Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio pediatrai

Apklausa: Pediatras man: (101 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(murkute @ 2010 01 07, 11:14)
Nu žinokit mamytės - perskaičiau Danguolemama atsiliepimus apie gydytoją R. Morkūnienę ir labai labai nustebau. Apie šią gydytoją galiu pasakyti tik pačius geriausius ir šilčiausius atsiliepimus!

QUOTE(ziedune @ 2010 01 11, 09:47)
Labai keistai atrodo, kad šios gydytojos gynyba "rūpinasi" ką tik į forumą prisiregistravę "naujokės"  g.gif
Kažkaip visai neįtikinamai atrodo g.gif

Na aš na ne vakar "iškepta" naujokė ax.gif Pas Morkūnienę jau antrą vaiką "auginu". Nieko blogo negalėčiau pasakyti, tikrai. Visi tyrimai padaryti, telefonu bet kada galiu paskambinti ir pasiklausti, visada informaciją suteikia. Nepuola kišti antibiotikų, bando gydyti kuo natūraliau, be vaistų. Net nežinau, turėjau ir aš šiokių tokių konfliktėlių (bet tuo metu gal mano kaip mamos emocijos valdė), viskas išsisprendė, ir likau pas ją. Šiaip pirmas mano vaikas, turėjo labai rimtų bėdelių, nesikišo ten kur ji nesuprato (šiuo atveju - inkstų ligos), be jokių kalbų išrašė siuntimą į Vilnių. Visada sulaukiu patarimų (jei paklausiu, aišku). Neabejoju ja kaip gydytoja 4u.gif .

Čia kaip ir visur, vieniems patinka , kitiems - ne.

Jei man gyd. nepatiktų, nesuteiktų reikiamos informacijos, keisčiau net negalvodama.

Sesutė įdomi, bet man ji neužkliuvo, visada lankė mus kai naujagimis buvo namuose, net gydytoja, užbėgdavo pasižiūrėti kaip laikomės, jei būdavo kur netoliese pas kokį ligoniuką.

Atsakyti
Sveikos, gal kas apie gydytoja Cyviene galetumet pasidalint patirtimi? kazkaip man ji kaip ir nieko, bet va vyrui nepatiko, praso vaika pas kita gydytoja uzrasyti...
Atsakyti
Labas rytas, na zinokit uzsiregistravau pas alergologe Lataitiene tai matysim kaip ji jei nepatiks teks vaziuot tada kitur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2010 03 25, 16:02)
Na jūs ir laiku atsakinėjat  biggrin.gif
Pati gydytoja davė pasidaryti tyrimus ir liepė ateiti siuntimo. O kai ateini, "aš nerašysiu" Kaip suprasti????
Tik vienareikšmiškai pradedu galvoti, kažko trūksta......
Dar vieną akmenuką mesiu į gydytojos daržą: super mėgsta  antibijotikus vaikams kišti. Pernai savaitę į darželį vaikas paeidavo, tris namie. Antibijotikų kiek prišėrė nebesuskaičiuoju. O ligos tikrai nesunkios buvo. Sloga, gerklytė (tikrai ne plaučių uždegimas, ne laringitas ar pan.)
Šiemet prieš pat kalėdas vaikui suskaudo ausytę (pirma liga šį sezoną buvo).Aleksakova iškart antibijotikus skyrė.
Su vyru nutarėm pasikonsultuoti su kitu gydytoju. Nuvažiavom į konsultacinę pas LOR gydytoją Pocevičienę. Pocevičienės nuomone  tokios ligos gydymui tikrai nereikalingi antibijotikai. Homeopatinėm priemonėm išsigydėm ligelę. Ir nuo to laiko nei pas Aleksakovą, nei pas kitą gydytoją nesam buvę.
Esu įsitikinusi, kad išgėrus skirtų antibijotikų vėl būtų prasidėjęs užburtas ratas.
Kartais reikia ir kitų gydymo būdų.....
Pažįstu kelias mamas, kurios perrašę vaikus iš Aleksakovos pas kitas gydytojas tik džiaugiasi.
Papildyta:

Mes vaiką vedėm pas Šimienę, bet vaikui nepatiko, nenorėjo sakyti ką mato, Gydytoja su vaiku visiškai nebendravo, gal pas kitą būtų buvę geriau, nežinau.
Nors kiek esam buvę pas įvairius gydytojus, niekur nesiožiuodavo ir viskas sklandžiai praeidavo, jau net ir vieną dantuką taisėm be jokių kaprizų, ožių.
O Šimienė nepatiko ir viskas....

