Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2006 11 26, 14:19)
Šiaip norėjau paklausti: jūs nagučius pačios užsiauginat ar grožio salonuose prisilipdote (ar bent žadate taip daryti)? Matote, man tikrai gražu ilgi nagai, tačiau tik vienai dienai. Pati augintis negalėčiau, nes mane erzina tos ataugos - nieko dirbt negaliu. O kaip jums su nagučiais?
nzn kaip kitoms, bet mano naguciai tfu tfu tfu stiprus ir visada greit auga, todel netenka klijuoti

QUOTE(Dujokaukee @ 2006 11 26, 14:19)
Šiaip norėjau paklausti: jūs nagučius pačios užsiauginat ar grožio salonuose prisilipdote (ar bent žadate taip daryti)? Matote, man tikrai gražu ilgi nagai, tačiau tik vienai dienai. Pati augintis negalėčiau, nes mane erzina tos ataugos - nieko dirbt negaliu. O kaip jums su nagučiais?
aš vestuvėm prisiauginau nagučius, bet po savaitės nusiimiau, nes neapsikenčiau, kad nieko neišeina daryti, juolab, kad turiu didelį šunį, kurį tenka vedžioti, o su ilgais nagais tai nekas, nekas...

QUOTE(hefaiste @ 2006 11 26, 14:17)
man atrodo jei tokie nagai, tai sėdėt namie išskėtus pirštus

QUOTE(elij`a @ 2006 11 26, 14:04)
nežinau ar aš su tokiais galėčiau ką daryt, ar įmanoma 

Manau, kad prie visko galima iprasti. Pvz savuju negaliu islaikyt todel, kad nemoku su tom pirstinem dirbt, o chemijos ivairios tik ir ziuri, kaip pakenkt, tai esu UZ priaugintus nagus. Prireikus, moku ir pati "prisiauginti" , bet geriausia, kai tai daro profas

QUOTE(elij`a @ 2006 11 26, 16:04)

QUOTE(Anile @ 2006 11 26, 15:42)

manau po mėnesio ir aš būčiau apsipratus, nes mano sesuo turi, ir vargo nemato

QUOTE(elij`a @ 2006 11 26, 14:02)
man irgi

QUOTE(elij`a @ 2006 11 26, 15:04)

Geriausia yra prisiauginti (ir tuo paciu - prisijaukinti

QUOTE(Niridė @ 2006 11 26, 23:22)
Geriausia yra prisiauginti (ir tuo paciu - prisijaukinti
) tuos nagus, kai jie truputeli paauginti - va tada jie augs kartu su tuo sluoksniu, ir savaime iprasi(t) viska daryti su ilgais nagais... 

Gera ideja

Dabar as tp normaliai pasitrumpinus esu, mat kraustomes, tai bijojau nusilauzt. Bet pranzuziskas manikiuras man kazkaip optikai juos pailgina

QUOTE(Anile @ 2006 11 26, 15:42)

tikrai, gal pripratimo reikalas čia