Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

kiek skaiciau pataria miegoti ant kairio shonelio. kadangi ash megeja vartytis, -tai miegu ant kairio, po to verciuosi ant deshnio ir vel ish naujo user posted image user posted image
mano lelius dabar pasidare gudrus jau. jam nepatinka kai ash bandau uzmigti ant nugaros arba ant deshnio shono. vis pradeda spardyti, kol ash nusileidziu ir atsiverciu atgal ant jo megiamo kairio shono user posted image niu jau nedaug liko ... tik 3 menesiukai ...
o kadangi leliukui gerai, -tai manau ir yra patogiausia poza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 10 rugsėjo 2004 - 07:11
Pries patapdama nestuke.gif labiausiai megdavau miegoti ant pilvo, dabar net nepamenu,kada tai buvo paskutini karta.Bet jau liko nedaug smile.gif ir vel galesiu tuo megautis.
Siaip tai vartausi nuo sono ant sono ir nieko cia per daug neprigalvosi-visaip blogai sad.gif ,bet uztat 2.gif gerai smile.gif
Atsakyti
As irgi miegodavau ant pilvo seniau. Kai pastojau- turejau atpratinti save nuo sio malonumo. Miegu dabar tai ant vieno, tai ant kito sono. Kartais pabundu ant nugaros (jei miegodama apsiverciau taip), tada jauciu, kad sonai taip keistai aptirpe. Matyt, mano mazius uzspaudzia tada ten kazka, nes kai atsikeliu is lovos - visa tai greit praeina.
Siaip tai jauciu, kad miegu vis blogiau ir blogiau. Jei nakti pajauciu, kad kleckiukas mano spardosi, tai pasikalbu su juo tyliai wub.gif kol uzmiegam abu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 10 rugsėjo 2004 - 08:30
oi ir as pradejau vargt...nebeissimiegu...ir taip ir kitaip blogai...ir pagalvele bandziau..sad.gif
o i tualeta gal desimt kartu keliuos......baisu kad nuo tokios nemigos leliukui nepakenkciau sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Saulyyte @ 2004 09 10, 09:30)
oi ir as pradejau vargt...nebeissimiegu...ir taip ir kitaip blogai...ir pagalvele bandziau..sad.gif
o i tualeta gal desimt kartu keliuos......baisu kad nuo tokios nemigos leliukui nepakenkciau sad.gif

Turbut cia daugumai nestuke.gif taip pat
As dar stengiuosi po tokiu naktu atsigriebt diena ir nusnaust nors valandziuke.Kazkaip diena miegasi lengviau smile.gif
Atsakyti
Mano miegas toks pat nepastovus kaip ir Lietuvos orai....
Buna, kad nuluztu 22.00 ir pabundu 10.00, tada as jauciuosi SUPER.
O pvz sianakt....pabudau 1.30 ir iki 3.30 prasivarciau...negalejau uzmigt, o ir uzmigus vis pabudinejau, nes sonus ziauriai skauda, ant nugaros gulet negaliu...
Sedziu nuo pat ryto tokia apmusijusi...i aplinka sunkiai reaguojanti...
Atsakyti
QUOTE (Upsiukas @ 2004 09 10, 11:53)
O pvz sianakt....pabudau 1.30 ir iki 3.30 prasivarciau...negalejau uzmigt, o ir uzmigus vis pabudinejau, nes sonus ziauriai skauda, ant nugaros gulet negaliu...

Upsiuk, tai eik snustelek geriau, ka cia kankiniesi...paskaitinek koki nuobodu straipsni ir nulinksi kaip lapas wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 09 10, 11:55)
Upsiuk, tai eik snustelek geriau, ka cia kankiniesi...paskaitinek koki nuobodu straipsni ir nulinksi kaip lapas wink.gif

Tik padedu galva ant pagalves - akys stulpu atsistoja...nebenoriu miego...o dar tas triuksmas is gatves doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Upsiukas @ 2004 09 10, 11:53)

Kaip as tave suprantu! As pati dabar tokios nemigos kankinama, kad jau stogas vaziuoja. Va sianakt neuzmigau iki kokios 6 val ryto, prasidejo galvos ksausmai, kurie dar tebesitesia prabudus 11 val ryto huh.gif Itariu, kad kokia 1-2 val dienos smigsiu kokiom 3-4 val, o nakti vel negalesiu uzmigti doh.gif
Atsakyti
net negalėčiau įvardinti, kuria poza aš miegu, po porą minučių ant nugaros, ant vieno šono, ant kito, pusiau ant šono, atrodo, kad beveik nemiegu, tik visą naktį kuičiuos ieškodama patogesnių pozų biggrin.gif
Atsakyti
as tai miegu ant sonu, pradedu nuo kairiojo. ant nugaros acibundu nakti ir keiciu poza arba kartais samoningai ant nugaros paguliu mentis istiesindama ir sonus pailsindama, nes l anksciau megau ant nugaros miegot wink.gif o dabar jei paguliu ant nugaros ilgiau nei 1 min. tai iskart l pajuntu kad plyta mano organus prispaude o pilvas nera didesnis nei normaliai!
Atsakyti
Aš tai miegu tik ant šono arba kairiojo, arba dešiniojo. Labai daug vartaus, nes kitaip negalėčiau miegot, nes jei tik ilgiau ant vieno šono pamiegu man klubo kaulą taip paskusta, kad ilgokai reikia jį pamasažuot. Kai dar nebuvau nestuke.gif tada kažkaio ousiau ant sono pusiau ant pilvo miegojau smile.gif
Atsakyti