Labai paprasta. Pasidarai kapotą tešlą. Tinginiai gali nusipirkti bemielę sluoksniuotą, nors aš nesu jos gerbėja. Tikrai gi skanesnė naminės gamybos kapota tešla.
Tešlą iškočioti skardos ilgio ir kokių 20 cm pločio stačiakampiais. Tada dėti truputuką truputuką apvirtus Savojos kopūstų lapus, kiek platesnius, kad vėliau lašią jais uždengti. Ant kopūsto- lašišos file juostas, mėgstamus prieksonius, druską, tada dar aplaistyti įdarą kiaušinių ir grietinėlės plakiniu su prieksoniais (arba dar geriau- bešamel padažo truputį. Vat, pagalvojau dabar- gal galima to Creme Bonjour uždėti


Tuo metu supjaustai šviežių gaivių daržovių salotų. Alyvuogių paruoši. Padedi supjaustytą skiltelėmis citriną.
Raudonas vynas.
Pilnas komplektas, skant.
