o kaip jus kepat KIAUSINI toje sumustinineje???Niekaip nesuprantu.Tiesiog pakeidziat kiausa,patepusios riebalais,ir uzvoziat?O neprilimpa jis?Ir kaip zinot,kada iskepe?Ar gal ne taip supratau - gal ant riekes ta kiausini reikia paleist ir kita uzvozt???
Na ir kodel as nepamaciau sitos temos anksciau
. Uzvakar kepem tuos sumustinius, ale taip fantazijos pritruko. Ir siaip taip neskaniai valgius jau senai nebuvau. Isgelebejot, vienzo, sumustinine nuo konteinerio
. Aciu musu visu vardu
. Siandien bandysiu obuolius su cinamonu bemielej sluoksniuotoj teshloj
QUOTE(Amazing @ 2005 12 02, 15:14)
o kaip jus kepat KIAUSINI toje sumustinineje???Niekaip nesuprantu.Tiesiog pakeidziat kiausa,patepusios riebalais,ir uzvoziat?O neprilimpa jis?Ir kaip zinot,kada iskepe?Ar gal ne taip supratau - gal ant riekes ta kiausini reikia paleist ir kita uzvozt???
O tai kas cia sudetingo? paprasciausi musi kiausini i vidu ir viskas. vienam trikampiukui vienas kiausinis. nereikia jokiu riebalu
aš kažkada irgi kiaušnienę kepiaus sumuštininėj
bendrabuty tingėjau į virtuvę eit
paskui kambariokė labai juokės pamačius.
aš išsiplakiau kiaušinį, įdėjau prieskonių truputį, supyliau į keptuvę, užpjausčiau dešrelių, truputį svogūno ir kepiau vis pavartydama sumuštininę
aš išsiplakiau kiaušinį, įdėjau prieskonių truputį, supyliau į keptuvę, užpjausčiau dešrelių, truputį svogūno ir kepiau vis pavartydama sumuštininę
QUOTE(egliosha @ 2006 04 16, 19:38)
aš kažkada irgi kiaušnienę kepiaus sumuštininėj
bendrabuty tingėjau į virtuvę eit
paskui kambariokė labai juokės pamačius.
aš išsiplakiau kiaušinį, įdėjau prieskonių truputį, supyliau į keptuvę, užpjausčiau dešrelių, truputį svogūno ir kepiau vis pavartydama sumuštininę
aš išsiplakiau kiaušinį, įdėjau prieskonių truputį, supyliau į keptuvę, užpjausčiau dešrelių, truputį svogūno ir kepiau vis pavartydama sumuštininę
Ir pavyko?
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 19, 22:51)
Ir pavyko?
nu žinok toks įdomus švelnus skonis buvo, nes visiškai jokių riebalų nenaudojau. smagiausia buvo vartyt tą sumuštininę
QUOTE(egliosha @ 2006 04 22, 19:42)
nu žinok toks įdomus švelnus skonis buvo, nes visiškai jokių riebalų nenaudojau. smagiausia buvo vartyt tą sumuštininę 
Tigis nereikia vartyt
QUOTE(Hestija @ 2006 04 22, 20:03)
bet kokia atrakcija