Forumo taisyklese nera numatytas laikotarpis per kuri privaloma atsakyti i tam tikra zinute... smile.gif Kadangi turiu ir kitos veiklos, tai tik kartais cia apsilankau...
Tiesiog as pati esu labai geros nuomones apie gydytoja Aleksakova. Taip pat pazistu daug mamu, kurios sia gydytoja gerbia ir dziaugiasi, kad ji sutiko gydyti ju vaikucius. Turiu draugu, kurie pas ja specialiai atveza savo maziuka net is Anglijos!
Puikiai zinau, kad poliklinikoje tam, kad pasiimtum siuntima, reikia uzsiregistruoti ir, kiek supratau, is Jusu issamaus aprasymo smile.gif , kad Jus nesiregistravote, o, tiesiog atejote! Ne karta maciau eiles uz sios gydytojos kabineto duru ir isivaizduoju, kad tuo metu irgi buvo daug ligoniuku... Tai ko cia nesuprasti?!!! doh.gif Nes, jei as su savo vaiku tuo metu stoveciau uz duru, tai tikrai likciau nesupratus, kodel gydytoja priima Jus ir raso siuntima, o as su karsciuojanciu mazyliu, registruota, turiu laukti!
Kad jau taip cia issipleteme, tai mes esame ne is gydytojos apylinkes ir kai prisiraseme ji issamiai paaiskino, kad turi daug pacientu ir gali tekti ilgiau palaukti... Jus rasete, kad taip pat gyvenate ne gydytojos Aleksakovos apylinkeje, tai Jums, manau, buvo suteikta ta pati informacija smile.gif ...
O, kas liecia Jusu isvados, kad "kazko truksta", tai is Jusu puses taip manyti ir rasyti yra gan zema... Tai, zinoma, mano nuomone ax.gif . Mums gydytoja yra labai daug padejusi, bet niekada nekilo net itarimas, kad "kazko truksta" biggrin.gif
Dabar apie antibiotikus... Ar Jus esate medike, kad zinote, kada juos reikia skirti o kada ne? doh.gif Is Jusu isvedziojimu suprantu, kad ne... g.gif Jei atsakymas toks, kaip as galvoju, tai atleiskite, bet Jus esate nekompetetinga spresti kokia liga kokiu vaistu gydyti...
O, pabaigai dar pridursiu, kad siuo metu galima laisvai pasirinkti gydytoja, todel vietoj "deguto pilimo" ir "akmenuku metymo" tiesiog veskite savo atzala pas ta gydytoja, kuri leis Jums reguliuoti kaip Jusu vaika gydyti. lotuliukas.gif
Jums uz atlaisvinta vieta busime dekingos mes, mamytes, kurioms labai patinka gydytoja Aleksakova ir jos gydymo metodai!
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airina: 28 kovo 2010 - 14:38
QUOTE(Just me... @ 2010 03 26, 22:59)
Sveikos, gal kas apie gydytoja Cyviene galetumet pasidalint patirtimi? kazkaip man ji kaip ir nieko, bet va vyrui nepatiko, praso vaika pas kita gydytoja uzrasyti...

Mes su vaiku pas ją lankėmės privačiai. Esame labai patenkinti, nes padėjo vaiką iškapstyti iš besitęsiančių ligelių maratono. Jei pastebėjote jos gydymo metodai ne tokie kaip tradicinių gydytojų.
Papildyta:
QUOTE(airina @ 2010 03 28, 15:34)

Dabar apie antibiotikus... Ar Jus esate medike, kad zinote, kada juos reikia skirti o kada ne?  doh.gif  Is Jusu isvedziojimu suprantu, kad ne...  g.gif  Jei atsakymas toks, kaip as galvoju, tai atleiskite,  bet Jus esate nekompetetinga spresti kokia liga kokiu vaistu gydyti...

