Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa kūno oda

QUOTE(*Citra* @ 2006 08 26, 14:51)
Man gerai po saules voniu odyte sudrekina Nivea kuno losjonas sausai odai (tamsiai melynas buteliukas), jis sudetyje turi alieju, man patinka.

Superinis šitas Nivea kremas thumbup.gif nors mano oda ne sausa, bet kai buvau išvykus į šiltus kraštus, tai odytę nerealiai gelbėjo thumbup.gif
Johnson&Johnson aliejukas vaikams išvis nerealus išsigelbėjimas sausai odai thumbup.gif
Atsakyti
Johnson&Johnson aliejukas ir purškiklis mane gelbėja nuo odos išsausėjimų thumbup.gif
+ geriu žuvų taukų kapsules.
Atsakyti
As kai buvau pas daktare, tai ji man rekomendavo sausai odai pirkti tokius kremus ir losjonus,kuriu sudetyje yra urea(šlapalo). ax.gif
Jis palaiko normalu dregmes balansa..

As pati tai naudoju Loreal Body Nutrifit (sausai odai), atrodo taip parasiau.
Atsakyti
as niekad neturejau problemu del sausos kuno odos... ir pieneli tik kartais naudodavau. o po sios vasaros pastebejau, kad oda ismetyta nusausejusiom demelem, ir atrodo kaip ismarginta doh.gif vaizdas nekoks blush2.gif o ir nebezinau, ka daryt... kaip panaikinti tas sviesias demes g.gif
Atsakyti
Anksciau vargdavau su savo oda: ivairus kremai, proceduros, po kiekvieno prausimosi rodydavos, kad plys oda nuo tempimo. Ir zinot visai netiketai radau "vaistuka". Susikloscius aplinkybem teko praustis vyriska duso zele Nivea (tamsiai melynas buteliukas) - labai nustebau, nes oda liko tokia, kaip pries prausiantis. Jau du metai prausiuos tik sia duso zele, o kremai visi stovi ant lentynos ir renka dulkes thumbup.gif Mano kolege pabande - jai irgi patiko. Mano oda net po soliariumo nesikeicia - zinoma naudoju deginimosi kremuka. Pabandykit, merginos, gal ir jums tai palengvins gyvenima mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(rucis1 @ 2006 10 24, 16:38)
Anksciau vargdavau su savo oda: ivairus kremai, proceduros, po kiekvieno prausimosi rodydavos, kad plys oda nuo tempimo. Ir zinot visai netiketai radau "vaistuka". Susikloscius aplinkybem teko praustis vyriska duso zele Nivea (tamsiai melynas buteliukas) - labai nustebau, nes oda liko tokia, kaip pries prausiantis. Jau du metai prausiuos tik sia duso zele, o kremai visi stovi ant lentynos ir renka dulkes  thumbup.gif  Mano kolege pabande - jai irgi patiko. Mano oda net po soliariumo nesikeicia - zinoma naudoju deginimosi kremuka. Pabandykit, merginos, gal ir jums tai palengvins gyvenima  mirksiukas.gif

O geras,lekiu ieskot Niveos vyriskos melynam buteliuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hetera @ 2006 09 18, 20:55)
as niekad neturejau problemu del sausos kuno odos... ir pieneli tik kartais naudodavau. o po sios vasaros pastebejau, kad oda ismetyta nusausejusiom demelem, ir atrodo kaip ismarginta doh.gif  vaizdas nekoks blush2.gif  o ir nebezinau, ka daryt... kaip panaikinti tas sviesias demes g.gif

as irgi turiu tokia problema, tai man soliariumas padeda ax.gif , nors gal skamba ir neitiketinai, nes soliariumas kaip tik sausina oda, bet jei tik menesi nei karto nenueinu i soliariuma, tai is karto pradeda atsirasti tokiu baltu pleiskanojanciu demeliu, o jei regiliariai po karta i savaite lankausi, tai viskas issilygina ir susitvarko. Tik aisku butina naudoti specialius kremus pries ir po soliariumo.
Atsakyti
QUOTE(Milano @ 2006 09 07, 10:55)
Superinis šitas Nivea kremas  thumbup.gif  nors mano oda ne sausa, bet kai buvau išvykus į šiltus kraštus, tai odytę nerealiai gelbėjo  thumbup.gif
Johnson&Johnson aliejukas vaikams išvis nerealus išsigelbėjimas sausai odai  thumbup.gif

Tik minusas tas, kad jis sunkiai tepasi ir susigeria.
Atsakyti
as kol kas tik viena odos drekinimo buda atradau,kai pakankamai skubiai reik-veida kietu kuno aliejum issitepu(minejau kazkurioj temoj apie ji) ir einu miegot su juo(aisku dar ir gulet taip,kad pagalviu nesutept) bet uztat suveikia staigiai-kita diena galiu drasiai pudras teptis,o ne ziuret i besilupanti nuo sausumo veida
Atsakyti
mano oda tiek veido, tiek kuno visa gyvenima buvo sausa. nusiprausus ir niekuo nepatepus negaliu, nes visa persti, tempia ir etc. bet va atradau bent jau duso zele tai neikainuojama. thumbup.gif Bionsens baltam buteliuke, ji skirta po maudyniu baseine, su ivairiais drekikliais ir kaina apie 6-7lt droge. bet nereali, turejau visokiu ir vel griztu prie jos. o jhonsons aliejukas..man nelabai..kazkoks riebumas lieka... g.gif
mama parveze is norvegijos biotherm losjona tai nu neblogas...nors blauzdos pas mane vis tiek sauseja, nebent jau uztepu tokiu geru sluoksniu.
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2006 10 31, 21:48)
mano oda tiek veido, tiek kuno visa gyvenima buvo sausa. nusiprausus ir niekuo nepatepus negaliu, nes visa persti, tempia ir etc. bet va atradau bent jau duso zele tai neikainuojama. thumbup.gif  Bionsens baltam buteliuke, ji skirta po maudyniu baseine, su ivairiais drekikliais ir kaina apie 6-7lt droge. bet nereali, turejau visokiu ir vel griztu prie jos. o jhonsons aliejukas..man nelabai..kazkoks riebumas lieka... g.gif
mama parveze is norvegijos biotherm losjona tai nu neblogas...nors blauzdos pas mane vis tiek sauseja, nebent jau uztepu tokiu geru sluoksniu.

As vakare iseinu is dusho,ziuriu tv ir tepliojuosi losjonais,patepu susigeria vel tepu.Taip tepu ir tepu sluoksniais,tas pats ir su rankom,bet kita diena svelnumas buna wub.gif
Atsakyti
Gerai, pabandysiu pasiulyti naturalu-prabangu buda odai palepinti: tiesiog reikia maudantis i vonia ipilti +/- 20 litru pieno(norint riebiau tinka grietinele, tik jos zymiai maziau reikia, gal net 0.5l uztektu). Rekomenduoju karta i men.
Atsakyti