Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

QUOTE(aistiushka_ @ 2006 10 05, 19:39)
Nenaudojame jokiu priemoniu, tik zolyciu nuovirus pilu, ir iki metu planuoju taip daryti. smile.gif

mes ir gi maudomės be jokių priemonių. tik kartą naudojau, kai norėjau luobelį nuimti ir aliejais galvą buvau ištepusi, tai tada tik šampūną panaudojau. kam tą odelę be reikalo sausinti.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2006 09 22, 00:19)
Mes vis dar naudojom Bubhen baby bad (vonios pūtos kurių nereikia nuplauti) - mūsų plaukučiai trumpi, tai gi dar viską sugebam išplauti-išskalauti.

Sveika
Gal galit pasakyt kur yra pirkti tu putu, kuriu nereikia nuplauti
Atsakyti
as savo pupa maudau kas trecia diena,bet priemones naudoju tik karta i savaite,tik sampuna dazniau nes mano mazyles plaukai netrumpi,tai kiap "praeina"su kosiuotom rankom tai patikek kas darosi plaukuose ax.gif
Atsakyti
vasaros metu maudemes kasdiena dabar kas antra.maudomes ir taskomes ilgai kol vanduo saltas pasidaro ir to neimanoma jos is vandens istraukt.
Atsakyti
As savo dukryte maudau kas dvi dienas.Ir visada naudoju maudymosi priemones ''JONSONS''sampuna ir ''JONSONS''duso zele.Ir taip nuo pat gimimo! 4u.gif
Atsakyti
Maudom mažių kas antrą arba kas trečią dieną, naudojam "jonsons" raminamąją vonelę su levandom (nuo pat gimimo naudojam tik ją) ir daba nusipirkau irgi "jonsons" šampūną su levandom. Mažiukui kuo puikiausiai tinka, odelės bėdų nėra, tai ir nebandau kitų priemonių smile.gif Tiesa, kartą į savaitę maždaug ar dar rečiau, pamuiluojam "sebamed" muiliuku ax.gif
Atsakyti
Aš savo mažiuką maudau kasdien - jam labai patinka. Šampūną naudoju tik kartą į savaitę ar dvi. Jei odelė labiau paberta - pilu į vonelę juodųjų serbentų lapų nuoviro, jei sausa - rozmarinų nuoviro rolleyes.gif
Atsakyti
Sakiau, kad iki metu nieko nenaudosiu, bet kai sunus suslogavo ir maudeme viena karta savaiteje, tai naudojau vaikiska muiliuka ir sampuna. doh.gif Ir pakakojus dabar jau su muiliuku apiplaunu smile.gif
Atsakyti
nuo pat pradziu maudome kas antra vakara.
Atsakyti
Kai buvo mazyte,tai kiekviena diena maudydavom,o dabar tik viena karta savaitei.O kiekviena diena ryte ir vakare po dusu....
Atsakyti
Mes tik priausiamės po dušu vakare, užpakaliuką plaunam kiekvienakart po pamperso keitimo su muiliuku, maudomės dukart savaitėje.
Atsakyti
mes kas dieną bigsmile.gif
Atsakyti