Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

QUOTE(Fijona @ 2006 10 27, 14:26)
Klausykit, moteros, o ne paprasciau jums butu bendrai muila pirkti - viena viena karta, kita - kita? Suprantu, kad plauku ar kuno prieziuros priemones galima ir kambaryje laikyti. Bet muila kaskart nesiotis  unsure.gif Tuo labiau, jei kaimynka pagaliau ta muila isigys - niekad nebusi tikra, kad naudojasi savo.

Niu jeigu ta ivardinta motera butu normali ir su ja butu galima butu susikalbeti, tai manau, tokiu problemu net nekiltu. Turbut neskaitei, kai rasiau, kada degtukai pasibaige, tai atejo pas mane prasyti, sakau, neturiu,gali nueiti i parduotuve ir nusipirkti, tai nusipirko 1 dezute ir pas save pasidejo doh.gif doh.gif doh.gif O pries tai tai koki men. naudojosi mano pirktais. Dabar pakeitem virykle, tai nebereikia nors tu degtuku doh.gif
Atsakyti

Tai va, istorijos kulminacija - issikrausto kambarioke i baraka clap.gif clap.gif clap.gif
Tikrai dziaugiuosi ir laukiu nesulaukiu, kada nebeteks jos jau daugiau matyt. Jei jau kalbam apie pinigus, tai uz spalio men. pasidalinom po 2 kubus karsto vandens, nes taip rode skaitliukai, o mano mieloji ex kambarioke ir jos motina aiskina, kad tikrai geroji mergaite neisleido 2 kubu vandens, jinai prausiasi tik karta per diena... Niu ka as zinau, man tai juokingai skamba, juk skaitliukai vonioje yra, galima bet kada pasiziureti, pasitikrinti, juk kai atsikrauste, tevai atveze, tai kodel negalejo tu skaitliuku pasitikrinti, jeigu jau taip nepasitiki... Visi parodymai yra tvarkingai uzrasomi, jiems pateikiami, o jie vis tiek netiki ir dbr kazkuo kaltina nebutu doh.gif Labai geras yra pasakymas - kuo pats kvepia, tuo ir kita tepa. Labai puikiai prisimenu, kai tik atsikarusciusi mano kambarioke suko galva visaip kaip cia nelegaliai interneta prisijungt, kad tik maziau moket reiktu. Gerai, kad susivoke, kad tokiuu nesamoniu mes nedarom. Neteko tokiu zmoniu sutikti, tai tikrai labai dziaugiuosi, kad issikrausto, jau galvojom prasyt, kad pati issikraustytu. Jeigu apie skriaginima , tai per tuos du menesius ir savaite ne karto nenaudojo savo muilo, "pasiskolindavo" sampuno, duso zele ir kt. priemoniu, niekad nepirko tualetinio popieriaus, "Fairy", ne karto net nekilo mintis sutvarkyti bendrai naudojamu plotu, ka jau kalbet apie psichologini diskomforta, kai pareini namo ir tau pries nosi uztrenkia savo kambario duris, nesisveikina su mano tevais apskritai, o su manim sveikinasi su tam tikrom mimikom ir intonacijom doh.gif Kadangi kilo neaiskumu del to vandens, tai mano tete nuejo atsakyt i klausimus, kurie kyla kambariokei ir viska issaiskinti, tai jinai tokiu piktu pakeltu tonu isreze mazdaug, ka jus cia man aiskinat, aiskinkites, kai mano motina atvaziuos, tete sako, as ta diena, kai jinai atvaziuos, negalesiu buti , tai jinai, ka jus cia negalit but, mano mama specialiai cia vaziuos del jusu (atvaziuos, nes reikia perkraustyt i baraka). As buvau tikraja ta zodzio prasme apakus kokiu tonu, maniera 18 metu pana aiskina 50 metu vyrui blink.gif Niekada svetimam zmogui negaleciau tokiu tonu ir dar tokius zodzius sakyti doh.gif O mano tete tai toks gerietis - net i prieki neprase pinigu moketi, nes neva negrazu, cia susiradom per pazistamus, viska detaliai suraso, isaiskina, nupirko nauja sviestuva i ta kita kambari (kambarioke pareiske, kad jai nepatinka doh.gif ), ir dar nieko nesako, kai su juo tokiu tonu bendrauja, is viso vos ne i suns dienas isdeda kazkokia studentuke. Yra tokiu vyru, kuriems ka nors panasaus pasakytu arba pries osi duris uztrenktu, tai ta pacai diena su visais daiktais i gatve ismestu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ququ: 08 lapkričio 2006 - 23:50
QUOTE(Ququ @ 2006 11 09, 00:47)
Tai va, istorijos kulminacija - issikrausto kambarioke i baraka  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Tikrai dziaugiuosi ir laukiu nesulaukiu, kada nebeteks jos jau daugiau matyt. Jei jau kalbam apie pinigus, tai uz spalio men. pasidalinom po 2 kubus karsto vandens, nes taip rode skaitliukai, o mano mieloji ex kambarioke ir jos motina aiskina, kad tikrai geroji mergaite neisleido 2 kubu vandens, jinai prausiasi tik ...

