Sveiki. Nusipirkome Elektroliux indukcinę kaitlentę. Ją įjungus, uždėjus puodus, ypač ant didesnės temperatūros jaučiasi toks cypimas, kuris mane truputį erzina. Ar taip turi būti? O gal tai priklauso nuo puodų? Mano puodai yra Bachmayr Solinger, Bauer dar nebandžiau dėti. Taip pat, dar girdisi ventiliatoriaus ūžimas.
Parašykite prašau, ar jūsų indukcinės kaitlentės skleidžia kokius nors garsus. Ačiū.
Niu pas mane niekas necypia
Net specialiai įjungiau , galvojau ,kad praklausiau
Naudoju "Silit" puodus

Ačiū Dew
Nors vienas žmogus atsakė.
O kai dirba ventiliatorius irgi nesigirdi? Jaučiu, reiks vežti keisti

QUOTE(Mįsliukė @ 2006 08 26, 13:51)
Ačiū Dew
Nors vienas žmogus atsakė.

As turiu indukcine, ji siek tiek zyzia pacioje pradzioje, bet garsas nera erzinantis, gartraukis zymiai garsiau burzgia

QUOTE(skm @ 2006 09 18, 10:35)
As turiu indukcine, ji siek tiek zyzia pacioje pradzioje, bet garsas nera erzinantis, gartraukis zymiai garsiau burzgia
As ja esu LABAI patenkinta ir kiekvienam patariu. Mano indukcine Tekos firmos.

Nu gal nereikia nervintis. Aš kai pirkau, tai mane irgi perspėjo, kad gali girdėtis toks lengvas zirzimas. Tai gal čia taip ir turi būti, reiktų pirmiausia išsiaiškinti su pardavėjais. Iš patirties nieko negaliu pasakyti, kadangi pas mane dar nepajungta.
Na va, viską išsiaiškinau. Cypimas priklauso nuo puodo, kuo puodas lygesniu dugnu, tuo mažiau cypimo, pvz. Bauer beveik nesigirdi. O ventiliatoriaus ūžimas (netgi burzgimas) yra gamyklinis, taip turi būti. Meistrai pasakė, kad turim per daug gerą klausą.
Gerai, kad pardavėjai pažįstami, tai atvažiavo, pasiklausė, pasijuokė, kad šaldytuvas tyliau dirba ir sutiko pakeisti į AEG.

QUOTE(Mįsliukė @ 2006 09 18, 22:13)
Na va, viską išsiaiškinau. Cypimas priklauso nuo puodo, kuo puodas lygesniu dugnu, tuo mažiau cypimo, pvz. Bauer beveik nesigirdi. O ventiliatoriaus ūžimas (netgi burzgimas) yra gamyklinis, taip turi būti. Meistrai pasakė, kad turim per daug gerą klausą.
Gerai, kad pardavėjai pažįstami, tai atvažiavo, pasiklausė, pasijuokė, kad šaldytuvas tyliau dirba ir sutiko pakeisti į AEG.

As turiu AEG firmos indukcine kaitlente ir naudoju Berghoffo puodus pas mane irgi girdisi sioks toks zyzimas, bet tik pacioj pradzioj kol pagauna impulsa, o seip neerzina nors irgi pasizymiu perdetai gera klausa

