sveikos.turbut ne viena esat ragavusi Delano savitarnoje apkepele su lasisa. Gal zinot tikslu recepta,nes niekur nerandu?zinau tik ingridientus:
Ryžiai, lašišų gabaliukai, pomidorai, brokoliai, žiediniai kopūstai, grietinėlės padažas su krapais ir česnaku, sūris, citrina .
QUOTE(Marijka @ 2009 12 17, 09:15)
LAŠIŠA "Auroros" padaže
labai paprasta, labai greita, švelnu, dieviškai skanu.
Paruošimo laikas - apie 10 min/, ne daugiau.

labai paprasta, labai greita, švelnu, dieviškai skanu.
Paruošimo laikas - apie 10 min/, ne daugiau.

Vakar pasigaminau, tai visa šeimyna kirto, net ausys lapsėjo

Ačiū už nuostabų receptą

QUOTE(svajone74 @ 2012 02 10, 12:33)
Vakar pasigaminau, tai visa šeimyna kirto, net ausys lapsėjo
, o labiausiai patiko mano mažąjai 2 metukų panelei
Ačiū už nuostabų receptą

Ačiū už nuostabų receptą

o kaip gaminot
O man, kai norisi greitai pasigaminti, labiausiai patinka kepti lašišos gabaliukai (su apskrudusia skūrele), prieš tai pamarinuoti druskos, pipirų, krapų, citrinos sulčių ir kepintų sezamų sėklų aliejaus mišinyje
Niam niam su šviežių daržovių salotytėmis, "egg noodles" ar ryžių makaronais, o gal bulvytėmis, na pagal norus..


QUOTE(Nerytė @ 2009 12 14, 11:51)
ismeginau si recepta. be galo skanu


QUOTE(svajone74 @ 2012 02 10, 12:33)
Vakar pasigaminau, tai visa šeimyna kirto, net ausys lapsėjo
, o labiausiai patiko mano mažąjai 2 metukų panelei
Ačiū už nuostabų receptą

Ačiū už nuostabų receptą

O jus 2 metu vaikui maista su vynu ruosta tikrai duodate

QUOTE(Tigris @ 2014 03 18, 18:01)
Manau reikėtų stebėtis ne dėl vyno, o dėl keptos lašišos. Vyno padažas pavirtas nors minutę nebeturi alkoholio. Čia vynas net 5 min. verdamas. Tad, galima ne tik vaikams, bet ir visiems blaivininkams vartoti

QUOTE(Dalelė @ 2014 03 19, 20:24)
Manau reikėtų stebėtis ne dėl vyno, o dėl keptos lašišos. Vyno padažas pavirtas nors minutę nebeturi alkoholio. Čia vynas net 5 min. verdamas. Tad, galima ne tik vaikams, bet ir visiems blaivininkams vartoti
Manau lašišą mažam vaikui geriau troškinti tame vyne, nei ją kepti.

Na ne, man butent vaiku maistas ir vynas niekaip nedera


O aš lašišą dabar darau tik pagal šitą receptą. Mano šeimai labai patiko:
http://lzinios.lt/lz...amokymai/175609
http://lzinios.lt/lz...amokymai/175609
Kaip ir kur laikyti sviezia lasisa jei kepsniuku zadam kepti tik po poros dienu? Kada sudyti?
QUOTE(agnir @ 2014 07 22, 22:34)
Kaip ir kur laikyti sviezia lasisa jei kepsniuku zadam kepti tik po poros dienu? Kada sudyti?
Aš laikyčiau šaldytuve, su jau paruoštu marinatu, kokį ten žadate daryti.


QUOTE(Limcamca @ 2014 07 26, 18:14)
Aš laikyčiau šaldytuve, su jau paruoštu marinatu, kokį ten žadate daryti.
Indą uždengus folija 


Tik nereikia deti cesnako-labai greitai sugenda