Tai labai gerai, kad išsikrausto... Aš tavo vietoje į šuns dienas dar išdėčiau... pomidorai2.gif Siaubas kokių naglų žmonių šiame pasaulyje yra... blink.gif
Atsakyti
na manau gyvenimasd ragus jai dar parodys...
Atsakyti
Aciu uz palaikyma ir kad stengiates suprasti... Man tai tikrai liudna, kad tokiu zmoniu yra ir kad dar pila pamazgas... Reziume - taupumas yra gerai, bet neturi perzengti ribu...
Atsakyti
manau cia jau ne super taupumas - o vidines (ir ishorines wink.gif ) kulturos trukumas cool.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad Ququ kambarioke suvedineja su Ququ ar jos tevais kazkokias saskaitas. Kiek teko skupailu sutikti, visi jie buvo gana malonus zmones, geri pasnekovai ir tuo naudodamiesi kardavosi kitiems ant sprando. Tikrai neisivaizduoju skupaus ir grubaus zmogaus viename asmenyje. O kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 08 29, 15:56)
kažkada buvau pas pažįstamus svečiuose. Ateidami atsinešėm saldainių dėžę ir kažkokių sveriamų sausainių ir riešutų. Svečiavimosi tikslas buvo atsakomasis vizitas besimezgant kaimyniškai draugystei. Šeimininkė paėmė nuo stalo mūsų atneštas vaišes ir nusinešė virtuvėn. Vėliau atnešė arbatos ir paaiškino, kad daugiau nieko neturi. Naiviai pasakiau, kad mūsų atnešti sausainiai ir riešutai būtų kaip tik prie arbatos. Atsakymą gavau:"Bet juk atnešėt man, ką noriu tą ir darau. Visai nenoriu jūsų vaišinti tais sausainiais". Supykusi pasakiau:" Atsinešiau, kad turėčiau kuo vaišintis" Pokalbis nesimezgė...

Dar ir taip buna? Na,manau,reikia sugebejimu buti tokiu zmogum,kaip ta kaimyne.
As pazistu zmones,kurie sveciu isgertos kavos tirscius dziovina ir plikosi antra karta,manau tai absurdas... blink.gif ([QUOTE])
Atsakyti
QUOTE(virginie @ 2006 11 15, 11:36)
As pazistu zmones,kurie sveciu isgertos kavos tirscius dziovina ir plikosi antra karta,manau tai absurdas... blink.gif

Na čia jau viršūnė, blink.gif tai gal dar jie ir panaudotą tualetinį popierių išplauna ir panaudoja antrą kartą?... fool.gif
Atsakyti
[quote=virginie,2006 11 15, 11:36]
As pazistu zmones,kurie sveciu isgertos kavos tirscius dziovina ir plikosi antra karta,manau tai absurdas... blink.gif ([QUOTE])
[/quote]

dar gerai, kad tais jau karta naudotais tirsciais scieciu nevaisina..nors kas zino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ququ @ 2006 11 08, 23:47)
Tai va, istorijos kulminacija - issikrausto kambarioke i baraka  :

istorija itin pamokanti cool.gif jos moralas - ant palinkusio karklo visos ozkos lipa unsure.gif nu neleiskim, moteros, kad kas nors mum ant galvos liptu... schmoll.gif

man tai nuostabu kaip tu, Ququ, taip ilgai kentejai blink.gif
Atsakyti
Man irgi teko susidurti su totaliais isnaudotojais doh.gif Taigi mano vaikino brolis turi labai apsukria zmona kuri viska suskaiciuoja ir visais pasinaudoja. Pvz pakviecia i gimtadieni ir sako vaises ir gerimus tai patys atsineskit doh.gif Mazdaug daro mums gera kad stoga virs galvos suteikia, patys gi ne lauke gyvenam arba vaziuojam kartu kur nors tai benza ne pusiau dalijames bet mes uz visa mokam atseit mus cia veza(nors dazniausiai patys pasiulo vaziuoti) paskutinis topas tai buvo per ju vaiko gimtadieni. Vaikui 1 metas aisku susikviete kaip visada zmoniu apie 15( gyvena vieno kambario bute nera net kur apsisukti) bet zmones buvo rinktiniai (na tiek kurie gali dovanom skirti pakankamai) mano vaikino net nekviete (nors jis brolis) nes ka gi jis studentas gero padovanos doh.gif Visi sveciai is anksto buvo informuoti ka dovanu atnesti : vieni odinius batukus vaikui(50 Lt) kiti kaladeles is tam tikros parduotuves(60Lt) bet linksmiausia buvo tai kad vaisiu buvo kaip ant juoko tortukas kuri padalinus net ne visiem uzteko ir butelis vyno kuri padalinus irgi nelabai visiems uzteko. Nu esme kad dovanas atneset ir galit zygiuot is cia thumbup.gif As irgi noreciau tokia apsukri patapti doh.gif
Atsakyti