Mes taip pat nusipirkom AEG indukcine kaitlente, bet dar nepajungem. Pirkdama zinojau tik tiek, kad taupo elektra ir greitai atvesta, o dabar , paskaicius iv. atsiliepimus iskilo daug klaustuku. Pirmiausia tai ar tikrai reikia pirkti puodus, ant kuriu butu pazymeta jog tinka indukcinems kaitlentems ar netinka puodai skirti elektrinems kaitlentems? Taip pat ar galima deti mazesni puoda nei yra kaitlentes ,,ratas" (ar tai taupu ar vis delto isvis negalima kas nors darosi). Vienu zodziu, jei nesunku, aprasykite i ka reikia atkreipti demesi , naudojant indukcine kaitlente. Tai gerai, kad dar puodu nenusipirkom, o juk net nepagalvojom kad gali tokie reikalai detis. LAbai lauksiu jusu patarimu.
QUOTE(jolax @ 2006 11 06, 16:30)
Mes taip pat nusipirkom AEG indukcine kaitlente, bet dar nepajungem. Pirkdama zinojau tik tiek, kad taupo elektra ir greitai atvesta, o dabar , paskaicius iv. atsiliepimus iskilo daug klaustuku. Pirmiausia tai ar tikrai reikia pirkti puodus, ant kuriu butu pazymeta jog tinka indukcinems kaitlentems ar netinka puodai skirti elektrinems kaitlentems? Taip pat ar galima deti mazesni puoda nei yra kaitlentes ,,ratas" (ar tai taupu ar vis delto isvis negalima kas nors darosi). Vienu zodziu, jei nesunku, aprasykite i ka reikia atkreipti demesi , naudojant indukcine kaitlente. Tai gerai, kad dar puodu nenusipirkom, o juk net nepagalvojom kad gali tokie reikalai detis. LAbai lauksiu jusu patarimu.
Puodai tinka tie, prie kuriu dugno limpa magnetas. Netiks aliumininiai, duraliuminiai puodai, o geleziniai tiks. Puodas gali buti truputi mazesnis uz kaitvietes dydi, bet iki tam tikros ribos. Kai visiskai mazas puodas (mazdaug 2 kart mazesnis uz kaitvietes plota), gali neisijungti. Todel patartina puoda deti ant tos kaitvietes, kuri labiausia atitinka puodo dugno dydi.
Imontuojant kaitlente, reikia laikytis nurodytu reikalavimu. Apacioje kaitlentes yra ventiliatorius, kuris vedina kaitlente. Jeigu ji aklinai uzdengsite, gali perkaisti valdymo plokste.
QUOTE(Zilvinas @ 2006 11 06, 21:11)
Puodai tinka tie, prie kuriu dugno limpa magnetas. Netiks aliumininiai, duraliuminiai puodai, o geleziniai tiks. Puodas gali buti truputi mazesnis uz kaitvietes dydi, bet iki tam tikros ribos. Kai visiskai mazas puodas (mazdaug 2 kart mazesnis uz kaitvietes plota), gali neisijungti. Todel patartina puoda deti ant tos kaitvietes, kuri labiausia atitinka puodo dugno dydi.
Imontuojant kaitlente, reikia laikytis nurodytu reikalavimu. Apacioje kaitlentes yra ventiliatorius, kuris vedina kaitlente. Jeigu ji aklinai uzdengsite, gali perkaisti valdymo plokste.
Labai aciu uz patarimus. MAt mes kaitlente nusipirkom ne is parduotuves ir neturime isvis jokio aprasymo-tai labai vertinga buvo suzinoti apie ventiliatoriu, o gal dar kas nors yra svarbaus ja imontuojant?
a6 taip pat galvoju pirkti indukcine kaitlente. noriu paklausti ar tikrai ten viskas taip greitai isverda, ar tikrai sutaupo elektros, o gal geriau rinktis elektrine + indukcine, ir kokios firmos rekomenduotumet pirkti.
dar noriu paklausti kokius puodus geriau pirkti, ziurejau i silit ir demeyerio, gal kas turit ir galit parasyti ar esat patenkinti.
dar noriu paklausti kokius puodus geriau pirkti, ziurejau i silit ir demeyerio, gal kas turit ir galit parasyti ar esat patenkinti.
Planuoju pirkti indukcinę kaitlentę. Bet aš pripratusi prie begarsės elektrinės viryklės, tai šiek tiek išsigandau čia paskaičiusi.
Misliuke, ar tau pakeitė kaitlentę? Ar dabar tyliau veikia?
Žilvinai, gal gali pasakyti, kurios indukcinės kaitlentės tyliausios?

Misliuke, ar tau pakeitė kaitlentę? Ar dabar tyliau veikia?
Žilvinai, gal gali pasakyti, kurios indukcinės kaitlentės tyliausios?