Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

Neduodam ir dar ilgai neduosim schmoll.gif
Atsakyti
Žinoma duodam! Vietoj pienelio, kas vakarą lotuliukas.gif Nu kvailas klausimas ir tiek.. Kokie normalūs tėvai gali vaiką alum vaišinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2009 06 20, 16:11)
Žinoma duodam! Vietoj pienelio, kas vakarą  lotuliukas.gif  Nu kvailas klausimas ir tiek.. Kokie normalūs tėvai gali vaiką alum vaišinti  doh.gif

Kur ten, mes tai degtinytės kasvakar po gramų 100. Žinot, kaip gerai miega!

Na, jau klausimai pas kai kurias mamas kyla, tai atsiprašau...
Atsakyti
Kiek zinau,ne tik vokieciai duoda vaikams(ne kudikiams!) pagurksnoti nestipraus,skiesto vandeniu alaus...Aisku mes ne vokieciai.. biggrin.gif
Kuria diena geriau bealkoholini alu.Maziukui labai jau prasant,ipyliau kelis slakelius ir atskiedziau vandeniuku.Labai gere ir dar prase!.o zinant,kad aluje yra pakankamai sveiku ingridientu,tai nemanau kazka kenksmingo padarius..smile.gif
Atsakyti
Aluje,kuris parduodamas parduotuvėje NĖRA nei vieno sveiko ingridianto doh.gif Siaubas,iš kur jūs bobučių pasakų prisiklausot doh.gif jei norit kažko sveiko,reikia naminio gyvo alaus. Parduotuvinis pasterizuotas,jame nieko gero nėra.
Jei nepatingėsiu,turiu straipsnį namie apie tai,galėsiu įmesti vėliau smile.gif
Atsakyti
neduodu ir neduosiu.
ir ko gero dar ir negert pačiam liepsiu
Atsakyti
QUOTE(Simple girl @ 2006 11 05, 21:01)
Ne ir neduosiu kad ir kaip prašytų  schmoll.gif Man nenormalu, koks nestiprus bebūtų jis ALKOHOLIS.

QUOTE(pliusmama @ 2009 06 17, 20:30)
Ne ir neduosiu kad ir kaip prašytų  schmoll.gif Man nenormalu, koks nestiprus bebūtų jis ALKOHOLIS.

user posted image pliusmamai blush2.gif
Atsakyti
neduodu
Atsakyti
neduodam ir neduosim. pazistu tokiu mamu, kurios duoda paragauti ir alaus ir sidro. man tai nepriimtina. schmoll.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 20, 19:16)
Kiek zinau,ne tik vokieciai duoda vaikams(ne kudikiams!) pagurksnoti nestipraus,skiesto vandeniu alaus...Aisku mes ne vokieciai.. biggrin.gif

Negirdejau tokiu dalyku, nors gyvenu Vokietijoj blink.gif
As neduodu ir neduosiu, nesamone visiska schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi mačiau kaip vaikų darželyje motina savo vos paeinančiam kūdikiui girdė sidrą...
Atsakyti