sveikos busimos mamytes! noreciau pasitarti su jumis, kaip jus miegate? kokiomis pozomis? as tai stengiuos vis ant sono miegoti, bet kartais kai pradeda nakti siausti, man vis atrodo, kad as ji prispausti galiu. o ant nugaros miegoti tai pat nepatartina. taigi, pasidalinkite savo patirtimi aciu.
man irgi atrodo, kai miegu ant sono, kazkaip vaikeliui nepatogu, gal ji spaudziu. todel vartausi, kazkiek vis pamiegodama ant nugaros. jau darosi sunku gerai issimiegoti.
as dar tokia lengvai nestuke, bet su miegojimu jau irgi darosi idomiai seniau buvau pripratus taip ant sono-pilvo, na taip pusiau persisukus. o dabar jau visiskai nebeiseina taip spaudziasi pilvukas, ir viskas... tai guliu ant sono, kartais ant nugaros atsiverciu, kogero nieko kitaip cia mes ir neisgalvosim...
Man turbut su miegu labai nuskilo: as visada labiausiai megdavau miegoti ant kairio sono. O nestumo metu taip miegoti labiausiai tinka, nes tada gauna daugiau deguonies . O ir issimiegu labai gerai, kojytes po savim surieciu, pilvukas kazkaip nesispaudzia, dar vyrelis viena ranka pilvuka apkabina .
O man geriausia ant nugaros miegoti. Sako negerai taip, bet as nezinau kodel? Kai atsigulu ant sono, tai pilvuka turiu pagalvem apkaisyti, kitaip zemyn tempia ir leliuka spaudzia.
i pabaiga nestumo sunku ant nugaros - spaudzia As jau ex nescia, bet galiu pasisakyti, kad viena patobulinima tai visus 3 kartus pritaikiau: dedavau tarp keliu pagalvele, negaliu paaiskinti kodel, bet patogiau ant sono miegant
Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko. W. Magee. ... Kvaila Moteris laiko Vyrą už galvos, protinga - už rankos, išmintinga - visai nelaiko....
i pabaiga nestumo sunku ant nugaros - spaudzia As jau ex nescia, bet galiu pasisakyti, kad viena patobulinima tai visus 3 kartus pritaikiau: dedavau tarp keliu pagalvele, negaliu paaiskinti kodel, bet patogiau ant sono miegant
ir as ta pagalvele atradau, jau dabar man patogu arba kaldra blogiausiu atveju i tokia kupeta subruku, kad tarp kelieniu kukulis gautusi
ir as ta pagalvele atradau, jau dabar man patogu arba kaldra blogiausiu atveju i tokia kupeta subruku, kad tarp kelieniu kukulis gautusi
Va va as irgi kaldra tarp koju bruku. Tenka net po atskirom kaldrom dabar su vyru miegoti, kad as galeciau is abieju pusiu kaldra kaisioti O pagalvele man kazkaip per storai gaunasi, tada klubai skauda.
Uoj mergaites, tikrai ne kas bunant miegot As miegu pagalvele pasikisus tarp keliu ir truputi po pilveliu labai patogu Anksciau miegodavau ant pilvo kai nebuvau todel labai sunku buvo iprasti O ant nugaros nemoku miegot ar gulet, nes plesia pilvo apacia, be to ir daktare nepataria nes isitempia visi pilvo raumenys, o tai nera gerai