Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(Birūta @ 2010 01 11, 14:21)
as nesuprantu kaip jums tas aliejus padeda? nu man jokio poveikio gero nei kunui, nei plaukams...  negana to po poros itrinimu i galva dabar turiu pleiskanu ir visa galva nezmoniskai niezti - ko niekuomet nebuvo  doh.gif  doh.gif  doh.gif zinau, kad nuo to aliejaus, nes nieko kito naujo nenaudojau  doh.gif netinka man jis  schmoll.gif gal kas Klaipedoj norit? turiu puse indelio ekologisko likusio - uz kiausiniu pakuote (ne sokolado  biggrin.gif ) perleisciau... rasykit i az

O man super padeda, plaukai labai atsigavę nuo jo bigsmile.gif thumbup.gif Jau ilgai naudoju ir visada kai pamatau kad galiukai sausėja užsidedu negailėdama kaukę ir pabūnu bent jau pora valandų, efektas koks thumbup.gif

QUOTE(Renatukx @ 2010 01 13, 08:21)
Sweikos mamytes  4u.gif  noriu Jusu paklausti, kaip turinciu didesne atirti  blush2.gif  Nusipirkau kokoso aliejuka. Vadinasi BIONA ORGANIC COCONUT VIRGIN OIL. noriu paklaust ar geras sis? Pirkau Vilniuje Mindaugo maximoje esancioje ekologisku prekiu parduotuvyteje (neatsimenu pavadinimo). Gal kuri toki naudojo?
4u.gif

Tinka toks mirksiukas.gif Mano taip pat atrodo pats tas aliejus, tik gamintojas kitas, plaukam reikia kad būtų nerafinuotas, maistinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 14:38)
man irgi aktualu kur pigiausias

As perku is vienos drauges, Kaune ji is Sanitex'o uzsakineja, ten parduoda blokais po 18 kg, 1 kg savikaina apie 5lt. Grynas kokosu aliejus. Naudoju ir maistui, ir kunui, esu labai patenkinta wub.gif

stai toks:
http://www.sanitex.e...e...=0&plid=436
Atsakyti
man tai patiko šitas aliejus todėl, kad jo šildyt nereik, prie rankų taip ištirpsta gražiai.. šiaip pirmą kart sugalvojau pabandyt kokosų, visada ant plaukų alvuogių dedu.. tik iškilo klausimas, ar po to nepermaitinsiu plaukų, nes prieš kiekvieną plovimą po kokias 4 valandas laikau, plaunu kas dvi dienas g.gif labai padėjo atsigaut plaukam aliejai.. tik dabar paskaičiau pas jus, kad dar galima eterinius įsilašint, tai kur tuos eterinius pirkt ?4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M@žiukė @ 2010 03 02, 20:47)
man tai patiko šitas aliejus todėl, kad jo šildyt nereik, prie rankų taip ištirpsta gražiai.. šiaip pirmą kart sugalvojau pabandyt kokosų, visada ant plaukų alvuogių dedu.. tik iškilo klausimas, ar po to nepermaitinsiu plaukų, nes prieš kiekvieną plovimą po kokias 4 valandas laikau, plaunu kas dvi dienas g.gif  labai padėjo atsigaut plaukam aliejai.. tik dabar paskaičiau pas jus, kad dar galima eterinius įsilašint, tai kur tuos eterinius pirkt ?4u.gif

Bent aš irgi kas 2 dienas, o kartais ir kas dieną aliejumi plaukus teplioju wink.gif
Atsakyti
O kokosu alieju galima sildyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 02, 22:44)
O kokosu alieju galima sildyt?  blush2.gif

Galima manau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 02, 21:44)
O kokosu alieju galima sildyt?  blush2.gif

galima, tik neperkaitink, sildyk tiek kad issilyditu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 03, 00:39)
galima, tik neperkaitink, sildyk tiek kad issilyditu  4u.gif

Aciu 4u.gif

O va dar skaiciau, kad kokosu aliejus apsaugo nuo UV ... tai man taip kilo klausimas kazi ar galima su juo teptis pries deginantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 05, 07:41)
Aciu  4u.gif 

O va dar skaiciau, kad kokosu aliejus apsaugo nuo UV ... tai man taip kilo klausimas  kazi ar galima su juo teptis pries deginantis  g.gif

Galima teptis, tik manau išliks toks riebaliukas ant kūno. Per discovery rodė laidą, kur toks vyriškis bando išgyventi gamtoje. Tai jis paėmė kokosą, trynė minkštimą, kol išsispaudė aliejus ir išsitrynė rankas, veidą, tokiu būdu apsisaugojo nuo kaitrios saulės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 03 02, 20:13)
As perku is vienos drauges, Kaune ji is Sanitex'o uzsakineja, ten parduoda blokais po 18 kg, 1 kg savikaina apie 5lt. Grynas kokosu aliejus. Naudoju ir maistui, ir kunui, esu labai patenkinta  wub.gif

stai toks:
http://www.sanitex.e...e...=0&plid=436

O kaip kokybė jo? Galit su kt. palygint? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2010 - 14:01
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 05, 12:35)
Galima teptis, tik manau išliks toks riebaliukas ant kūno. Per discovery rodė laidą, kur toks vyriškis bando išgyventi gamtoje. Tai jis paėmė kokosą, trynė minkštimą, kol išsispaudė aliejus ir išsitrynė rankas, veidą, tokiu būdu apsisaugojo nuo kaitrios saulės  4u.gif

Tai as ir siaip dginimuisi alieju naudoju biggrin.gif Tik kazi ar jis leidzia idegt g.gif
Atsakyti
man kokosu aliejus plauku pakankamai nedrekino, sunaudojau visa stiklainiuka, bet daugiau nebepirksiu, jis malonus kunui veidui, bet plaukam man reikia labiau drekinancio, tai naudoju dabar jojobos alieju thumbup.gif
Atsakyti