Tai va, istorijos kulminacija - issikrausto kambarioke i baraka
Tikrai dziaugiuosi ir laukiu nesulaukiu, kada nebeteks jos jau daugiau matyt. Jei jau kalbam apie pinigus, tai uz spalio men. pasidalinom po 2 kubus karsto vandens, nes taip rode skaitliukai, o mano mieloji ex kambarioke ir jos motina aiskina, kad tikrai geroji mergaite neisleido 2 kubu vandens, jinai prausiasi tik karta per diena... Niu ka as zinau, man tai juokingai skamba, juk skaitliukai vonioje yra, galima bet kada pasiziureti, pasitikrinti, juk kai atsikrauste, tevai atveze, tai kodel negalejo tu skaitliuku pasitikrinti, jeigu jau taip nepasitiki... Visi parodymai yra tvarkingai uzrasomi, jiems pateikiami, o jie vis tiek netiki ir dbr kazkuo kaltina nebutu

Labai geras yra pasakymas - kuo pats kvepia, tuo ir kita tepa. Labai puikiai prisimenu, kai tik atsikarusciusi mano kambarioke suko galva visaip kaip cia nelegaliai interneta prisijungt, kad tik maziau moket reiktu. Gerai, kad susivoke, kad tokiuu nesamoniu mes nedarom. Neteko tokiu zmoniu sutikti, tai tikrai labai dziaugiuosi, kad issikrausto, jau galvojom prasyt, kad pati issikraustytu. Jeigu apie skriaginima , tai per tuos du menesius ir savaite ne karto nenaudojo savo muilo, "pasiskolindavo" sampuno, duso zele ir kt. priemoniu, niekad nepirko tualetinio popieriaus, "Fairy", ne karto net nekilo mintis sutvarkyti bendrai naudojamu plotu, ka jau kalbet apie psichologini diskomforta, kai pareini namo ir tau pries nosi uztrenkia savo kambario duris, nesisveikina su mano tevais apskritai, o su manim sveikinasi su tam tikrom mimikom ir intonacijom

Kadangi kilo neaiskumu del to vandens, tai mano tete nuejo atsakyt i klausimus, kurie kyla kambariokei ir viska issaiskinti, tai jinai tokiu piktu pakeltu tonu isreze mazdaug, ka jus cia man aiskinat, aiskinkites, kai mano motina atvaziuos, tete sako, as ta diena, kai jinai atvaziuos, negalesiu buti , tai jinai, ka jus cia negalit but, mano mama specialiai cia vaziuos del jusu (atvaziuos, nes reikia perkraustyt i baraka). As buvau tikraja ta zodzio prasme apakus kokiu tonu, maniera 18 metu pana aiskina 50 metu vyrui

Niekada svetimam zmogui negaleciau tokiu tonu ir dar tokius zodzius sakyti

O mano tete tai toks gerietis - net i prieki neprase pinigu moketi, nes neva negrazu, cia susiradom per pazistamus, viska detaliai suraso, isaiskina, nupirko nauja sviestuva i ta kita kambari (kambarioke pareiske, kad jai nepatinka

), ir dar nieko nesako, kai su juo tokiu tonu bendrauja, is viso vos ne i suns dienas isdeda kazkokia studentuke. Yra tokiu vyru, kuriems ka nors panasaus pasakytu arba pries osi duris uztrenktu, tai ta pacai diena su visais daiktais i gatve ismestu...