QUOTE(rapoliute @ 2005 07 27, 15:31)
Sveikutes... turiu klausimeli..gal kas zinos apie ta ka nors...
vakar paskambno advookatas ir pasake,kad iki rugpjucio 15-os mes turim gauti alien number ( A-number )... kas cia toks yra, ka su juo daryti...ar tai ne zalia korta dar ??? vakar jis taip skubejo - nieko nepaaiskino, o jei ir paaiskintu - ne3labai ka suprasciau.... jis pas mane neisvargina aiskiai paaiskinti... prasau, nuraminkit mano dusia..........
Kai priduodi dokumentus zaliai kortai gauti, pirmas etapas buna patvirtinancio laisko, jog tavo dokumetai gauti, gavimas. Tai yra toks zalias lapas, surasyta daug info, o virsuje A-number. Paskui, jei prasei darbo leidimo, gauni kvietima eiti duoti pirsto antspauda ir fotkintis, po kiek laiko atsiuncia ir pati leidima. Paskui ateina interviu zaliai kortai gauti. Bent jau man taip buvo, bet as senokai tvarkiausi ir daug kas pasikeite.
Taip pat gali skirtis proceduros atsizvelgiant kokiu pagrindu tvarkaisi: darbo, vedybu, laimeta loterijoj ir t.t. O siaip tai Green card yra green card, o alien number yra kaip registracijos numeris.
there is a special place in hell for women who dont help other women. (Madeleine Albright, Former U.S. Secretary of State)