Gal galit isversti? Rusu nemoku nei zodzio



perki kokosa , padarai 2 skyles toje vietoje kur tvirtinasi koksas prie palmes,ispili piena.
Plaktuku suskaldai kokoda , nulupi kevala, supjaustai "mesa" gaaleliais po 3-6 sumal koktelineje ar dar kur iki drozliu.
Uzpili karstu (neverdanciu) vandeniu, taip kad apsemtu 5 cm virs drozliu,palaikyti 2 val kambatio temperaturojee, po to i saldytuva . Po 8-10 val virs vandens susidaro kokoso aliejaus pleve, ja nuimi, kitame inde pasildai ji(karsto vandens inde) iki aliejaus konsistencijos , perkosi, sudeti i indeli ir padeti i saldytuva.
Indelyje vel gali kauptis vanduo - ji reikia nupilti, pradurus svieste skylute, ar kokiu kitu budu.
Laikyti saldytuve.
Reikiama kieki paskirstyti ant plauku , palaikyti ir nuplauti.
Tik pabandyk nepasidaryti - sitiek rasiau.

Papildyta:


Labai skubejau
