Ale ir riebus tie sluoksniuotos teslos sumustiniai gaunasi! Kita karta bandysiu iskocioti tesla kad plotas padidetu dvigubai tada pjaustysiu ir kepsiu - galgi maziau to riebalo liks.
O idara sumasciau labai skanu: turejau skardine spinatu nuo neatmenamu laiku, tai gerai juos nuvarvinau, nuspaudziau ir sumaisiau su mazdaug tokiu paciu turiu varskes + druska, pipirai, isspausta cesnako skiltele.
QUOTE(bulba @ 2006 06 15, 17:41)
Ale ir riebus tie sluoksniuotos teslos sumustiniai gaunasi!
Sluoksniuota tešla pati riebi, juk jos pagrindas- margarinas+ grietinė
Kokia tema!
Jūs šaunuolės
Jūs šaunuolės
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 15, 20:16)
Kažkas kartais tingi gaminti, a?
QUOTE(Hestija @ 2006 06 16, 17:51)
Aga
Jau tądien išsitraukiau šią keptuvę ir kepiau sumuštinukus su uogienę vakarei prie arbatos.
Būtinai reikės pabandyti pyragėsius iš tešlos ir blynukus
as siandien su ta tesla kepiau, tai ir man labai riebiai gavosi...
na bet juk ji yra sudaryta beiveik vien is margarino, tai ko ir tiketis...
o siaip tai reikia kepti 2x ilgiau negu iprastai... (bent jau mano keptuveje)
QUOTE(nerami @ 2006 08 27, 08:10)
VAKAR KEPIAU GARSIUOSIUS PYRAGELIUS IS SLUOKSNIUOTOS TESLOS.
SUPER.
... Idarui naudojau pievagrybius, suri ir kur ne kur desryte
SUPER.
... Idarui naudojau pievagrybius, suri ir kur ne kur desryte
O kaip naudojai pievagrybius? Zalius, keptus, virtus? Smulkiai supiaustytus, viena gabala, padruskintus, papipirintus, su dar kuo nors? Sudominai. Galetum tiksliau paaiskint
QUOTE(Amalia @ 2006 09 01, 11:31)
O kaip naudojai pievagrybius? Zalius, keptus, virtus? Smulkiai supiaustytus, viena gabala, padruskintus, papipirintus, su dar kuo nors? Sudominai. Galetum tiksliau paaiskint
As darau tik su desra ir su lasisa, tai butu paivairinimas...
na is manes tai tokia ir vireja..
Visiems patiko. jau siryt sulaukiau prasymu iskepti tu skaniuku pyrageliu
Nuostabios idėjos
Šiandien reikės išbandyti
Šiandien reikės išbandyti
jo jus tikrai superines
jau rytoj bandysiu kept tuos pyragaicius is sluoksnuotos teslos







