QUOTE(Mirėja @ 2007 04 28, 21:17)
Kadangi aš nesuprantu tos "nelemtos stiklinės alaus" išgerimo prasmės nepriklausomai nuo amžiaus ar situacijos, tai man gerimas pasislėpus atrodo lygiai toks pat nelogiškai kaip ir gerimas nepasislėpus. Bet jeigu kalbėti vien apie logiką, tai turbūt ir mylėtis irgi prie vaikų reikia, o tai pasislėpdami tėvai sužadina vaikų smalsumą ir skaitina pradėti ankstyvų lytinį gyvenimą?
Kiekvienam savas laikas, tiek alui, tiek seksui
QUOTE(Jersey @ 2007 04 28, 22:32)
Nu ir kam ta ironija , nu nesuprantu

Ir taip , tu teisi , manoji mazai serga tpfu tpfu tpfu , gal tikrai kad alaus duodu paragaus karts nuo karto . Beje , jusu pasibaisejimui , tai ne tik alaus, jau karteli ragavo ir vyno i taure ikisusi pirstus , taip pat ir sampano

Taigi , nuosprendis aiskus, vaikas taps alkoholiku , o pati motina visiska degrade, na bet svarbu mums gerai

Pamirstat vel , kalba eina ne apie girdyma vaiko o apie tai kad vaikas paragavo, beveik visos musu kai vaikai buvom kaisiojom savo mazus pirsciukus pas tevus i stiklines, na bet as bent jau alkoholizmu pasigirti negaliu , netgi priesingai , isgeriu laaaabai retai , ir tas retai buna max viena taure kokio gerimo. VAt. Taigi dilema, kaip gi cia as netapau alkoholike, arba silpnaprote pagal daugumos jusu samprotavimus?????????????????????????

Kaišiojom kaišiojom pirščiukus, tiesa, kiek pamenu, tai ne mama man pirmą kartą davė paragauti alaus...Nors...Mama jo niekada ir negėrė ir dabar negeria...Pusbroliai kašį žaidė, o po to aluku su diiiidele puta gaivinosi, tai ir man davė srėbtelt:)
Dar bajeris, buvo sovietiniais laikais tokios bačkos atvažiuodavo, skanią girą pardavinėdavo. Ją taip pat mėgdavau, gira taip pat su putele buvo. Tai aš, sėdėdama vežime, garsiai šaukiau, kad man aulės, man aulės

Oj, mama gėdos apturėdavo
O šiaip, jei kalbėtume apie alkoholizmą, tai čia viskas slypi genuose.
QUOTE(olenka @ 2007 04 28, 22:35)
kalba juk eina apie gurkšnį alaus, ne apie stiklinę kasdien vakare. beje, kokie nors čipsai, čupa-čiupsai, mėsainiai ir coca-cola yra tikras BLOGIS vaikų skrandžiams. va dėl ko tikrai reikia rūpintis.
"Žmogus, išsiugdęs savybę visiškai valdyti savo protą, gali užvaldyti ir visa kita, kas jam teisėtai priklauso" /Karnegis/