Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

QUOTE(Jersey @ 2007 04 28, 23:02)
irnesakyk.gif Beprasmiška ginčytis šia tema.

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2007 04 28, 22:32)
Nu ir kam ta ironija , nu nesuprantu  doh.gif  Ir taip , tu teisi , manoji mazai serga tpfu tpfu tpfu , gal tikrai kad alaus duodu paragaus karts nuo karto . Beje , jusu pasibaisejimui , tai ne tik alaus, jau karteli ragavo ir vyno i taure ikisusi pirstus , taip pat ir sampano  mirksiukas.gif Taigi , nuosprendis aiskus, vaikas taps alkoholiku , o pati motina visiska degrade, na bet svarbu mums gerai  cool.gif Pamirstat vel , kalba eina ne apie girdyma vaiko o apie tai kad vaikas paragavo, beveik visos musu kai vaikai buvom kaisiojom savo mazus pirsciukus pas tevus i stiklines, na bet as bent jau alkoholizmu pasigirti negaliu , netgi priesingai , isgeriu laaaabai retai , ir tas retai buna max viena taure kokio gerimo. VAt. Taigi dilema, kaip gi cia as netapau alkoholike, arba silpnaprote pagal daugumos jusu samprotavimus????????????????????????? doh.gif

Apie silpnaprotystę niekas ir nekalbėjo. Akivaizdu, kad abi diskutuojančios pusės "varto" viena kitos žodžius kaip įmanydamos. Nesmerkiu nei vienos mamos, kuri duoda savo vaikui alaus. Tai tik jų reikalas. Tačiau žodžiai, kad alus vaikams sveika man tikrai pasirodė juokingi. Štai iš kur ta ironija. Neatskleisti lobynai alaus gamintojų produkcijos reklamai lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=lysa,2007 04 28, 22:47]
rolleyes.gif nu taip... duokit alaus paragaut, paskui parūkyt, paskui dar ko nors.... Juk tik "paragaut"... laugh.gif nieko čia "tokio"... thumbup.gif g.gif
Na ir ka kai maniskiui buvo 6 metai tai jis su kaimynu irgi 6 meciu surado cinarikus lauke ir pabando parukyti - rezultatas : labai nepatiko ir dabar jam 11 jis labai neigiamai ziuri i rukyma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 28, 21:17)
Kadangi aš nesuprantu tos "nelemtos stiklinės alaus" išgerimo prasmės nepriklausomai nuo amžiaus ar situacijos, tai man gerimas pasislėpus atrodo lygiai toks pat nelogiškai kaip ir gerimas nepasislėpus. Bet jeigu kalbėti vien apie logiką, tai turbūt ir mylėtis irgi prie vaikų reikia, o tai pasislėpdami tėvai sužadina vaikų smalsumą ir skaitina pradėti ankstyvų lytinį gyvenimą?

Kiekvienam savas laikas, tiek alui, tiek seksui blush2.gif

QUOTE(Jersey @ 2007 04 28, 22:32)
Nu ir kam ta ironija , nu nesuprantu  doh.gif  Ir taip , tu teisi , manoji mazai serga tpfu tpfu tpfu , gal tikrai kad alaus duodu paragaus karts nuo karto . Beje , jusu pasibaisejimui , tai ne tik alaus, jau karteli ragavo ir vyno i taure ikisusi pirstus , taip pat ir sampano  mirksiukas.gif Taigi , nuosprendis aiskus, vaikas taps alkoholiku , o pati motina visiska degrade, na bet svarbu mums gerai  cool.gif Pamirstat vel , kalba eina ne apie girdyma vaiko o apie tai kad vaikas paragavo, beveik visos musu kai vaikai buvom kaisiojom savo mazus pirsciukus pas tevus i stiklines, na bet as bent jau alkoholizmu pasigirti negaliu , netgi priesingai , isgeriu laaaabai retai , ir tas retai buna max viena taure kokio gerimo. VAt. Taigi dilema, kaip gi cia as netapau alkoholike, arba silpnaprote pagal daugumos jusu samprotavimus????????????????????????? doh.gif

drinks_cheers.gif Kaišiojom kaišiojom pirščiukus, tiesa, kiek pamenu, tai ne mama man pirmą kartą davė paragauti alaus...Nors...Mama jo niekada ir negėrė ir dabar negeria...Pusbroliai kašį žaidė, o po to aluku su diiiidele puta gaivinosi, tai ir man davė srėbtelt:)
Dar bajeris, buvo sovietiniais laikais tokios bačkos atvažiuodavo, skanią girą pardavinėdavo. Ją taip pat mėgdavau, gira taip pat su putele buvo. Tai aš, sėdėdama vežime, garsiai šaukiau, kad man aulės, man aulės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oj, mama gėdos apturėdavo doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif

O šiaip, jei kalbėtume apie alkoholizmą, tai čia viskas slypi genuose.

QUOTE(olenka @ 2007 04 28, 22:35)
kalba juk eina apie gurkšnį alaus, ne apie stiklinę kasdien vakare. beje, kokie nors čipsai, čupa-čiupsai, mėsainiai ir coca-cola yra tikras BLOGIS vaikų skrandžiams. va dėl ko tikrai reikia rūpintis. 

