Papildyta:
QUOTE(Stigma @ 2006 12 03, 15:53)
siaip ji dar nepradejo kiekvieno lito skaiciuot,tai nenusiteik is anksto pries zmogu priesiskai
o del vezimosi produktu is kaimo-pritariu laputaitytei.is tevu visada prisivezam ko tik ideda-kam pirkt?o be to,naminis maistas sveikesnis 
nu kol kas as matau tik tavo isankstini nusistatyma pries ta zmogu
beje,minejai,kad del tvarkos su ja pakalbes tetis.o kam?as budama nuomininke,mieliau bendrauciau apie tokius reikalus su tavim,nei zinociau,kad tu viska raportuoji teciui,pati nedristi nieko islementi ir ji ipareigoji tai padaryti 

nu kol kas as matau tik tavo isankstini nusistatyma pries ta zmogu

Isdristu ir jau si bei ta pasakiau, bet girdejau savo kambary budama, kaip jinai garsiai su tevais kalbejo, kad jai jau nurodinet pradejo. Kzakip jauciu, kad neautoritetas jai esu, nelabai gal tiki, kad SAVO bute gyvenu tai laukiu, kad mano tetis atvaziuos ir viska aiskiai isdestys, pasakys, kad as cia seimininke ir kokios gyvenimo salygos, o as nenoriu jau nuo pirmu dienu pyktis ir aiskintis, nenoriu tos blogos atmosferos. Cia jau musu su tete susitarimo reikalas.
Dabar galvoju, gal tikrai esu kiek pries ja is anksto nusistaciusi, bet jau,zinokit, buvusi kamabrioke gerokai nudegino, o ir naujoji iskart tik atsikrausciusi sudare apie save nuomone... viskas - daugaiu jokiu darugysciu ir taikstymsi su lipimu ant galvos!
N karta kartojuosi, kad nieko blogo , tik sprendzi pagalbuvuisiaj, kuri irgi kaimiskus produktius vezdavosi, o po to parsidejo viso tos nesamones su skupumu

Zodziu, pabutumet Jus mano kaily, suprastumet, ka as galvoj turiu ir ,manau, kad pakeistumet savo nuomone.
Papildyta:
Papildziau:
Dar del to klausimo "tai kokio velnio tada priimi nuomininkes, jei jos tau taaaip nepatinka ir tu jų net nenori akyse matyt?" galiu pasakyti , kad tiesiog skaudziai pasimokiau ir nebenoriu megzti jokiu ten super draugysciu su nuomininkais, jau praeita karta stengiausi buti labai maloni, draugiska, vaisinau visokiais rafaelais, kvieciau kartu isgert arbatos, nueit i koncerta, perleidau nauja sviestuva i jos kambary (kuris, beje, kaip ji pati sake, jai visai nepatiko), nieko nesakiau del tu muilo, tualetiniu popieriaus, galvoaju, gal mergaite susipras (na, nesu gyvenus tarp tokiu naglu zmoniu...), o galu gale suzinojau, kokius dalykus jiani apie mane sneka, kad net su mano tevais atvaziavusiais nesisveikina, kaltina, kad kazkas ja apgavo del 1 kubo vandens irkt. nesamones. Uztenka man savu draugu, daugiau tikrai nenuolaidzaiusiu ir nepataikausiu