Ką gaima "išvedžioti", kai du gydytojai tą pačią dieną paskiria du skirtingus ligos gydymo metodus. Aišku tėvai pasirenka tinkamiausią jų vaikui.
QUOTE(airina @ 2010 03 28, 15:34)

O, pabaigai dar pridursiu, kad siuo metu galima laisvai pasirinkti gydytoja, todel vietoj "deguto pilimo" ir "akmenuku metymo" tiesiog veskite savo atzala pas ta gydytoja, kuri leis Jums reguliuoti kaip Jusu vaika gydyti.  lotuliukas.gif
thumbup.gif

Forumas skirtas tam, kad reikšti savo nuomonę apie medikus, ir ne vien girti jų čia susirenkame, ar ne???
Atsakyti
gal ka girdejot kokiu atsiliepimu apie akiu gydytoja Dirlingiene (jeigu taip pavarde prisimenu) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 06 balandžio 2010 - 19:14
QUOTE(Just me... @ 2010 03 26, 21:59)

Na gero nieko negaliu pasakyti apie sia gyd, pirmas sunus kai gime, viskas buvo ok, profilaktiskai ejome be problemu, o kai sunus rimciau susirgo (bronchitu), antibijotiku turejau prasyti pakeltu tonu, ir siaip del tyrimu, sunku isgauti, kai nueidavau su vyru, viskas ok, o jei viena su vaiku, tai pasaipos istisai, gal as nemokejau bendrauti, bet dabar pas kita gydytoja puikiai gydomes, man Cyviene nepatiko, netiko ir tiek
Atsakyti
Dėl I.Čyvienės. Na mums tai be problemų antibiotikus išrašė. Praeitą mėnesį vaikas bronchitu sirgo, atvažiavo į namus, paklausė, pasakė, kad bronchitas prasideda ir skyrė antibiotikų. Pasiskundžiau, kad kartais būna problemų su skranduku, tai iš karto pasiūlė tyrimus. g.gif: Namie vyro nebuvo, tik aš su vaiku. Pakišos nedaviau, nevaišinau.
Kai turėjo vyresnėlis didesnių problemų- reikėjo operacijos- ji net nesiterlino su Panevėžiu. Pati neprašyta po savo darbo valandų paskambino į Vilnių, susisiekė su gydytoju, papasakojo, kad skubiai siunčia savo pacientuką. Jokio delsimo nebuvo. Beje, tąkart irgi nedavėm nei lito, net gėlių nenunešėm- ne tas galvoj buvo. O ji tikrai mus suprato ir stengėsi mums padėti.
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 04 06, 20:12)
gal ka girdejot kokiu atsiliepimu apie akiu gydytoja Dirlingiene (jeigu taip pavarde prisimenu)  blush2.gif

mes lankemes pas man tai ji thumbup.gif
Atsakyti
ka galit pasakyt apie gydytoja Juzena, vaiku urologa g.gif siaip dar siuntimo neturim, bet gal galima ir be jo pas ji pakliut g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 05 04, 13:17)
ka galit pasakyt apie gydytoja Juzena, vaiku urologa  g.gif siaip dar siuntimo neturim, bet gal galima ir be jo pas ji pakliut  g.gif

Mes buvom pernai lapkritį su šeimos gydytojos siuntimu, nes ji matė pas mano sūnų problemų, bet Juzėnas nustatė, kad sveikas - tik tiek ir galiu pasakyti apie šį gydytoją...
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 05 04, 13:21)
Mes buvom pernai lapkritį su šeimos gydytojos siuntimu, nes ji matė pas mano sūnų problemų, bet Juzėnas nustatė, kad sveikas - tik tiek ir galiu pasakyti apie šį gydytoją...

o pagal jusu gydytoja kokios tai buvo problemos g.gif nes mums siandien sake kad gali reikti ir operacijos, bet be 3 metuku vistiek nieko nedaro, nes gali ir pasikeist, tai ir nerase siuntimo g.gif
Atsakyti