Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

QUOTE(grazina37 @ 2006 12 04, 14:51)
gun_bandana.gif  bash.gif  nono.gif jungiuos ir pasiruosus puolimui ,ir kovokim pries vaiku sveikatos kenkima doctor.gif  triniti.gif

Is pradziu alus.. poto paprasys parukyti.. poto kokio kokso ar heraino... Nu ir kas?? Kas cia blogo? Uz tai i Gineso rekordu knyga papuls. pats jauniausias narkomanas-alkoholikas!!Jam tik metai!!! Uz tai mama didziuosis smile.gif))
Man pvz uztenka 0.2 Litro alaus kad buciau girta lotuliukas.gif o maziui kuris sveria apie 10 kg? gurksnelio.. O mamai tai kas? uz tai miegos gerai! Nereikes nakti keltis prie jo wink.gif)
Cia tikrai briedas... cia alkoholikai sugalvojo kad alus yra naudingas tam, kad ju nelaikytu alkoholikais... jie timo alu kaip vitaminus vartoja smile.gif
Net zodziu nera..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaunaDvynukuMamyte: 08 gruodžio 2006 - 10:16
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2006 12 08, 11:15)
Is pradziu alus.. poto paprasys parukyti.. poto kokio kokso ar heraino... Nu ir kas?? Kas cia blogo? Uz tai i Gineso rekordu knyga papuls. pats jauniausias narkomanas-alkoholikas!!Jam tik metai!!!  Uz tai mama didziuosis smile.gif))
Man pvz uztenka 0.2 Litro alaus kad buciau girta  lotuliukas.gif  o maziui kuris sveria apie 10 kg? gurksnelio.. O mamai tai kas? uz tai miegos gerai! Nereikes nakti keltis prie jo wink.gif)
Cia tikrai briedas... cia alkoholikai sugalvojo kad alus yra naudingas tam, kad ju nelaikytu alkoholikais... jie timo alu kaip vitaminus vartoja smile.gif
Net zodziu nera..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O teisintis, kad aluje yra mieliu, reikalingu vaiko augimui-juokas vienas, nebededa jau seniai jokiu ten mieliu, konservantais paremtas visas procesas, net apyniu ne kvapo nera-aromato stiprikliai tik biggrin.gif Jau geriau tokiu metu vaikui pieno parduotuvinio pasiulykit-irgi su puta, bet sveikiau nepalyginti thumbup.gif Juokinga skaityti kartais buna, kad mamos duoda alaus "paragauti" vos tik jam atsisedus, o pieno bijo duoti, nes tai nesveika, rekomenduojama tik triju metu. Karves pienas tinka tik versiukams, o kam tinka alus-? Vaikui iki nuo metuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Sandraq, taikliai pasakyta. thumbup.gif Lai mamytės vaikučiams duoda duonos- beveik visa ji su mielėmis. Galų gale kodėl pataikaujama vaikams? Pvz, jei aš duočiau saviškiui visko ko jis nori, tai prisivalgytų ir prigertų visokio š...
Atsakyti
Aš manau, kad vaikui gerti alaus nereikia, ko yra aluje? vitaminu? nesamonė. Jei reik vaikui vitaminu tai reik nupirkt specialius vaikiskus vitaminus. O alus, tai ne vaikiskas gerimas.Ir taip tauta prasigetrt baigia, tai jei nuo vaikystes pradesim girdyt...o vaikai renkasi tai kas jiems skanu, gražu, įdomu.
Atsakyti
Ir kam tokia tema uzvesta, biški ne vietoje, ne prie vaiku skyrelio apie alu kalbeti blink.gif blink.gif blink.gif . Mamyte bajeriste lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ele* @ 2006 12 15, 18:47)
Ir kam tokia tema uzvesta, biški ne vietoje, ne prie vaiku skyrelio apie alu kalbeti blink.gif  blink.gif  blink.gif . Mamyte bajeriste lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juk panaši nesąmoninga tema jau yra schmoll.gif
Atsakyti
esu greižtai nusistačiusi, prieš bet kokį alkocholį vaikui, o paskui ir šneka, baigia tauta nusigert, jei nuo lopšio girdoma, tai kaip ji nenusigęrs. Aišku, taigi tik lašą, bet tai kiek to vaiko yra, patys kartais nuo pusę butelio apsinešame
Atsakyti
kas čia per klausimas,žinoma kad negalima duoti tokiam vaikui alkoholinių gėrimų unsure.gif
Atsakyti
na tikrai neduočiau doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 12 08, 11:08)
O teisintis, kad aluje yra mieliu, reikalingu vaiko augimui-juokas vienas, nebededa jau seniai jokiu ten mieliu, konservantais paremtas visas procesas, net apyniu ne kvapo nera-aromato stiprikliai tik biggrin.gif

Sandrag, tamsta juk moteris, ar supranti kam reikalingos mielės ir konservantai? Pamėgink iškepti blynus su konservantais smile.gif O tai, kad apynių nėra - gal gali pasakyti, kur tuos aromato stipriklius nusipirkti, gaminčiaus sau alutį namie ... Ech...

Nepamenu ar šioje temoje rašiau ar ne, pasikartosiu. Medinukas pirmą kartą alaus paragavo 2 savaičių amžiaus - brolis pamirkė soskę į alų ir davė. Maždaug 3-5 metų amžiaus alų mėgdavo, duodavau visuomet, pradžioje putų, po to (kai vyresnis) ir alaus porą gurkšnių. Dabar alaus nebemėgsta, jei pasiūlau, kartais paragauja putų (bet tik tam, kad parodytų, jog vertina mano pasiūlymą). Taigi būkite ramios, vaikai atsirenka kas jiems reikalinga o kas ne.
Atsakyti
viskas apie alaus nauda
Atsakyti
QUOTE(Oksis @ 2006 12 27, 16:20)
esu greižtai nusistačiusi, prieš bet kokį alkocholį vaikui, o paskui ir šneka, baigia tauta nusigert, jei nuo lopšio girdoma, tai kaip ji nenusigęrs. Aišku, taigi tik lašą, bet tai kiek to vaiko yra, patys kartais nuo pusę butelio apsinešame

Nesuprantu tokios naturos iškart pulti i kraštutinumus. Tikrai turbūt tauta nusigeria nes nuo lopšio gavo alaus. Iš kur jūs čia paistot tokias nesamones, siulyčiau pasistudijuoti geriau kodel istikruju tauta nusigeria , o ne .... aj ka čia šnekėt doh.gif
Atsakyti