Ką ,ką ,bet tik jau neBATUS pirkti iš tokių žurnalų.Teisybę sakiau,kad susigundo tik pagyvenę žmonės
O mums tas katalogelis kartais buna juokingesnis uz koki anektodu zurnala
>Ypac patinka tokie pasisakymai kaip "modernus dizainas"o nuotraukoj kas nors 20 metu senumo modelis.O siap vyro sesuo uzsake toki depiliacini rinkineli,tai ten kiekviena plaukeli po 30 sek laikyt reikia kad nudepiliuot.Pabodo...
Paskutiniame kataloge buvo toks poilsio gamtoje ar paplūdimio pledas už 34 Lt, tai aš jį prieš porą metų Maximoje pirkau už 14 Lt. Ar verta kišti tokius pinigus už katę maiše
?
o mano močiutė baisiai juo domisi. Užsisakė tą "labai modernų" rankinuką, vaikšto ir visiem giriasi. košmaras kažkoks
nesąmonė tas katalogas
tikrai, kad siaubas-net geda ir prisipazinti ,kad kazkada ir as tapau to katalogo nelemta auka
pirkau pjaustikle ten tokia darzovem- siaubas nieko nepjausto kas buvo parodyta piesineli ir drauge pirko plauku salinimo elektrini aparata nieko jis ten neisjudina to plauko kaip raso elektros bangos ar kas ten,o geriausias juokas buvo kaip drauges mama laikrodi sienini uzsisake, isima is dezes o ten strelytes laikrodzio nukrite
tai dar nese taisyti kad uzdetu jas,tik vienas dalykas tiko(netgi taip gali buti)tai kuprine tokia uzsakiau labai pigiai kainavo4,99lt maciau maksimoje16,99lt tai vyras ja nesioja kaip eina sportuoti,arba kaip vaziuojam kur pailseti- labai jau ji talpi
bet tikrai daugiau nieko is katalogo nepirksiu
labai džiaugiuosi radus šią temą, jau buvau beveik susigundžiusi pirkti tokį porų valymo aparatą, bet pasiskaičius jūsų komentarų apsigalvojau.
Visa slamsta ten sudeda
Ir kaip dar gali kas nors, ka nors pirkti.
Ir kaip dar gali kas nors, ka nors pirkti.
Vilniuj Šeimyniskių g. buvo(o gal dar ir yra)Select parduotuvė. Buvau nuėjusi pasižmonėti. Galiu pasakyti įspūdžio tikrai nepadarė, nieko nemačiau pigaus ir verto dėmesio
Paskutiniam Select kataloge buvo toks vaikiškas rinkinukas flomasterių, pieštukų, vaškinių spalvelių ir kt., tai mes tokį patį Tome Philips pirkom už 10 lt, o Selecte 20 litų kainuoja.
Nu man jau ten viskas nepatikima atrodo.Ypač kai pamačiau pažįstamo batus iš ten. Mano vyras su tokiais turbūt nei į žvejybą neitų.