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 04 28, 22:50)
Siaip siulyciau pabandyt  nes alaus mieles gerina zarnyno  veikla ir stiprina imunine sistema smile.gif

Šiaip sutinku, kad mielės sveika ir t.t., bet alus juk ne tik mielės, bet ir alkoholis, kuris kenkia vaikų nervinei sistemai, atminčiai, kepenims, vaikučių augimui ir kt. schmoll.gif Alkoholis niekam sveikatos nepridėjo ir tikrai nepridės, todėl tikrai nemanau, kad vaikai kažką praras ar gyvens nepilnavertį gyvenimą jeigu negaus ragauti alaus. Kas tinka suaugusiems, nevisada gerai vaikams. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(<Marta> @ 2007 05 02, 13:49)
Šiaip sutinku, kad mielės sveika ir t.t., bet alus juk ne tik mielės, bet ir alkoholis, kuris kenkia vaikų nervinei sistemai, atminčiai, kepenims, vaikučių augimui ir kt.  schmoll.gif Alkoholis niekam sveikatos nepridėjo ir tikrai nepridės, todėl tikrai nemanau, kad vaikai kažką praras ar gyvens nepilnavertį gyvenimą jeigu negaus ragauti alaus. Kas tinka suaugusiems, nevisada gerai vaikams. schmoll.gif

Na jau... O kiek buvo ir sakyta ir rasyta apie tai kad raudonas vynas gerina krauja arba mano draugei po mikro insulto gydytojas patare truputi brendzio pries miego isgert kraujagislius platina.As nesakau kad reikia girdyt vaikus bet man juokinga kad dauguma mamiciu vaidina cia abstinentes tongue.gif Ir aisku jei gerti koki "nokauta "kur 9% alkoholio tai ir suaugusiems nelabai sveikia bet iki 6 ir su saiku tai nematau nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 02, 17:34)
Na jau... O kiek buvo ir sakyta ir rasyta apie tai kad raudonas vynas gerina krauja arba mano draugei po mikro insulto gydytojas patare truputi brendzio pries miego isgert kraujagislius platina.As nesakau kad reikia girdyt vaikus bet man juokinga kad dauguma mamiciu  vaidina cia abstinentes tongue.gif  Ir aisku jei gerti koki "nokauta "kur 9% alkoholio tai ir suaugusiems nelabai sveikia bet iki 6 ir su saiku tai nematau nieko blogo.

smile.gif Kiek suprantu, tai šioje temoje kalbama ne apie abstinenciją, o ar tinka vaikams alkoholis ar ne. Ir tikrai nepradėsime aiškintis kas ką ir kada geria. smile.gif Mano manymu, vaikai ir alkoholis du nesuderinami dalykai. Manau, kad savo vaiko nenuskriausiu ir tikrai nepakenksiu jo sveikatai jeigu jam nesiūlysiu išgerti alaus lotuliukas.gif Ir tikrai, manau, kad jo kraujas nebus blogesnis ar kraujagyslės siauresnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Marta> @ 2007 05 02, 13:49)
Šiaip sutinku, kad mielės sveika ir t.t., bet alus juk ne tik mielės, bet ir alkoholis, kuris kenkia vaikų nervinei sistemai, atminčiai, kepenims, vaikučių augimui ir kt.  schmoll.gif Alkoholis niekam sveikatos nepridėjo ir tikrai nepridės, todėl tikrai nemanau, kad vaikai kažką praras ar gyvens nepilnavertį gyvenimą jeigu negaus ragauti alaus. Kas tinka suaugusiems, nevisada gerai vaikams. schmoll.gif

QUOTE(<Marta> @ 2007 05 02, 19:40)
smile.gif Kiek suprantu, tai šioje temoje kalbama ne apie abstinenciją, o ar tinka vaikams alkoholis ar ne. Ir tikrai nepradėsime aiškintis kas ką ir kada geria. smile.gif Mano manymu, vaikai ir alkoholis du nesuderinami dalykai. Manau, kad savo vaiko nenuskriausiu ir tikrai nepakenksiu jo sveikatai jeigu jam nesiūlysiu išgerti alaus lotuliukas.gif Ir tikrai, manau, kad jo kraujas nebus blogesnis ar kraujagyslės siauresnės biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš tikrai vaikui neduosiu alaus!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
Atsakyti
Niekada nedaviau niekada ir neduosiu ateis laikas tada gales ir ragauti ir nevaidinu jokios abstinentes , man yra baisu kai vaikas del alaus net dreba blink.gif
Mano kriksto sunui jau beveik 12 metu , jis niekada nera ragaves alaus ir net nenori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestasta: 03 gegužės 2007 - 12:55
niekada nesakyk niekada
Atsakyti
Nu pati tai tikrai neduosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2006 08 27, 14:52)
man atrodo, kad vienas gurkšnis dar nieko nenugalabijo..čia truputį perdėta.juk jei mes beveik visi esam ragavę ir neužaugom durniukais.. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu.vaikui savo neduodu,bet vyras buvo putu daves paragaut-nieko neatsitiko smile.gif
Keistas kai kuriu poziuris,kad vaikystei paragaves alaus bus alkoholikas doh.gif
Alkoholizma itakoja ne genai,ne vaikysteje paragautas gurksnis,o aplinka(bet ne ta,kai vaikysteje teveliai dave palaizyti alaus putu) ir pacio zmogaus suvokimas.Turiu daug pavyzdziu kai abu tevai yra alkoholikai,o vaikai(jau suauge,turi savo seimas)yra negerentys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 04 gegužės 2007 - 12:43