na, papasakosiu as savo patyrimus apie burejas.Buvau pas dvi. Pirma papsakojo 85% teisybes, tu 15 negalejau patikrinti

siaip pripasakojo apie amne pacia daug teisybes. Iskart apsake, kad istojau ne i savo specialybe, kad buciau didziuliu aukstumu pasiekus medicinoj, bet pridure, kad mano pasirikimas yra labai geras ir ta specialybe man labai tinka. Tada pasake, kad ruosciau lagamina, nes skrisiu uz vandenyno (planuose buvo vykti uzdarbiauti i Anglija, bet isvykau i Amerika). Sake, kad esu tikras laimes kudikis, kad gimiau po labai laiminga zvaigzde. Kad darysiu karjera, kad esu protinga, bet ne tokia protinga kaip mano mama. pasake, akd mano mama galejo labai daug pasiekti, jeigu jos nebutu sustabde. Pasake, kad mano mama baigusi aukstaji, medicina, o tetis su aukstesniuoju (kas visiska tiesa). Numate ir vestuves, bet sake, kad dar negreit bus.
o stai kita.... pirmiausia oasake, kad turiu zydu kraujo, kas labai gerai. Tada kad turiu stipru rysi su zeme, ir jeigu sergu ar blogai jauciuos man tereikia basomis po zole pavaiksciot. Tada pasake, kad turiu gydancias rankas, tipo, galiu rankomis malsinti skausma. Net nupasakojo, ka turiu daryti. Sake, kad mano sapnai pranasiski. O toliau dar graziau. Tada pasake, kad kai man bus 25, mane paasvies dieviska sviesa ir as viska imsiu matyti kitaip

Uzdraude man teketi uz mano busimo vyro, nes jo giminej visi vyrai prakeikti

Tada pasake, kad man isvis geriau neteketi. Ir laukti iki kol mane pasvies toji dieviska sviesa, nes tada viska suprasiu.
Stai taip viskas buvo. noro eiti pas burejas nepraradau. manau pats turi nuspresti kuo tiketi. Reikia tiketi gerais dalykais, o ne blogais.
Beje, dauguma bureju uzduoda klausimus tokia formuluote " ar jus zinojote, kad...." , " ar jums kas nors sake, kad...". visa tai yra tam, kad bureja zinotu, ka atsakyti. Jei nezinojote, tai bureja jums apie tai pasakys, jei zinojote, tai bureja visa tai tik patvirtins. Jos moka paklausti taip, kad gautu reikiama informacija, o mes to net nepastebime. Taip ka, reikia labai gerai ziureti, nes tu sarlatanu labai daug. kai buvau pas pirma bureja, tai jai melavau, bet ji atspejo, kad meluoju
Aš angelas. Tikrai. Tik skraidyti su šluota greičiau ir patogiau.