QUOTE(kristuksss @ 2006 12 07, 18:08)
tai vis delto pardave

parasyk kaip pojuciai kai biski panaudosi!
as tai laikaus visiskai blogai, noris isikast jau duobe

tiek darbu dar gyvenime nesu turejus...jau antra svaite miegu po kelias valandas, tik svaitgali atsigaunu biski, niekur kitur tik pas mumi primasto kad reikia parayt 6 kursinius per pusmeti, 2 dar oponuot, o kaip rasyt paaiskin tik semestro gale, kada dar ir koliokumai prasideda, zodziu musu svietimo sistema yra vargo vakariene, arba bent jau SU, nei vieno normalaus destytojo, geda man uz juos

kaip gali gerbt tokius jei aiskiai matai kad daugiau uz destytoja ismanai, nu graudu

savaite rasai kursini, o per 20 min visos grupes t.y. 30 zmoniu kursinius ivertina, ir cia ne seip referatas, o imones veiklos analizes tyrimas, keiktis noris..

seip tai sveikatele puse velnio, bent jau zarnos, tik nervu sistema tuoj paslis..kaip tau Lynkute sveikatele?ar dareis dar kokius tyrimus del moterisku bedu?man reiktu eit krutine isitirt, bet nera kada
tei va taip ir gyvenu..
aha nuejau kitoje vaistinej ir pardave

,dar tik siandie viena isgeriau tai paziuresiu koks pojutis bus...

jatau kiek kursiniu

vargsiuke

llaikykis kristuksss
as kai mokiaus tai po 2 kursinius parasyt reikejo bet apimtis budavo didele tai irgi

todel po visokiu mokslu, nerimai ir visokios depresijos atsirado. tik nesinervuok labai ,kad neilystu ir nervukai
mano sveikatele lyg ir nieko jeigu ne pusle

,siandie susiruosiau pestute pavaiksciot po miesta dovaneliu paieskot sventem, tai puse kelio nuejau kaip suspaude pusle ir toks noras atsirado tai tik i viena parde uzejau ir moviau greiciau i namus, parvariau ups nereikia jau wc atrodo ir kur tas noras dingo .....
taiva taip ir kankinuosi su tom puslem ir zarnom ,bet viduriukai tai kazkaip tfiu,tfiu ,tfiu,nieko visai.
pas ginekologe nebuvau dar bet eisiu pirmadieni nes dar mmm.prasidejo pasidarysiu citologini ir tada gal bus ramiau nes gimdos kakleli skauda....