Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

Šiaip norėjau paklausti: jūs nagučius pačios užsiauginat ar grožio salonuose prisilipdote (ar bent žadate taip daryti)? Matote, man tikrai gražu ilgi nagai, tačiau tik vienai dienai. Pati augintis negalėčiau, nes mane erzina tos ataugos - nieko dirbt negaliu. O kaip jums su nagučiais?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2006 11 26, 14:19)
Šiaip norėjau paklausti: jūs nagučius pačios užsiauginat ar grožio salonuose prisilipdote (ar bent žadate taip daryti)? Matote, man tikrai gražu ilgi nagai, tačiau tik vienai dienai. Pati augintis negalėčiau, nes mane erzina tos ataugos - nieko dirbt negaliu. O kaip jums su nagučiais?

nzn kaip kitoms, bet mano naguciai tfu tfu tfu stiprus ir visada greit auga, todel netenka klijuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2006 11 26, 14:19)

aš vestuvėm prisiauginau nagučius, bet po savaitės nusiimiau, nes neapsikenčiau, kad nieko neišeina daryti, juolab, kad turiu didelį šunį, kurį tenka vedžioti, o su ilgais nagais tai nekas, nekas... lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 11 26, 14:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man atrodo jei tokie nagai, tai sėdėt namie išskėtus pirštus lotuliukas.gif nežinau ar aš su tokiais galėčiau ką daryt, ar įmanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 26, 14:04)
man atrodo jei tokie nagai, tai sėdėt namie išskėtus pirštus lotuliukas.gif nežinau ar aš su tokiais galėčiau ką daryt, ar įmanoma lotuliukas.gif

Manau, kad prie visko galima iprasti. Pvz savuju negaliu islaikyt todel, kad nemoku su tom pirstinem dirbt, o chemijos ivairios tik ir ziuri, kaip pakenkt, tai esu UZ priaugintus nagus. Prireikus, moku ir pati "prisiauginti" , bet geriausia, kai tai daro profas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 26, 16:04)

bigsmile.gif As turiu ilgus nagucius ir viska pasidarau... ax.gif ...ir valgyti gaminu, ir vaika auginu ir suni priziuriu... 4u.gif man visiskai niekam netrukdo, as ir su kompu dirbu...ir pyragus kepu... ax.gif ...niu, zodziu, nejauciu as ju....
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2006 11 26, 15:42)
bigsmile.gif As turiu ilgus nagucius ir viska pasidarau... ax.gif ...ir valgyti gaminu, ir vaika auginu ir suni priziuriu... 4u.gif man visiskai niekam netrukdo, as ir su kompu dirbu...ir pyragus kepu... ax.gif ...niu, zodziu, nejauciu as ju....

manau po mėnesio ir aš būčiau apsipratus, nes mano sesuo turi, ir vargo nemato thumbup.gif viską padaro, bet aš nekatri, man neišėjo pabūt ilgiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 26, 14:02)
tikrai skonio reikalas, na, man nei vienas...bet jau šie du tai doh.gif

man irgi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 26, 15:04)

Geriausia yra prisiauginti (ir tuo paciu - prisijaukinti mirksiukas.gif ) tuos nagus, kai jie truputeli paauginti - va tada jie augs kartu su tuo sluoksniu, ir savaime iprasi(t) viska daryti su ilgais nagais... smile.gif
Atsakyti
smile.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2006 11 26, 23:22)
Geriausia yra prisiauginti (ir tuo paciu - prisijaukinti mirksiukas.gif ) tuos nagus, kai jie truputeli paauginti - va tada jie augs kartu su tuo sluoksniu, ir savaime iprasi(t) viska daryti su ilgais nagais... smile.gif

Gera ideja good.gif
Dabar as tp normaliai pasitrumpinus esu, mat kraustomes, tai bijojau nusilauzt. Bet pranzuziskas manikiuras man kazkaip optikai juos pailgina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2006 11 26, 15:42)

tikrai, gal pripratimo reikalas čia mirksiukas.gif
Atsakyti