QUOTE (Dailin @ 2004 09 20, 11:35) |
O pvz. minesotoje gerai, kaži kaip ta valstija. |
rikitikitaki ten gyvena, galetu daugiau papasakoti, bet jos kompas siuo metu ozius varineja

QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 20, 13:22) |
Konsulatas gali atsiusti sena pasa, tik reikia ideti prasyma su atgaliniu voku. Tada jie kontaktuos, kai gaus nauja pasa, ir vel teks siusti senaji - kad pramustu ![]() |
Atgauti sena pasa, tereikia kitoje oficialaus prashymo puseje parashyti, kad nori atgauti savo sena pasa, ir pasirashyti

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 21, 05:40) |
Atgauti sena pasa, tereikia kitoje oficialaus prashymo puseje parashyti, kad nori atgauti savo sena pasa, ir pasirashyti ![]() ![]() |
Na, man reikia seno paso ir KOL ATSIUS NAUJA, tai apie tai bandziau parasyti.
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 21, 00:05) |
Na, man reikia seno paso ir KOL ATSIUS NAUJA, tai apie tai bandziau parasyti. |
ne taip supratau...

darbo kontraktas su manimi daromas

Tai tu gal darbo viza gavai? H1B?
Ja manes kas nors pasigedo as vis dar Californijoje

o dar norėjau paklausti kur rekia gyd. komisiją praeiti žaliai kortai, o ir vaikus tikrins, ar tik mus su vyru

Dailin, tai gal jus gavot zalia korta per loterija, o darba susiradot atskirai? Na labai man idomu, nes vat laukiu laukiu savo zalios, esu legaliai, o tau lengviau gavosi
Sakau, ir as pabandyciau gauti per darba
(siaip SVEIKINU!)
Gavau atsakyma del paso keitimosi, tai zymek nezymejes "skubos" tvarka ar ne - atsius bendra, skubiai per konsulata nedaro

Gavau atsakyma del paso keitimosi, tai zymek nezymejes "skubos" tvarka ar ne - atsius bendra, skubiai per konsulata nedaro

QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 22, 14:55) |
Gavau atsakyma del paso keitimosi, tai zymek nezymejes "skubos" tvarka ar ne - atsius bendra, skubiai per konsulata nedaro ![]() |
Ot kokie!