QUOTE(agle @ 2007 04 19, 09:06)
Turiu gorenje jau 6 metus ir nieko panašaus negirdžiu: nei jokio cypimo , ventiliatorius girdisi bet labai negarsiai ( garintuvą kai įjungiam juk irgi girdisi) Aš esu patenkinta. Iš praktikos galiu pasakyti , kad
1. reikia saugoti kai verdi uogienes , nes cukrus išdegina kaitlentę
2. puodai tik kurie tinka tokioms viryklėms
daugiau jokių nepatogumų, o pliusų tai daug : galiu sausainius ir mėsą kepti vienoje orkaitėje , jokių kvapų nepritraukia joks maistas, labai taupo elektrą ( pirmiausia reikia elektros tinkluose popieriukus susitvarkyti, tada ir mokėsi mažiau, o jei žinai kad dar puodas verda apie 5-8 min tai išjungi ir ramu ) Kai buvo maži vaikai niekada nenudegdavo , nes orkaitės stiklas apsaugotas ir taip neįkaista, geras valymas
Nesupratau, kokia pas tave orkaitė

. Ar orkaitės irgi indukcinės būna? Aš galvojau, kad tik kaitlentės. Ir ką turi omenyje sutvarkyti elektros tinkluose - ar kalbi apie dviejų tarifų skaitiklius (kai elektra pigesnė naktį ir savaitgalį)?
QUOTE(vvandene @ 2007 04 19, 17:27)
ar tinka Bauer puodai indukcinems kaitkentems?
Dabar gamina ir tinkančius, bet reikia jiems pasakyti, kad tau tokių reikia. Aš Bauer puodus pirkau seniau, tai mano netinka

. Noriu indukcinės kaitlentės, tai gal pavyks su kuo nors pasikeisti puodais, kam nereikia specialių (primokėčiau

). Arba parduoti teks. Bet neskubu, nes gal dar persigalvosime ir nepirksime indukcinės

.