Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

Sitas fainas, jei butu balti galai bigsmile.gif man patinka paprasti,nemarguciai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2006 10 28, 14:03)
Sitas fainas, jei butu balti galai  bigsmile.gif man patinka paprasti,nemarguciai  ax.gif
user posted image

tikrai tvarkingai padaryta thumbup.gif retai kada pamatau prancuziska manikiura beveik idealu, su lygiai nupiestais galiukais... kai paskutini karta man dare prancuziska, tai apalpau pamacius, kaip nelygiai... ir dare man meistre is kauno, dirba silainiuose, grozio centre sauleja...
Atsakyti
Sitas fainas, jei butu balti galai  bigsmile.gif man patinka paprasti,nemarguciai  ax.gif
user posted image

man šitie ir yra margučiai schmoll.gif ir dar tokie aplipdyti - fuiiii doh.gif kaip iš plastilino ar modilino...
Atsakyti
wub.gif O man tai labai grazu,tik spalvas kitas galima parinkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 28, 13:48)
wub.gif O man tai labai grazu,tik spalvas kitas galima parinkti thumbup.gif

Tai as sakau jei butu vienspalviai, balti man butu graziau... sitie per margi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(envie @ 2006 10 27, 18:54)
labai labai gražu  wub.gif  bigsmile.gif čia tovo naturalūs nagiukai?

deja... blush2.gif
Atsakyti
Tiesa, tas geltonumas viska gadina. Kaip kokios prarukytos sergancios nagai butu biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif na jau nesakyk!Jei uzsideti tokio geltonumo suknele tai labai graziai ir priderinta butu,bet ne prie vestuvines.
Atsakyti
user posted image

man grazu, tik as daryciau tik ant vienos ranko vieno nagucio, ir kitos rankos vieno nagucio, ir neatrodytu labai margai bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

schmoll.gif nebent tikrai butu balti galiukai tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 28, 16:21)
man grazu, tik as daryciau tik ant vienos ranko vieno nagucio, ir kitos rankos vieno nagucio, ir neatrodytu labai margai  bigsmile.gif

Taip ir as, deciau ant kiekvienos rankos po viena naguti, ir kad butu balti galiukai ir pacios gelytes bigsmile.gif siaip man patiko, kad dailiai labai padarytas manikiuras, taip tvarkingai, lygiai ax.gif
Atsakyti
http://www.nailsmag....rt/gallery.aspx

merginos gal kam pades smile.gif
Atsakyti