW=blue]SVEIKOS! IŠBANDYKIT ŠIUOS RECEPTUKUS
SPURGOS
4 kiaušiniai
indelis kondensuoto pieno su cukrumi
3,5 stiklinės miltų
0,5 šaukštelio sodos.
Viską sumaišyti. Drėgnomis rankomis formuoti graikiško riešuto didumo ar kiek didesnes spurgas ir virti įkaitintuose riebaluose.
PABANDYKIT PASIGAMINTI. GARANTUOJU, JOG PAVYKS
KEKSAS
2 indeliai kondensuoto pieno su cukrumi
2 kiaušiniai
6 šaukštai miltų
6 šaukštai krakmolo
0,5 šaukštelio sodos.
Miltus sumaišyti su soda. Išplakti kiaušinį su 0,5 indelio pieno. Paskui, nuolat maišant, į masę dėti po šaukštą pieno, miltų, krakmolo, įmušti antrąjį kiaušinį. Formą patepti sviestu ar margarinu, pabarstyti džiūvėsėliais. Keksą kepti apie 25 min vidutinio karštumo orkaitėje.
ŠIO RECEPTO DAR NEBANDŽIAU, TODĖL JEI PABANDYSIT PASIGAMINTI, PARAŠYKIT AR SKANUS GAVOSI.
O GAL JŪS SAVO MĖGSTAMIAUSIAIS RECEPTAIS PASIDALINSIT?
Kas nebijo kaloriju, gali pasigaminti krema tortui! Reikia tik lygiomis dalimis isplakti sviesta su kondensuotu ir pertepti paplocius. kai reikia skubiai galima ir pirktini biskvita. Koki sluoksneli galima ir uogiene pertepti, kad per saldu nebutu.
Dar vienas receptas, kondensuota piena pavirinti 2 val., valgyti dideliais saukstais
QUOTE (Libra @ 2004 09 07, 11:50) |
Dar vienas receptas, kondensuota piena pavirinti 2 val., valgyti dideliais saukstais |
TAI ČIA GAL GAUSIS KAIP RUDUDU, AR NE?[ALIGN=left]
QUOTE (Libra @ 2004 09 07, 12:50) |
Dar vienas receptas, kondensuota piena pavirinti 2 val., valgyti dideliais saukstais |
Va sitas receptas geriausias Mano mylimiausias ...niam niam
Radau dar keletą receptų. Štai jie:
KOKOSO RUTULIUKAI
2 dėžutės saldaus kondensuoto pieno
500 g kokoso riešutų drožlių.
Pieno dėžutes 1 val. virti vandenyje. Atšaldyti, atidaryti, pieną supilti į dubenį, suberti kokoso drožles, truputį paliekant apvolioti rutuliukams. Masę suminkyti, formuoti rutuliukus ir apvolioti drožlėse.
SAUSAINIAI RUTULIUKAI
0,5 kg sausainių, stiklinė išgliaudytų riešutų, indelis kondensuoto pieno su cukrumi, 0,5 stiklinės cukraus pudros, šaukštelis kakavos.
Sausainius, riešutus susmulkinti. Dalį riešutų palikti, o kitus sumaišyti su pienu ir sausainiais. Tešla turi būti tokio kietumo, kad lengvai formuotųsi rutuliukai. Cukraus pudrą, kakavą, likusius riešutus sumaišyti. Mišinyje apvolioti rutuliukus ir porai valandų įdėti į šaldytuvą.
DVIEJŲ SLUOKSNIŲ PYRAGAS
I sluoksniui: 1,5 stiklinės miltų, 3 kiaušiniai, indelis kondensuoto pieno su cukrumi, šaukštas sviesto, 2 šaukštai kakavos, 0,5 šaukštelio sodos.
II sluoksniui: 500 g varškės, 200 g sviesto, stiklinė cukraus.
Pirmam sluoksniui skirtus produktus sumaišyti. Tešla turi būti tirštesnė už grietinę. Kepti 15-20 minučių. Kol keps, sviestą pašildyti, išsukti su cukrumi, sumaišyti su varške. Dėti ant iškepusio pagrindo, išlyginti. Atvėsusį įdėti į šaldytuvą, uždengti pergamentiniu popieriumi ir lengvai paslėgti.
SKANAUS!!!
KOKOSO RUTULIUKAI
2 dėžutės saldaus kondensuoto pieno
500 g kokoso riešutų drožlių.
Pieno dėžutes 1 val. virti vandenyje. Atšaldyti, atidaryti, pieną supilti į dubenį, suberti kokoso drožles, truputį paliekant apvolioti rutuliukams. Masę suminkyti, formuoti rutuliukus ir apvolioti drožlėse.
SAUSAINIAI RUTULIUKAI
0,5 kg sausainių, stiklinė išgliaudytų riešutų, indelis kondensuoto pieno su cukrumi, 0,5 stiklinės cukraus pudros, šaukštelis kakavos.
Sausainius, riešutus susmulkinti. Dalį riešutų palikti, o kitus sumaišyti su pienu ir sausainiais. Tešla turi būti tokio kietumo, kad lengvai formuotųsi rutuliukai. Cukraus pudrą, kakavą, likusius riešutus sumaišyti. Mišinyje apvolioti rutuliukus ir porai valandų įdėti į šaldytuvą.
DVIEJŲ SLUOKSNIŲ PYRAGAS
I sluoksniui: 1,5 stiklinės miltų, 3 kiaušiniai, indelis kondensuoto pieno su cukrumi, šaukštas sviesto, 2 šaukštai kakavos, 0,5 šaukštelio sodos.
II sluoksniui: 500 g varškės, 200 g sviesto, stiklinė cukraus.
Pirmam sluoksniui skirtus produktus sumaišyti. Tešla turi būti tirštesnė už grietinę. Kepti 15-20 minučių. Kol keps, sviestą pašildyti, išsukti su cukrumi, sumaišyti su varške. Dėti ant iškepusio pagrindo, išlyginti. Atvėsusį įdėti į šaldytuvą, uždengti pergamentiniu popieriumi ir lengvai paslėgti.
SKANAUS!!!
Paprasti apvalus vafliai pertepti kondensuotu pienu. Skanu prie kavos
Savaitgaly valgiau torta Napoleonas kuris buvo perteptas
su virto kondencuoto pieno kremu. Nu kaip skanu... as jau jy sapnuoju..
niam niam...
su virto kondencuoto pieno kremu. Nu kaip skanu... as jau jy sapnuoju..
niam niam...
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 09, 20:17) |
Nesupratau truputi Gal galima placiau? Siaip imt ir virint? O kas turi is to gautis? |
Reikia ideti su visa dezute i vandeni (dezute butinai neatidaryta ) ir virti valanda. Gaunasi kaip Rududu toks rusvas ir tirstas