Jei teko pirkti, ar nenusivylet kokybe, pristatymu ir t.t.?
man rubai is select katalogo tokie moraliskai pasene
toks jausmas, kad kazkokius uzsigulejusius sandeliuose daiktus bando prakisti
bet del skonio nesigincijama
mano mama yra pirkusi daiktu ( ne rubu) peilius, batamas laikyti lentyna, nepageidaujamiems plaukams salinti rinkini - kokybe siaip sau.
o vln netoli hollyday ino yra ju parduotuvele, gali uzeiti pasiziureti ir paciupineti. ten kokius tai neparduotus per katalogalikucius parduoda
mano mama yra pirkusi daiktu ( ne rubu) peilius, batamas laikyti lentyna, nepageidaujamiems plaukams salinti rinkini - kokybe siaip sau.
o vln netoli hollyday ino yra ju parduotuvele, gali uzeiti pasiziureti ir paciupineti. ten kokius tai neparduotus per katalogalikucius parduoda
Ui kokis š, tai dar tikresnio š nė mano mažius į kelnes nepadaro
Močiutė kažkada, kai dar buvo pirmas katalogas, užsakinėjo - bliovėm visa tauta, kad nepirktų, bet ar ji klausys? Iš visko, ką užsakė, tinkamos buvo vienos tapkės, kurias aš sunešiojau (labai greit, beje, parėjo). Šiaip tapkės pusbiesinės, išskyrus tą faktą, kad užsakytos buvo seneliui ir teoriškai buvo 43 dydžio, nu mol dydžiu didesnes užsakė
Senelis kojos neįkišo 
Visa kita, kas buvo užsakyta - ne vaikams ir ne nėščioms moterims, taip baisu. Su ženklu N14...
Principe tokius daiktus duodant turėtų primokėt, kad ima...
Visa kita, kas buvo užsakyta - ne vaikams ir ne nėščioms moterims, taip baisu. Su ženklu N14...
Iš šio katalogo geriau nieko neužsakinėti, labai prasta kokybė visų prekių. kas užsakinėjo labai nusivylė.
aš ir pamenu, kai atsirado kaime "select"
QUOTE(manu @ 2006 01 30, 10:20)
o kur konkrečiau ta parduotuvėlė? vyras įrankių užsimanė - š... aš jam sakau, nepirk - nori, tai nusiųsčiau pasižiūrėt, kad noras pirkt praeitų
QUOTE(AŠA @ 2006 04 11, 09:16)
o kur konkrečiau ta parduotuvėlė? vyras įrankių užsimanė - š... aš jam sakau, nepirk - nori, tai nusiųsčiau pasižiūrėt, kad noras pirkt praeitų 
Ta parduotuvė yra už HOLIDAY INN.Labiau į ''Kikos'' pusę.Toje pačioje pusėje kaip ir ''Kika''.
QUOTE(AŠA @ 2006 04 11, 08:16)
Pažįstamas buvo užsisakęs, kažkokį ten grąžtą ar kažką panašaus, tai nieko jis negrežė, vis užkaisdavo. Aš buvau susigundžiu radiobangų depiliacija, tai toks š... Dar ir dabar sau neatleidžiu
Turbut retas kuris nelaike sio katalogo,juk i pasto deze atkeliauja. Bet ar perka kas is jo? ir ar verta?
Va cia mano draugo mama pamate jame tokia kampine lentyna uz 100lt
ir uzsisake.. daba laukia,nezinau kas is to bus. Man tai labai nepatikimai atrodo.
Va cia mano draugo mama pamate jame tokia kampine lentyna uz 100lt
Buvau užsisakiusi keletą daikčiukų-smulkmenų.
Rnakšluostukais labai buvau patenkinta, peiliai irgi geri buvo lyginant su kaina.
Didžioji dauguma prekių yra gerokai brangesnės nei parduotuvėje, kad ir Senukuose.
Kad ir nenusvilau ir stipriai nenusivyliau, bet daugiau iš Selekt neperku ir nepirksiu...
Rnakšluostukais labai buvau patenkinta, peiliai irgi geri buvo lyginant su kaina.
Didžioji dauguma prekių yra gerokai brangesnės nei parduotuvėje, kad ir Senukuose.
Kad ir nenusvilau ir stipriai nenusivyliau, bet daugiau iš Selekt neperku ir nepirksiu...
Taip jie ir sugundo žmones ypač pagyvenusius.Nuotraukoje prekė atrodo gerai,o tiktovėje
Aš asmeniškai niekada nepirkčiau,bet žinoma atsiranda tokių kurie susigundo.
Mano anyta pirko kelis patalynės komplektus, vieną ir mums dovanojo - kokybe tikrai nesiskundžiu. Na bet - ji kaime gyvena, jai taip patogu apsipirkinėti, bet mieste, kur daug parduotuvių, tai manau, galima pereiti ir paieškoti, ar nėra ne blogesnių prekių ir pigiau. Aš pati kažkaip vis nesiryžtu tų "kačių maiše" pirkti