Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio pediatrai

Apklausa: Pediatras man: (101 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Valatke @ 2009 12 21, 12:15)
Kur iseina Dailydeniene?  verysad.gif  verysad.gif cray.gif  cry.gif

ar nebus kad į pensiją verysad.gif tokiu atveju ir dar kažkuri - greičiausiai dėl to pensijų mažinimo įstatymo...
tik spėjom prisirašyti, taip vaikui patiko, man taip pat tinka ;(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 22 gruodžio 2009 - 11:13
O marazmas - taigi gydytoja su tokiu darbo stazu ir praktika.... Treciadieni eisim - pasiklausiu kur ir kaip verysad.gif Nezinau net pas ka reiktu vel prisirasinet....
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 12 22, 12:41)
O marazmas - taigi gydytoja su tokiu darbo stazu ir praktika.... Treciadieni eisim - pasiklausiu kur ir kaip verysad.gif Nezinau net pas ka  reiktu vel prisirasinet....

paklausk - gal tik pereina į kitą kokią polikliniką?
nors tada gal būtų pasakius....
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 12 22, 12:13)
ar nebus kad į pensiją verysad.gif tokiu atveju ir dar kažkuri - greičiausiai dėl to pensijų mažinimo įstatymo...
tik spėjom prisirašyti, taip vaikui patiko, man taip pat tinka ;(

buvau poliklinikoj,registratūroj paklausiau-sakė išvcažiuoja į kitą miesta verysad.gif verysad.gif skambijau sesutei,ji sakė eis dirbt pas Paliokienę-kaip ir gera sakė daktarė,tai tada ko gero pas ją persirašysim-nors sesutė savo bus. unsure.gif
Atsakyti
net nebeklausiau Dailydenienes kur ir kodel, bet sake,kad po Nauju metu cia nebedirbs.... verysad.gif
Ji mums patare persirasyti pas Ramanauskiene.Esu girdejusi apie sia gydytoja neblogu atsiliepimu-gal kas gali patarti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 12 24, 13:44)
net nebeklausiau Dailydenienes kur ir kodel, bet sake,kad po Nauju metu cia nebedirbs.... verysad.gif
Ji mums patare persirasyti pas Ramanauskiene.Esu girdejusi apie sia gydytoja neblogu atsiliepimu-gal kas gali patarti? ax.gif

ramanauskienė pas mus eidavo,kaip pavaduojanti gydytoja-tikrai nebloga smile.gif aš dar niekur ir nepersirašiau-net nebežinau kas daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 12 26, 11:00)
ramanauskienė pas mus eidavo,kaip pavaduojanti gydytoja-tikrai nebloga smile.gif aš dar niekur ir nepersirašiau-net nebežinau kas daryt unsure.gif

Mums Ramanauskiene super gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Mamos patarkit normalu gydytoja, kuris neatsisakytu vaziuoti, i namus, paprasytas padarytu tyrimus, gali buti ir privatus, nesvarbu, nes su savo gydytoju daugiau reikalu nebenoriu tureti, neistyres vaiko gyde nuo kiauliu gripo o jai buvo tik tridiene, zodziu, bukit geeros rekomenduokit ka nors, nes su serganciu vaiku nesinori po istaigas lakstyti:)
Atsakyti
kiek zinau niekas nebe vaziuoja pas sergancius, nebent pati atsivezi ar sumoki uz taxa cool.gif
Atsakyti
Vaziuoja visada.
L.retai to reikejo - bet Dailydeniene vaziuodavo.
Paskutini syki vaikas sirgo lapkricio men. ,sava gydytoja negalejo,tai vaziavo budinti
Atsakyti
ta as irgi kiek zinau kad turi pas vaika vaziuoti, nu kaip man su vaiku kuriam nera metu ir temoa 39.6 vaziuoti pas gydytoja...?
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2009 12 28, 20:34)
nes  su savo gydytoju daugiau reikalu nebenoriu tureti,

Jei ne paslaptis kokia gydytoja???
Atsakyti