Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsivežti auto iš JAV ?

QUOTE(bliamba @ 2006 09 20, 11:11)
o gal zinok koki internetini adresiuka tu JAV auto aukcionu  ax.gif
kazkaip "uzsikabliavau" ir as  blush2.gif

dar galima per www.ebay.com
mes irgi noretumes parsivaryt is ten bet i anglija ne i lt reikia doh.gif
Atsakyti
www.autosara.com mano vyras is ten pirko dauzta x5,tai labai apsimokejo,man atrodo pas mus vyksta aukcionai kauno g.,tai ten kokiu nori gali nusipirkti,o pres tai tai vyras per google ieskojo kokiu aukciono,pires tai is italijos pirko,bet as visu smulkmenu nezinau,jei ka galiu paklausti.
Atsakyti
dar kazka panasaus radau: http://www.lutora.lt...=news&newsid=10
Atsakyti
www.copart.com amerikos aukcionas
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 02 06, 20:03)
www.autosara.com mano vyras is ten pirko dauzta x5,tai labai apsimokejo,man atrodo pas mus vyksta aukcionai kauno g.,tai ten kokiu nori gali nusipirkti,o pres tai tai vyras per google ieskojo kokiu aukciono,pires tai is italijos pirko,bet as visu smulkmenu nezinau,jei ka galiu paklausti.

mes su vyru ir girdejom gerus atsiliepimus apie ta aukciona drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 28 balandžio 2007 - 20:49
mane irgi domina kokie yra mokesciai vezantis automobili is JAV, kiek papildomai prisideda prie automobilio kainos, bet niekur nerandu tikslios ir konkrecios info sad.gif
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2007 10 16, 10:41)
mane irgi domina kokie yra mokesciai vezantis automobili is JAV, kiek papildomai prisideda prie automobilio kainos, bet niekur nerandu tikslios ir konkrecios info sad.gif

4u.gif Cia viskas yra labai paprasta: viskas priklauso kaip ir kur pirksit auto.PVZ: Mazda 6 2004 metu perkat verastar auction georgia (ga) usa valstija ,sveikos auto kaina aukcijone bus ~6000$+auction mokestis apie 350$ dylerio mokestis apie 200$(zmogus kuris uz jus sutvarkys visus formalumus usa) +automobilio atvezimas i pakrovimo vieta is kur konteineryje jau keliaus i lt ~150$ +automobilio plukdymas i lt ~800$ taigi jusu auto iki klaipedos jau 7500$ Taigi auto jau klaipedoje uoste +uosto mokesciai iskrovimas auto is konteinerio ir t.t ~150$ Dabar jums reikes sumoketi muito mokesti pades jum begalis firmu jai reikes rekomenduosiu tai sudarys apie 1800$ nu kaip pasiseks susitart.Dabar jum reikia uzregistruoti auto lietuvoje dar apie 500$ stai jus jau dziaugiate savo naujuoju automobiliu uz 9950 $ grubiai 10.000$ siandien dienai tai yra apie 24200 lt. tongue.gif manau kad sutaupysitia ~ 7000 lt
Atsakyti
QUOTE(tetukas @ 2007 10 16, 13:30)
4u.gif Cia viskas yra labai paprasta:  viskas priklauso kaip ir kur pirksit auto.PVZ:  Mazda 6 2004 metu perkat verastar auction  georgia (ga) usa valstija ,sveikos auto kaina aukcijone bus ~6000$+auction mokestis apie 350$  dylerio mokestis apie 200$(zmogus kuris uz jus sutvarkys visus formalumus usa)  +automobilio atvezimas i pakrovimo vieta is kur konteineryje jau keliaus i lt ~150$ +automobilio plukdymas i lt ~800$ taigi jusu auto iki klaipedos jau 7500$ Taigi auto jau klaipedoje uoste +uosto mokesciai iskrovimas auto is konteinerio ir t.t ~150$ Dabar jums reikes sumoketi muito mokesti pades jum begalis firmu jai reikes rekomenduosiu tai sudarys apie 1800$ nu kaip pasiseks susitart.Dabar jum reikia uzregistruoti auto lietuvoje dar apie 500$  stai jus jau dziaugiate savo naujuoju automobiliu uz 9950 $  grubiai 10.000$ siandien dienai tai yra apie 24200 lt. tongue.gif  manau kad sutaupysitia ~ 7000 lt

dekui labai uz atsakyma!!! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit padeti su ismuitinimu pigiau rolleyes.gif Masina LT jau prabuvo puse metu, o dabar norint ja ismuitinti yra laaaaaaabai brangu doh.gif doh.gif
Masina audi A6 1999 mtu, nera nauja, bet.....
ATSIYGINSIM 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
teko tiek man, tiek mano pusbroliui ir tetai automobilius is JAV parsisiusti is UAB ‘‘EGMA PLIUS‘‘- teikia profesionalias paslaugas, susijusias su automobiliu is JAV pirkimu, transportavimu, muitinimu ir t.t. . Tel: +370 600 08111 Web: www.autoegma.com
Mes savo masiniuka (SUBARU FORESTER) pirkome su dauztu sparnu, ir priekiniu stiklu. Susiremontavome, vazinejame ir dziaugiames, kad sutaupeme 12 000 Lt (lyginant su kainomis nurodytomis internete uz tokius pat automobilius). Privalumas, kodel pirkome dauzta: kaina mazesne + matai kokios problemos (kur dauzta masina) , nurodyta aktuali rida..
thumbup.gif
Atsakyti
Labai įdomu per kiek laiko atkeliauja masina, norėčiau ir aš iš ten, bet mano sena jau ant garbės žodžio tik laikosi, net nežinau ką daryt..
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 09 08, 18:16)
Na jei tarkim aukcione pavyksta nupirkti gera, kad ir dauzta masina, visvien taip parsivaryti masina ir cia susitvarkyti LIetuvoj, kainuoja kur kas pigiau nei cia pirkti. Masinos atplukdymas konteineriu kainuoja 900-1500 doleriu (priklausomai nuo masinos dydzio). Muitus, defektacijos aktus, atitikties deklracijas Lietuvoje galima susitvarkyti uz pingius labai greit  g.gif Tik jei priksit kas aukcione masina, pasitikrinkit del title'o, nes dabar nuo liepos menesio Lietuvoj galeioja vos kelios rusys  mirksiukas.gif
Sekmes visoms. Jei kam kokiu konkreciu klausimuku kiltu, rasykit az (pazitami tuom uzsiima, tai bent patarimais galesiu pagelbeti)  mirksiukas.gif

O kas tas title, kur būtų galima apie tas rūšis sužinot?
Atsakyti