Niu kaip mergytės pasibūrinėjot? Sėkmingai? Ar Regina nenusivylėte? Mane kažkaip sudomino
Api ebūrėja
Silviją (Lvovo 13). Ją man rekomendavo podružkė. Tai jai ir kelionę, ir meilužį išpranašavo-ji tik juokėsi, nes net neketino nei keliaut, nei juolab, meilužio ieškot. Išsipildė. To sužavėta nuėjau ir aš, tačiau....man kažkaip

kažkas

nu ką aš žinau. Dėl mokslo išsipilė, kad baigsiu be problemų, bet tą aš ir pati žinojau (dešimtukai, devintukai ir kartais aštuntukai ir taip būrė gerą pabaigą

). Na dar pasakė, kad su tuometiniu vyru nieko gero nebus, nes jis neapsisprendžia ir yra susipainiojęs meilės reikaluose. Pasakė, jog vyru, tai ne jis bus, tačiau jo mesti nereikėtų-niu kaip tik buvau susiruošusi, tai ir nemečiau. Tik va galvoju kodėl? Nesakiau jai, kad jis vedęs ir pati žinau, jog retas atvejis, kad tokie lėkia su meilužėm tuoktis

. Tik niekaip nesupratau kodėl jo mesti negalima, tai šiemet nusprendžiau, kad pats laikas, kad ir kaip patogu su juo

. Karjerą baisingą žadėjo, niu jo, jau keturi mėnesiai kaip karjeros viršūnėje-bedarbiauju

Tai net nežinau. Draugei 100 proc.teisybės, o man gal kokie 10 proc.