Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

sveikos busimos mamytes! nestuke.gif
noreciau pasitarti su jumis, kaip jus miegate? g.gif kokiomis pozomis? as tai stengiuos vis ant sono miegoti, bet kartais kai 2.gif pradeda nakti siausti, man vis atrodo, kad as ji prispausti galiu. huh.gif o ant nugaros miegoti tai pat nepatartina. taigi, pasidalinkite savo patirtimi aciu.
Atsakyti
man irgi atrodo, kai miegu ant sono, kazkaip vaikeliui nepatogu, gal ji spaudziu. todel vartausi, kazkiek vis pamiegodama ant nugaros. jau darosi sunku gerai issimiegoti.
Atsakyti
as dar tokia lengvai nestuke, bet su miegojimu jau irgi darosi idomiai g.gif seniau buvau pripratus taip ant sono-pilvo, na taip pusiau persisukus. o dabar jau visiskai nebeiseina taip unsure.gif spaudziasi pilvukas, ir viskas... tai guliu ant sono, kartais ant nugaros atsiverciu, kogero nieko kitaip cia mes ir neisgalvosim...
Atsakyti
Man turbut su miegu labai nuskilo: as visada labiausiai megdavau miegoti ant kairio sono. O nestumo metu taip miegoti labiausiai tinka, nes 2.gif tada gauna daugiau deguonies smile.gif . O ir issimiegu labai gerai, kojytes po savim surieciu, pilvukas kazkaip nesispaudzia, dar vyrelis viena ranka pilvuka apkabina thumbup.gif .
Atsakyti
O man geriausia ant nugaros miegoti. Sako negerai taip, bet as nezinau kodel?
Kai atsigulu ant sono, tai pilvuka turiu pagalvem apkaisyti, kitaip zemyn tempia ir leliuka spaudzia. smile.gif
Atsakyti
i pabaiga nestumo sunku ant nugaros - spaudzia blink.gif As jau ex nescia, bet galiu pasisakyti, kad viena patobulinima tai visus 3 kartus pritaikiau: dedavau tarp keliu pagalvele, negaliu paaiskinti kodel, bet patogiau ant sono miegant huh.gif
Atsakyti
Guliu ant pilvo vuis dar man taip patogiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Bitemaja @ 2004 09 09, 12:28)
i pabaiga nestumo sunku ant nugaros - spaudzia blink.gif As jau ex nescia, bet galiu pasisakyti, kad viena patobulinima tai visus 3 kartus pritaikiau: dedavau tarp keliu pagalvele, negaliu paaiskinti kodel, bet patogiau ant sono miegant huh.gif

ir as ta pagalvele atradau, jau dabar man patogu thumbup.gif arba kaldra blogiausiu atveju i tokia kupeta subruku, kad tarp kelieniu kukulis gautusi biggrin.gif
Atsakyti
o as ant nugaros nemegstu miegot. miego pusiau ant sono - pusiau ant pilvuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 09 09, 13:35)
ir as ta pagalvele atradau, jau dabar man patogu thumbup.gif arba kaldra blogiausiu atveju i tokia kupeta subruku, kad tarp kelieniu kukulis gautusi biggrin.gif

Va va as irgi kaldra tarp koju bruku. Tenka net po atskirom kaldrom dabar su vyru miegoti, kad as galeciau is abieju pusiu kaldra kaisioti sad.gif O pagalvele man kazkaip per storai gaunasi, tada klubai skauda.
Atsakyti
Uoj mergaites, tikrai ne kas bunant nestuke.gif miegot doh.gif As miegu pagalvele pasikisus tarp keliu ir truputi po pilveliu labai patogu thumbup.gif Anksciau miegodavau ant pilvo kai nebuvau nestuke.gif todel labai sunku buvo iprasti blink.gif O ant nugaros nemoku laugh.gif miegot ar gulet, nes plesia pilvo apacia, be to ir daktare nepataria nes isitempia visi pilvo raumenys, o tai nera gerai
Atsakyti
o man tai paskutiniu metu visai blogai su tom miegojimo pozom - niekaip negerai. vartausi kaip desrele ant grilio.... sad.gif
Atsakyti