Įkraunama...
Įkraunama...

Indukcinė kaitlentė

QUOTE(Saja @ 2007 01 09, 16:51)
Planuoju pirkti indukcinę kaitlentę. Bet aš pripratusi prie begarsės elektrinės viryklės, tai šiek tiek išsigandau čia paskaičiusi. g.gif
Misliuke, ar tau pakeitė kaitlentę? Ar dabar tyliau veikia?
Žilvinai, gal gali pasakyti, kurios indukcinės kaitlentės tyliausios?

Nera ten toks didelis garsas, orkaites ventiliatorius dirba garsiau.
Manau tai neturetu buti pagrindinis kriterijus renkantis kaitlente.
Kuri tyliausiai veikia negaliu atsakyti.
Atsakyti
Ačiū, Žilvinai! O apie kokį kaitlentės ventiliatorių čia kalbėjo mamos? Nežinojau, kad ir kaitlentės turi ventiliatorius. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 14 sausio 2007 - 14:49
pas mano uošvius indukcinė kaitlentė,nu kiek jie gamino jokio ten garso nėra schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 14 sausio 2007 - 20:03
QUOTE(Saja @ 2007 01 14, 14:49)
Ačiū, Žilvinai! O apie kokį kaitlentės ventiliatorių čia kalbėjo mamos? Nežinojau, kad ir kaitlentės turi ventiliatorius. g.gif

Indukcines kaitlentes turi ventiliatoriu, kai jos ikaista, isijungia ventiliatorius.
Taciau jo garsas tikrai nera didelis.
Atsakyti
o kaip jus valot indukcines g.gif ir ar nebuna jums, kad jos ima ir beverdant issijungia doh.gif sakau gal puodai nekokybiski, o gal kaitlente reik i garantini vest ax.gif
Atsakyti
Pas mus irgi girdisi zyzimas,as i ji nekreipiu demesio,bet mano mazoji tai to zyzimo pakesti negali,pabega is virtuves.
Musu indukcine yra Jan Kolbes,o puodai,keptuves-WMF.

Siaip esu patenkinta kaitlete,nes saugu del vaiku,jei puodo nebus ant kaitlentes,gali kaitlente bandyti ijungti kaip tik nori,ji neissijungs.
Dar vienas pliusas: jei puodai ar keptuve nepriziurimi perkaista,tai ji automatiskai isjungia.
Ka dar cia gero pridurus,na patinka,kad viskas greitai vyksta,pvz.vanduo greitai uzverda,keptuve greitai ikaista.O is karto isjungus kaitlente,puodas is karto nustoja virti.
Nesu turejus elektrines kaitlentes,tai su ja sunku sulyginti.

Na vienintelis minusas,kad ne visi puodai tinka indukcinei kaitlentei.
Atsakyti
Turiu gorenje jau 6 metus ir nieko panašaus negirdžiu: nei jokio cypimo , ventiliatorius girdisi bet labai negarsiai ( garintuvą kai įjungiam juk irgi girdisi) Aš esu patenkinta. Iš praktikos galiu pasakyti , kad
1. reikia saugoti kai verdi uogienes , nes cukrus išdegina kaitlentę
2. puodai tik kurie tinka tokioms viryklėms
daugiau jokių nepatogumų, o pliusų tai daug : galiu sausainius ir mėsą kepti vienoje orkaitėje , jokių kvapų nepritraukia joks maistas, labai taupo elektrą ( pirmiausia reikia elektros tinkluose popieriukus susitvarkyti, tada ir mokėsi mažiau, o jei žinai kad dar puodas verda apie 5-8 min tai išjungi ir ramu ) Kai buvo maži vaikai niekada nenudegdavo , nes orkaitės stiklas apsaugotas ir taip neįkaista, geras valymas
Atsakyti
o, ar tinka Bauer puodai indukcinems kaitkentems?
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2007 04 19, 09:06)
Turiu gorenje  jau 6 metus ir nieko panašaus negirdžiu: nei jokio cypimo , ventiliatorius girdisi bet labai negarsiai ( garintuvą kai įjungiam juk irgi girdisi) Aš esu patenkinta. Iš praktikos galiu pasakyti , kad
1. reikia saugoti kai verdi uogienes , nes cukrus išdegina kaitlentę
2. puodai tik kurie tinka tokioms viryklėms
daugiau jokių nepatogumų, o pliusų tai daug : galiu sausainius ir mėsą kepti vienoje orkaitėje , jokių kvapų nepritraukia joks maistas, labai taupo elektrą ( pirmiausia reikia elektros tinkluose popieriukus susitvarkyti, tada ir mokėsi mažiau, o jei žinai kad dar puodas  verda apie 5-8 min tai išjungi ir ramu ) Kai buvo maži vaikai niekada nenudegdavo , nes orkaitės stiklas apsaugotas ir taip neįkaista, geras valymas

Nesupratau, kokia pas tave orkaitė mastau.gif. Ar orkaitės irgi indukcinės būna? Aš galvojau, kad tik kaitlentės. Ir ką turi omenyje sutvarkyti elektros tinkluose - ar kalbi apie dviejų tarifų skaitiklius (kai elektra pigesnė naktį ir savaitgalį)?
QUOTE(vvandene @ 2007 04 19, 17:27)
ar tinka Bauer puodai indukcinems kaitkentems?

Dabar gamina ir tinkančius, bet reikia jiems pasakyti, kad tau tokių reikia. Aš Bauer puodus pirkau seniau, tai mano netinka verysad.gif. Noriu indukcinės kaitlentės, tai gal pavyks su kuo nors pasikeisti puodais, kam nereikia specialių (primokėčiau biggrin.gif). Arba parduoti teks. Bet neskubu, nes gal dar persigalvosime ir nepirksime indukcinės irnesakyk.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 19 balandžio 2007 - 17:53
QUOTE(vvandene @ 2007 04 19, 17:27)
o, ar tinka Bauer puodai indukcinems kaitkentems?

Kiek žinau tai galima , bet pas mane kitos firmos , o draugė turi Bauer
Atsakyti
bauer nauji puodai tinka indukcinėms kaitlentėms, netinka tik senieji puodai
Atsakyti
Gal kas žino ar Electrolux būna su borteliais g.gif Ir gal kas naudojat Fagor kaitlentę ax.gif Nemaniau, kad toks mažas indukcinų kaitlenčių pasirinkimas unsure.gif
Atsakyti