Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

maudom kasdiena kartias pasitaiko kad koki vakara neismaudom...arba jei neismaudom tai bent po dusu nuprausiam. karta i savaite su vaikisku muilu. smile.gif manau tad gerai darom..ypac mano maze megsta maudynes ji galetu kasdien ir po kelis kartus turkstis biggrin.gif o maudom didej vonioj nes voneleje jai smarkiai anksta kai pradeda spardytis, makaluotis doh.gif
Atsakyti
Mes maudom kas antra diena, ir nuo pat gimimo taip. 'Nesimaudymo' diena tik apiprausiu kriauklen nusinesus kojytes, pazastukus, rankytes, veiduka.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 08 20, 18:28)
kadangi musu triju men. maziui vanduo yra kazkas tragisko(baisiai nemegsta),tai maudom kas antra diena gal po kokias dvi min. verysad.gif

mums buvo taip pat skambėdavo visas daugiaaukštis, tai aš pabandiau kartu maudytis ir po dviejų savaičių pradėjau vėl viena vonelėje maudyti ir dabar kiekvieną rytą ir be ašarų, kartais būna kaip sustingusi, bet kalbinu kuo daugiau ir atsipalaiduoja ax.gif
Atsakyti
mmums dabar yra 2 menesiukai. ir nuo pat gimimo tikrai nemaudau kiekviena diena. buna net kokias 4dienas neismaudom(jau kaip serniukas murzina buna) blush2.gif geda aisku kad neprausiam vaikelio,ne del to kad taupome vandeni ir pan turime viskokiu priemoniu, bet as manau nebutina kiekviena diena prausti, nes kudikelio odele ir taip labai jautri ir sausa, o nuo vandens dar daugiau issauseja.
Atsakyti
labutis! o mes iki 3 menesiu maudemes kas diena, o po to kas antra lotuliukas.gif visiems mano vaikams maudymasis-megstamas dalykas! lotuliukas.gif savo maziausiaji su muilu ar kitais prausikliais nemaudziau, nes odele sausoka verysad.gif , tai gydytojas israse tokio skystalo, kuri kaskart naudoju maudant biggrin.gif
Atsakyti
iki 2men maudeme su Balmondol aliejuku,kad odele nesausetu irk iap iki siol maudomes kas dien,be jokiu prausimosi priemoniu.
Atsakyti
Niu o mums maudynes,tai ritualas ir kartu paros rezimas,ir nesvarbu ziema ar vasara,tad maudomes kas vakara,ryte apsiprausiam po dusiuku uodegyte ir iki vakaro naudojam dregnas serveteles,jauciames puikiai smile.gif
Atsakyti
Pirmais men. maudydavomes kas antra vakara. Bet, kai pamaciau, kaip maziukui tai patinka, pradejom maudyti kiekviena vakara. I vandenuka pilu pora lasu aliejuko, nes odele sausoka. Mazasis net krykscia is laimes, kai pamato vonele lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukryte is pradziu nenorejo maudytis, bet po truputi priprato ir dabar buna, kad rengiant ant vystymo lentos pradeda pykti, bet kai tik idedi i vandeni is karto nurimsta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglejk @ 2007 08 31, 08:15)
mano dukryte is pradziu nenorejo maudytis, bet po truputi priprato ir dabar buna, kad rengiant ant vystymo lentos pradeda pykti, bet kai tik idedi i vandeni is karto nurimsta smile.gif

dar prie to paties 4u.gif
as tai dregnas serveteles naudoju, kai nera galimybes apiprausti, manau, jog vanduo vistiek geriau nei kazkuo sudrekintos serveteles g.gif
Atsakyti
ka mamos turit omenyje Tindi melynas?
Apziurejau parduotuveje tai tik Tindi Rindi sampuna su ramunelei melynoje pakuoteje radau o muiliuko tai nemaciau. Ar su muiliuku ar su sampunu ir maudot?
Dar prasyciau patarti kokias priemones maudymiui, galvos plovimiui ir koki alieju i vonele butu geriausia isigyti?
Skaiciau kad mamos sebamed linija giria, bet as kazkaip jos prisibijau (man paciai ji visiskai netinka, nors esu kaip ir nealergiska g.gif )

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2007 09 01, 08:14)
ka mamos turit omenyje Tindi melynas?
Apziurejau parduotuveje tai tik Tindi Rindi sampuna su ramunelei melynoje pakuoteje radau o muiliuko tai nemaciau. Ar su muiliuku ar su sampunu ir maudot?
Dar prasyciau patarti kokias priemones maudymiui, galvos plovimiui ir koki alieju i vonele butu geriausia isigyti?
Skaiciau kad mamos sebamed linija giria, bet as kazkaip jos prisibijau (man paciai ji visiskai netinka, nors esu kaip ir nealergiska  g.gif )

aciu 4u.gif

me tai su sebamed ir prausiames. naudojam kasdienio prausimosi priemone body wash, extra soft, visam kuneliui, tai mum tinka 4u.gif o galvyte plaunam su bubchen sampunu smile.gif
Papildyta:
o dar prie to paties, tai jokio aliejuko nepilu i vonele, as pries maudynes jonson baby aliejuku patepu dukrytei tik tas vietas, kur yra pleiskanukes, tai per maudynes jos lengvai nusivalo smile.gif
Atsakyti
maudomes kiekviena vakara iskyrus jei vaikis sloguoja. tada tik sikniuka ir veideli nusipriam ir dar rankeles. Naudojm jonson sampunus. Sebamed netiko.
Atsakyti